Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για ποιο λογο Bloodsail Corsair τοσο υψηλα σε βαθμολογια?????

Ενταξυ τα οπλα γενικα ειναι op στην Αρενα(τα περισσοτερα εστω)αλλα και παλι η καρτα παραμενει κακη,δεν δικαιολογει το score αυτο και γιαυτο νομιζω εχει και τοσο ψηλα το Muster For Battle.

Δημοσ.

Golden Dark Bargain την σπάω; Ρωτάω γιατί δεν εχω τις μη-golden. Παιζει σε κανα Deck ή μπα;

Αν χρειάζεσαι σκόνη, σπαστην. Διαφορετικά κράτα την δε ξέρεις ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ.

το icehowl to κάνω dust?

Το είχα χρυσό και το έστειλα. Αν δεν ήταν χρυσό μπορεί να μην το έσπαγα

Δημοσ.

day 1 μετά το 14 καλές φάπες έχει. άσε που ακόμα μπορεί να πετύχεις από facehunter και armor warrior έως και τα πάντα. έστω δεν έχει σκατο secret palas (α και έναν freeze mage βρήκα)

Δημοσ.

day 1 μετά το 14 καλές φάπες έχει. άσε που ακόμα μπορεί να πετύχεις από facehunter και armor warrior έως και τα πάντα. έστω δεν έχει σκατο secret palas (α και έναν freeze mage βρήκα)

Ποιο 14; Εδώ ξεκινήσαμε να τρώμε φάπες από το 17, παραλίγο να φτάσουμε 19 να πούμε. Προβλέπεται δεύτερο back2back καρκινιάρικο ladder

Δημοσ.

το πρόβλημα στις αρχές season δεν είναι τόσο οι πολλοί legendary players, αλλά κάτι άκυρα deck που δεν έχουν κανένα μέλλον να ανέβουν ψηλά, άλλα τυγχάνει να είναι καταστροφικά ενάντια στο δικό σου :D.

Δημοσ.

Οι μισοί από τους Legendary παίχτες έχουν φτάσει Legend με face hunter και secret Paladin. Περισσότερο με τρομάζουν οι παίχτες με κανονικό card back παρά με legendary back :P

• Like 1
Δημοσ.

Iσχύει μεν... αλλά εάν είσαι καρα-γκαντέμης (σαν εμένα) και δεν σου κάτσουν οι κάρτες όπως πρέπει, παθαίνεις πανολεθρία.
Οπότε κι εγώ (σε κάθε ντεκ μου - και στον ΣίκρετΠάλα που παίζω πλέον) έχω 2-3 (το πολύ) Legendary.

Δηλαδή, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην έχεις σε Πάλαντιν ντεκ τον Τύριον - είναι κουταμάρα, εκτός κι αν είσαι σούπερ "φάρδος" και σου κάθονται όλα τα κόμπος και νικάς μονίμως στον 6ο-7ο γύρο...

Άμα δεν σου "κάτσουν" οι κάρτες και με ένα aggressive deck όπως του ΣίκρετΠάλα ή του ΦέιςΠάλα κτλ. φτάσεις στον 8ο-9ο γύρο, είσαι τελειωμένη υπόθεση (ειδικά με Κοντρόλ ντεκ απέναντί σου).

Και φυσικά, ο Μ. Μπουμ είναι αναπόσπαστη κάρτα. Ή σε Γουόριορ, εφόσον παίζεις με Μπρολ (που ΟΦΕΙΛΕΙΣ να παίζεις, να 'χεις αυτές τις κάρτες, σούπερ-κλιν-μπόρντ κάρτες!), τότε το τέλειο κόμπο είναι να 'χεις τον Έμπερορ (βάλει κάτω) και μετά πετάς Συλβάνα και το Μπρολ...τα ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΟΛΑ... και ΚΛΕΒΕΙΣ κιόλας και το τελευταίο μίνιον του αντιπάλου που απομένει!

Ή πχ., η Αλεξανδρέτα είναι ΣΟΥΠΕΡ μίνιον, είτε επιθετικό (του πας το χελθ στο 15 αμέσως!) είτε αμυντικά (είσαι 6-8 χελθ, την πετάς κάτω και πάνω σου... και "ωπ", έφτασες πάλι 15!).

Γενικά, με τόσες πολλές (πια) ΣΟΥΠΕΡ κάρτες και με τόσα πολλά σούπερ κόμπος που έχουν βγει, θεωρώ απίθανο να μη παίζει κάποιος με έστω 1-3 Legendary μίνιονς.

Εκτός όπως ανέφερα (κι έχω δει σε φίλο, μπροστά μου) αν είσαι ΥΠΕΡ-ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ και σου κάθονται τα πάντα!
Μιλάμε, ο τύπος αυτός, έχει την τύχη του... Γκαστονέ-Ντακ! Λες και το 'χει... "χακάρει" το παιχνίδι, Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και έχει ανάγκη του 'ρχεται (σε κάρτα, ανά γύρο).

Με Σίκρετ-Πάλα, ξεκινώντας από 15 ρανκ, έχω φτάσει χθες στο 10.

(Ανεβοκατεβαίνω, βασικά. Δυσκόλεψε το λάντερ).

Για να δούμε... μπορεί να κάνω μερικές αλλαγές απόψε, στο ντεκ-άκι μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...