xaniared Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/337128-xav αυτο το deck παιζω, αμα εχετε καμια προταση, καλοδεχουμενη Εγώ παίζω αυτό ρανκ 2-4
lupus_Hegemonia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 κανεις aldor peacekeeper το fel reaver (το ιδιο και με το humility) και μετα σπας πλακα Πες τα ρε φίλε! Αφού του ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ-ΚΑΙΣ το ντεκ... του διαγράφεις και το 8άρι επίθεση! Γι' αυτό την θεωρώ μέγκα-φέιλ την κάρτα αυτή. Φιλε Lupus_Hegemonia, κανεις λαθος σε πολλα επιπεδα με τον Fel Reaver, το σημαντικοτερο απο τα οποια ειναι οτι εξεταζεις την καρτα μεμονομενα και οχι στα πλαισια του deck που καλεισαι να την παιξεις (mech mage κυριως, αλλα και γενικoτερα αλλα mech decks). Οπως ειπε ο Locko, το tempo που σου δινει ειναι τοσο μεγαλο που το οφελος ειναι πολυ μεγαλυτερο απο τη ζημια. Μην ξεχνας οτι στα mech decks, το discard ειναι αμελητεο, διοτι ετσι κι αλλιως δεν εχεις card draw για να κανεις cycle αξιοπιστα το deck σου. Ισα σια λοιπον που απορριπτοντας τις καρτες που καις, εχεις καλυτερη ιδεα τι σου εχει μεινει και επομενως μεγιστοποιεις την πιθανοτητα να τραβιξεις την καρτα που χρειαζεσαι. Για να καταλαβεις τι εννοω. Ειμαι με mech mage απεναντι σε hunter που εχει το προβαδισμα. Ριχνω fel reaver. Δεν εχει hunters mark ουτε freezing trap, αν ειχε το τελευταιο ειχα αλλα τερατα να βαρεσουν πρωτα. Μενει ενα γυρο κατω, παει face, φερνω το παιχνιδι στα ισα. Στον επομενο γυρω με φτανει σε lethal range αφου μου καιει πολλες καρτες. Οταν ερχεται η σειρα μου, κανω top deck fireball και μαζι με τον fel reaver νικαω το παιχνιδι. Αν δεν ειχαν καει 6-9 καρτες, δε θα ειχα τραβηξει fireball. Σκοπος του παραδειγματος ειναι να καταλαβεις οτι στα decks που δεν τραβανε τις καρτες τους, το discard δεν εχει καμια σημασια, ειναι ισοδυναμο με το να βαζεις τις καρτες που καις στο πατο του deck και να μην τις τραβας ποτε. Μα εσύ έφερες παράδειγμα το πιο φέιλ χαρακτήρα, που χτυπάει ΜΟΝΟ ΜΟΥΡΗ. Πέτα μου τον Φελ κι εγώ με Σίκρετ-Πάλα ή με Σπελ-Μάγο ή Πολεμιστή...σε ξεσκίζω στις 1-3 μάνα κάρτες, σου διαλύω το ντεκ...κι έχω ένα σορό κάρτες να σου φάω τον Φελ σχεδόν άμεσα, μόλις τον κατεβάσεις! (Έτσι τους κάνω, δεν έχω χάσει ΠΟΤΕ με αντίπαλο που κατεβάζει Φελ) Τεσπά, διαφωνούμε. Σέβομαι τις απόψεις σας, διαφωνώ κάθετα με την χρησιμότητα του Φελ. (Όταν έπαιζα Μεκ-Μάγο, ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχα τον Φελ και τα πήγαινα περίφημα, μια χαρά νικούσα). Εγώ έχω "κολλήσει" (πάλι, ΕΙΔΙΚΑ αυτή τη σεζόν) μεταξύ 10-8 ρανκ. Δεν ξέρω... δεν δουλεύουν τα ντεκ μου πάνω απ' το 10ο ρανκ. Υπάρχουν ένα σορό παίκτες με τίγκα-Legendary ντεκς και τους τρώω 3-4 τέτοιες κάρτες...και συνεχίζουν και βγάζουν αβέρτα-κουβέρτα. Μάλλον θέλει Πατρόν-Γουόριορ...αλλά δεν τον έχω μάθει καλά. Πάντως, ίσως και λόγο γκαντεμιάς, αλλά με τον Σίκρετ-Πάλλα έχω "κολλήσει". Και με την Σπελ-Μάγισσα ή τον Κοντρόλ Γουόριορ (αυτά παίζω).
Tmark Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχεις λίγο χρόνο και ξέρεις Αγγλικά διάβασε αυτό http://bmkgaming.com/understanding-fel-reaver-hearthstone-theory/ Δεν έχεις καταλάβει πόσο δυνατή είναι αυτή η κάρτα σε συγκεκριμένα decks. Εσύ και το 90% των Hearthstone players βασικά. 4
lupus_Hegemonia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχεις λίγο χρόνο και ξέρεις Αγγλικά διάβασε αυτό http://bmkgaming.com/understanding-fel-reaver-hearthstone-theory/ Δεν έχεις καταλάβει πόσο δυνατή είναι αυτή η κάρτα σε συγκεκριμένα decks. Εσύ και το 90% των Hearthstone players βασικά. Και χρόνο έχω και αγγλικά ξέρω και έχω διαβάσει άρθρα παρόμοια. Όλα λένε ότι "δεν χρειάζεται πολύ draw ο μεκ-Μάγος και ότι σου καίγονται και αχρηστες κάρτες". ΚΑΙ χρειάζεται να τραβάς κάρτες (ότεν ξεμείνεις κι εσύ, όπως κάθε χαρακτήρας) ΚΑΙ σχεδόν 90% που καίγονται οι καλύτερες κάρτες (εκείνη τη στιγμή που χρειάζομαι). Και γενικά, όταν υπάρχει RANDOM FACTOR (που δεν ελέγχεις εσύ και στηρίζεσαι καθαρά στην τύχη), δεν έχεις ελπίδες - ειδικά αν είσαι σαν εμένα (άκρως γκαντέμης).
xavier Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ παίζω αυτό ρανκ 2-4 προτιμας ancient of war απο cenarius?
xavier Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 πριν απο λιγο κερδισα 3 συνεχομενα παιχνιδια κοντρα σε dragon priest, οποτε ολα μαλλον ειναι θεμα συνηθειας
GeorgeGK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι, σκέφτομαι να φτιάξω αυτό το deck, αξίζει? http://www.hearthpwn.com/decks/326891-mech-mage-s18-no-fel-reaver
ditsikts Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Γινεται να εισαι ανταγωνιστικός χωρίς χρήματα; τι θα προτείνατε για deck σε begginer;
KilliK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχεις λίγο χρόνο και ξέρεις Αγγλικά διάβασε αυτό http://bmkgaming.com/understanding-fel-reaver-hearthstone-theory/ Δεν έχεις καταλάβει πόσο δυνατή είναι αυτή η κάρτα σε συγκεκριμένα decks. Εσύ και το 90% των Hearthstone players βασικά. μαπα ειναι. δεν εχω δει παιχτη να κερδιζει μολις βγαζει αυτη τη καρτα, η μοναδικη στιγμη που εχει καποια αξια ειναι οταν εχει ξεμεινει ο αντιπαλος σου απο καρτες. gimmicky deck οπως και το mage deck με Majordomo. Γινεται να εισαι ανταγωνιστικός χωρίς χρήματα; τι θα προτείνατε για deck σε begginer; facehunter
XMorsX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Γινεται να εισαι ανταγωνιστικός χωρίς χρήματα; τι θα προτείνατε για deck σε begginer;Googleαρε Sheng starter decks και θα σου βγάλει φθηνά καλά Ντεκς.https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3m6njs/shengs_budget_tgt_decks_for_all_9_classes/
Zus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζω στο unranked Mech Warrior. 10 νίκες σερί σε λιγότερο από 2 λεπτά κάθε ματς. Fel reaver FTW. Καρκίνος, όχι αστεία 2
XMorsX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι, σκέφτομαι να φτιάξω αυτό το deck, αξίζει? http://www.hearthpwn.com/decks/326891-mech-mage-s18-no-fel-reaver Πρέπει να έχεις υποχρεωτικά blastmages. Καλό είναι να έχεις και fel reavers και antonidas, και σίγουρα θέλεις ένα από τα δύο (δυο fel reavers η antonidas). Αν θες aggro deck είναι καλό. Ο secret paladin μάλλον θεωρείται καλύτερος όμως. Παίζω στο unranked Mech Warrior. 10 νίκες σερί σε λιγότερο από 2 λεπτά κάθε ματς. Fel reaver FTW. Καρκίνος, όχι αστεία Θα μου άρεσε να έβλεπα έναν cruel taskmaster, καθώς και ένα Dr. Boom.
sinta Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δε χρειάζεσαι Varian. Εγώ παίζω με αυτό το deck και είμαι rank 2. Έχω δοκιμάσει και Varian αλλά είναι πολύ αργός. Σου έχει βγει καλό με 2 brawl , λογικά σκέφτομαι ότι είναι καλό vs secret pala , mech mage και hunter που έχουν πολλά minions γεμάτο board , αλλά harrison jones αντί 1 brawl , θα ήταν καλύτερο ή χειρότερο ... ; vs weapon heroes δεν παίρνεις value ? (ειδικά vs patron) , αλλά , δεν έχουν ;oλοι weapons ...
GeorgeGK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πρέπει να έχεις υποχρεωτικά blastmages. Καλό είναι να έχεις και fel reavers και antonidas, και σίγουρα θέλεις ένα από τα δύο (δυο fel reavers η antonidas). Αν θες aggro deck είναι καλό. Ο secret paladin μάλλον θεωρείται καλύτερος όμως. Στο deck έχει και 2 blastmages και antonidas.
XMorsX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Στο deck έχει και 2 blastmages και antonidas. Το ξερω, λεω γενικοτερα απαραιτητες καρτες που πρεπει να εχεις στη συλλογη σου. Να ξερεις παντως πως o mech mage ξαναηρθε στο meta λογω του fel reaver, δε ξερω ποσο δυνατο θα ειναι χωρις αυτον. Ενας τουλαχιστoν πιστευω ειναι must. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις