Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρητικά ναι, και γι'αυτό τον έχω ακόμα στο ντεκ. Στην πράξη όμως μου έχει χρειαστεί σπάνια. Κάποιες φορές μόνο μου έχει δώσει παιχνιδια ενάντια σε control warrior. Με τα υπόλοιπα classes δεν μου κάνει διαφορά και σπάνια τον χρησιμοποιώ. Η θα εχω κερδίσει ήδη, ή θα είναι σχεδόν πάντα προτιμότερο να παίξω κάτι αλλο.

Όλα αυτά βέβαια για τα ρανκ που παίζω και τα ντεκ που αντιμετωπιζω. Στο legendary θα είναι λογικά αλλιως

Προηγούμενο μήνα πάντως επαιζα χωρίς και είχα φτάσει ρανκ 2, που για τα δικα μου δεδομένα είναι το υψηλότερο. Με ραγκ και μπουμ πάλι.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα ειναι.. στα τελευταια 15 φακελακια εγω ανοιγω μονο καρκινο.. Δεν ξερω αν φταιει που ανοιγω ενα καθε μερα..

Δημοσ.

Αυτα ειναι.. στα τελευταια 15 φακελακια εγω ανοιγω μονο καρκινο.. Δεν ξερω αν φταιει που ανοιγω ενα καθε μερα..

μπα εχω καταληξει οτι δεν εχει σημασια...καποια στιγμη καθεταi το legendary

Δημοσ.

Παίζω από την κλειστή beta και δεν έχω τύχει ακόμη χρυσό legendary. Είναι να σε θέλει και λίγο.

1o χρυσο legendary στην 3η αρενα με 0/3 νικες ο τροζγκορ χρυσος!

Δημοσ.

1o χρυσο legendary στην 3η αρενα με 0/3 νικες ο τροζγκορ χρυσος!

Οπα, ακριβως ετσι και σε εμενα. Πακετο απο αμοιβη αρενα με 0/3 νικες.Τυχαιο;; ΧΑΧΑ!!

• Like 1
Δημοσ.

Οπα, ακριβως ετσι και σε εμενα. Πακετο απο αμοιβη αρενα με 0/3 νικες.Τυχαιο;; ΧΑΧΑ!!

Eιναι official φιλος που αρχισε προχτεες και επαιξε καποιες αρενες 3-4 και σε αυτη που εχασε 0-3 του ηρθε σημερα ronin χρυσος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε και τα artwork σε παλιες καρτες πχ ragnaros και κατι αλλα να φτιαξουν οι artist παλι καλυτερα...

Mολις μου εκατσε Rhonin απο πακετακι!

Επεξ/σία από aris1986
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...