xavier Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχω δει ουτε ενα fel reaver και παιζω αρκετα τελευταιες μερες...μια φορα επαιξα κοντρα σε mech warrior(και εχασα πανηγυρικα), αλλα δεν μου επαιξε reaver
aris1986 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εφτιαξα αυτο και εχω σπασει πλακα! Μεχρι στιγμης 7/7 νικες! Χαβαλετζιδικο για normal πιο πολυ!
xavier Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 τα καταφεραμε μποις, με το ντεκ που ποσταρα προχθες παρα πολυ καλο ποσοστο νικων κοντρα σε paladin και hunter που κυριαρχουν στη ladder αυτο το καιρο 11
XMorsX Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μια και μιλούσαμε για mech mage και fel reaver. https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/3mk22w/using_mech_mage_to_destroy_secret_palcombo/
GeorgeGK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μια και μιλούσαμε για mech mage και fel reaver. https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/3mk22w/using_mech_mage_to_destroy_secret_palcombo/ Εγώ τελικά έκανα περίπου αυτό με κάποιες μικοαλλαγές
IceFrog Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Απο το Σαββατο ειμαι rank 6. Εχω παιξει καμια 50 παιχνιδια και παραμενω εκει.. διαφορα deck, περισσοτερο mech warrior
guido Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ αυτη τη season δυσκολευτηκα να φτάσω 5 σε σχέση με άλλες Κυριως γιατι προσπαθούσα με 2-3 παραλλαγες dragon priest και τουλάχιστον εμένα δεν μου καθοταν καλά σε rank 10-5 Τελικά γυρισα σε tempo mage πάλι και πηγα σερι. 1
devil-ji Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ αυτη τη season δυσκολευτηκα να φτάσω 5 σε σχέση με άλλες Κυριως γιατι προσπαθούσα με 2-3 παραλλαγες dragon priest και τουλάχιστον εμένα δεν μου καθοταν καλά σε rank 10-5 Τελικά γυρισα σε tempo mage πάλι και πηγα σερι. Ποιον tempo , γιατι κυκλοφορουν διαφορες λιστες?
guido Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιον tempo , γιατι κυκλοφορουν διαφορες λιστες? Το ψιλό αλλάζω και εγώ συχνά, αλλά τώρα έχω καταλήξει στο παρακάτω. Αν είχα ή μπορούσα να κραφτάρω nexus-champion λογικά θα τον έβαζα στη θέση του antonidas. (Γενικά δεν ειμαι πολύ fan του αντον σε tempo)
xavier Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το ψιλό αλλάζω και εγώ συχνά, αλλά τώρα έχω καταλήξει στο παρακάτω. Αν είχα ή μπορούσα να κραφτάρω nexus-champion λογικά θα τον έβαζα στη θέση του antonidas. (Γενικά δεν ειμαι πολύ fan του αντον σε tempo) ειχα φτιαξει και εγω ενα τετοιο deck, τον nexus στην θεση του ragnaros ή του antonidas λες?αν ειχα και rhonin θα προτιμουσα σιγουρα τον antonidas...
Zus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιος που έχει φτάσει με dragon priest πάνω από 3? Έφτανα 4 και κατρακυλούσα συνεχώς, μέχρι που το παράτησα γι' αυτή τη σαιζόν γιατί κουράστηκα. Παίζει να είναι η χειρότερη season του παιχνιδιού ever.
guido Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ειχα φτιαξει και εγω ενα τετοιο deck, τον nexus στην θεση του ragnaros ή του antonidas λες?αν ειχα και rhonin θα προτιμουσα σιγουρα τον antonidas... η λογική λέει στη θέση του ragnaros στην ουσια θα μιλάμε για αυτο το deck https://tempostorm.com/hearthstone/decks/hotforms-tempo-mage εγώ θα δοκίμαζα αρχικά χωρίς antonidas πάντως. γενικά σε μη Mech mage, όπου δεν θα έχεις αρκετα 1 cost spells δεν μου κάθετε καλά, Ειδικά στο deck που παίζω, τα 1 mana φεύγουν νωρίς με waker. Εδω που τα λέμε σαν δόλωμα τον εχω. Εχει καταλήξει να τον πετάω απλα για να αγχωθει ο αντιπαλος και να κάνει Trade τα Minions του
devil-ji Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ενω εχω και tony και rhonin, μου φαινεται οτι ειδικα ο 2ος ειναι παρα πολυ αργος, δυστυχως. Ηθελα να κανω tempo και με τους 2 αλλα δεν βγαινει.
guido Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 μόνο ενάντια σε control decks θα είχαν νόημα και οι δύο. γενικά αν παίζει πολυ aggro στο Ladder, καλύτερα να φύγει και ο anton
XMorsX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια ο antonidas ειναι το καλυτερο win condition του tempo mage απεναντι σε midrange και control decks, ειναι ο λογος που το deck μπορει να γεμιζει early και midgame minions και spells ωστε να παρεις board νωρις χωρις να run out of steam στο τελος. Μονο μια fireball να σου δωσει εχει παρει το value του (πολλες φορες φτανει για να κλεισει το game) και συνηθως δινει 2 χωρις πολυ προσπαθεια. Ειναι βασικο κομματι του deck και σιγουρα πολυ πιο χρησιμος απο ragnaros, rhonin και nexus champion, οι οποιοι ειναι γενικα αργοι και δεν υπαρχει περιπτωση να τον αντικαταστησουνε. Mονο ο τελευταιος τελικα μπηκε στη λιστα του hotform, διοτι δεν ανταγωνιζεται must have καρτες στα 5 mana και στην αναγκη παιζεται στα 5 mana χωρις να μεινεις πολυ πισω στο tempo. Παντως, σε πιο aggressive metas, o nexus champion ειναι ο πρωτος που φευγει για να μπει Belcher / Loatheb. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις