IceFrog Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Βαζεις ενα leeroy και ενα blood knight και εισαι πολυ κομπλε. Το φελλ reaver το παιζεις εναντια σε κανενα full agro deck που το χερι του ειναι μονιμα στεγνο απο καρτες.εκει στο 5-6 που εχει πεταξει τα παντα ειναι καλα.
XMorsX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ανοιξα χθές Ναξ Παγγλε στο αμερικανικο σερβερ. Να το σπάσω ? επισης αντι για mal;ganis στο Amnesiasc handlock τι μπορεί να σταθεί? Σπαστον. Νομιζα ότι έχεις τον mal ganis. Αν δεν τον έχεις κανε κανονικό handlock. Σχετικά με τον fel reaver, το έχετε δει λάθος. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι βγάζεις 5ο γύρο 8/8 stats σε aggressive decks, κανένας άλλος giant δεν παίζεται σε αυτά τα decks. Αυτό σου κερδίζει παιχνίδια πολλές φορές, περισσότερες από τις φορές που θα έχουν bgh η execute στο χέρι. Δε θα σας πείσω έτσι όμως, δείτε βίντεο από τουρνουά η laddering από καλούς παίχτες, πόση πίεση ασκεί ένας fel reaver σε mech mage. 2
lupus_Hegemonia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μα έχω δει άπειρα βίντεο και guides, φίλε Μορς. Δεν τα γράφω τυχαία αυτά. Αρχικά έγινα "χρυσός" με Πάλαντιν και μετά με Μάγισσα. Είμαι συνήθως κάθε μήνα, μεταξύ 9 & 6 Rank. Δεν είμαι ο "σούπερ-ντούπερ" πασίγνωστος παίκτης, αλλά δεν είμαι και αρχάριος. Την έχω δοκιμάσει αυτή την κάρτα. Προτιμώ χίλιες φορές να κατεβάσω την Loatheb (AKΡΩΣ σημαντικότατη κάρτα, ακυρώνει ουσιαστικά τα σπελ για ένα γύρο, ενώ είναι και 5/5)... ή την Feugen/Stalagg (για να "τριγκάρω" το 11/11 μόλις σκοτωθούν - εφόσον παίζω μ' αυτές τις δυο 5άρες κάρτες)... ή την Manipulator και να ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ μια καλή κάρτα του αντιπάλου (ή να φτιάξω copy μιας ήδη δικής μου κάρτας στο board)... ή την Sludge για 7 συνολικά πόντους άμυνας (ως taunt)... κτλ. Και εξήγησα, κατεβάζεις-δεν κατεβάζεις μια 8/8 κάρτα κάτω (και δέχεσαι πλήγμα 3+ "καμμένων" καρτών απ' το ντεκ σου), δεν σημαίνει απαραίτητα και ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ μετά - διότι δεν είναι κόπανος ο αντίπαλος, θα βαλθεί να στην "φάει", να κάνει trade. Άρα, ναι μεν θα 'χεις κέρδος ότι θα σκοτωθούν δικά του μίνιον για να στο φάει, αλλά εντέλει ΕΣΥ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ έχεις εκτός τούτου; Μόνο ζημία έχεις, "καίγονται" κάρτες (random, που ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ χρησιμοποιώ "ραντομιές", διότι σου φέρνουν την νίκη ή την πανολεθρία, δεν το ελέγχεις), σου μένει στο board και "κοιμάται" για τον γύρο κτλ.Εάν είχε CHARGE ως μπάτλκράι... ναι, τότε θα σου 'λεγα είναι φοβερή - κι ας καίγονταν... 5 κάρτες!Το ΑΜΕΣΟ Charge (όπως με τον Λιρόι) με ντάματζ 6+ είναι άκρως βολικό. Αλλά η Φελ κάρτα απλά κάθεται και περιμένει - ενώ ουσιαστικά σου 'χει προκαλέσει ΑΜΕΣΗ ΖΗΜΙΑ, όχι κέρδος. Και το ότι το λένε σε φόρουμ ή σε βίντεο κτλ. και το προτείνουν, δεν σημαίνει κι ότι δουλεύει. Εγώ διαβάζω και κοιτάω ντεκς, αλλά πάντα φτιάχνω τα δικά μου, αυτά που δουλεύουν σε μένα.Δεν αντιγράφω ένα ντεκ επειδή "σώνει και καλά" το γράφει ένας που πήγε Legend και το προτείνει. Άστε δε που... εάν εγώ είχα ένα επιτυχημένο ντεκ... ουδέποτε θα το μοιραζόμουν ΑΥΤΟΥΣΙΟ στο κοινό - θα το άλλαζα! Δεν θα 'μουν κόπανος να δημοσιεύσω το ντεκ που μου φέρνει επιτυχία.
xavier Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 κανεις aldor peacekeeper το fel reaver (το ιδιο και με το humility) και μετα σπας πλακα 2
Prospector8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως με το mech mage μου που επαιζα αρκετά καιρό, πιο πολλα games μου νίκαγε παρα μου έχανε.
Locko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον δεν έχετε παίξει με το Fel Reaver. Σε mech mage αυτό που προσφέρει, πέρα από το συνολικό synergy στο deck γιατί είναι mech, είναι ότι σου δίνει τρελό tempo. Αυτό που είπε ο XMorsX ότι κερδίζεις περισσότερα παιχνίδια από ότι χάνεις από τον Fel ισχύει απόλυτα. Αφενός βάζει σε 2-3 turns clock τον αντίπαλο.Αφετέρου και να στον φάει (που δεν θα έχει πάντα removal h BGH), έχει χάσει 1 γύρο και 1-2 (3?) κάρτες για να σου φάει 1 δικιά σου. Οπότε και δεν προλαβαίνει να κάνει catch up στα mech που είχες απλώσει νωρίτερα και έχεις ένα μεσοπρόθεσμο card advantage. Όλα αυτά μαζί καθιστούν την κάρτα, πολύ καλή για mech mage λόγω του tempo που προσφέρει. 2
kostask91 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Moνο εγω δε βρισκω κανεναν απολυτως λογο να ασχοληθω με το δευτερο πιο απεχθες deck που κυκλοφορει ? Μη ρωτησετε ποιο ειναι το πρωτο :Ρ
XMorsX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε Lupus_Hegemonia, κανεις λαθος σε πολλα επιπεδα με τον Fel Reaver, το σημαντικοτερο απο τα οποια ειναι οτι εξεταζεις την καρτα μεμονομενα και οχι στα πλαισια του deck που καλεισαι να την παιξεις (mech mage κυριως, αλλα και γενικoτερα αλλα mech decks). Οπως ειπε ο Locko, το tempo που σου δινει ειναι τοσο μεγαλο που το οφελος ειναι πολυ μεγαλυτερο απο τη ζημια. Μην ξεχνας οτι στα mech decks, το discard ειναι αμελητεο, διοτι ετσι κι αλλιως δεν εχεις card draw για να κανεις cycle αξιοπιστα το deck σου. Ισα σια λοιπον που απορριπτοντας τις καρτες που καις, εχεις καλυτερη ιδεα τι σου εχει μεινει και επομενως μεγιστοποιεις την πιθανοτητα να τραβιξεις την καρτα που χρειαζεσαι. Για να καταλαβεις τι εννοω. Ειμαι με mech mage απεναντι σε hunter που εχει το προβαδισμα. Ριχνω fel reaver. Δεν εχει hunters mark ουτε freezing trap, αν ειχε το τελευταιο ειχα αλλα τερατα να βαρεσουν πρωτα. Μενει ενα γυρο κατω, παει face, φερνω το παιχνιδι στα ισα. Στον επομενο γυρω με φτανει σε lethal range αφου μου καιει πολλες καρτες. Οταν ερχεται η σειρα μου, κανω top deck fireball και μαζι με τον fel reaver νικαω το παιχνιδι. Αν δεν ειχαν καει 6-9 καρτες, δε θα ειχα τραβηξει fireball. Σκοπος του παραδειγματος ειναι να καταλαβεις οτι στα decks που δεν τραβανε τις καρτες τους, το discard δεν εχει καμια σημασια, ειναι ισοδυναμο με το να βαζεις τις καρτες που καις στο πατο του deck και να μην τις τραβας ποτε. 1
xavier Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 σε γενικες γραμμες αυτο που ισχυει παντα ειναι να ακολουθας το meta, αν οι fel reaver γινουν δημοφιλης, τοτε βαζεις 2 bgh σε καθε ντεκ, αν οπως τωρα τα secrets γινουν δημοφιλη βαζεις kezan, οπλα harrison. ασχετο υπαρχει καποιος druid που εχει βρει τροπο να αντιμετωπιζει το dragon priest, ειναι αδυνατο να κερδισω το tempo game και ακομα και να το κανω ειμαι παντα ενα lightbomb μακρυα απο την ηττα ειναι το μονο matchup πλεον που εχω αρνητικο προσημο... ενα παιχνιδι κερδισα και αυτο το πηγα στο fatigue
XMorsX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 σε γενικες γραμμες αυτο που ισχυει παντα ειναι να ακολουθας το meta, αν οι fel reaver γινουν δημοφιλης, τοτε βαζεις 2 bgh σε καθε ντεκ, αν οπως τωρα τα secrets γινουν δημοφιλη βαζεις kezan, οπλα harrison. ασχετο υπαρχει καποιος druid που εχει βρει τροπο να αντιμετωπιζει το dragon priest, ειναι αδυνατο να κερδισω το tempo game και ακομα και να το κανω ειμαι παντα ενα lightbomb μακρυα απο την ηττα ειναι το μονο matchup πλεον που εχω αρνητικο προσημο... ενα παιχνιδι κερδισα και αυτο το πηγα στο fatigue Δεν ειναι ευκολο match-up, το lightbomb σου τρωει τα shades και αυτο ειναι χοντρο προβλημα. Δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι με το υπαρχον deck, παραμονο αν το αλλαξεις ριζικα και το κανεις πιο γρηγορο. Ας πουμε οπως το deck του gnimsh. http://www.liquidhearth.com/staff/monk/PowerRank/Sept1/Gnimsh_Druid.png Το θεωρω χειροτερο deck ομως απο τον κλασικο midrange combo druid.
xavier Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/337128-xav αυτο το deck παιζω, αμα εχετε καμια προταση, καλοδεχουμενη
XMorsX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/337128-xav αυτο το deck παιζω, αμα εχετε καμια προταση, καλοδεχουμενη Σιγουρα να βαλεις ενα ακομη Darnassus Aspirant. Απο εκει και περα, εγω μαλλον θα εβαζα αλλον ενα Azure Drake, ενα η δυο Savage Combatant και τον Loatheb. Ισως και ενα Living Roots. Θα εβγαζα κυριως τις αργες καρτες, Cenarius, Sylvanas, Emperor, τον Belcher αν δεν πετυχαινεις συνεχεια aggro η αν βαλεις το living roots, την kezan αν δεν πετυχαινεις στα 50%+ games σου secrets, μπορεις να δοκιμασεις να βγαλεις και τον BGH αν βλεπεις οτι καθεται πολυ στο χερι σου. ____________ https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3m6njs/shengs_budget_tgt_decks_for_all_9_classes/ 1
Tmark Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 O Emperor ειναι must για double combo Druid imo. 1
XMorsX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) O Emperor ειναι must για double combo Druid imo. Μπορει να φτιαξει ωραιες στιγμες με FoN + double SR, αλλα συνηθως δεν εκμεταλλευεσαι αρκετα το battlecry του, διοτι εχεις λιγες καρτες στο χερι. Εξαρταται και απο το ποσο αργο deck εχεις. Ο xaniared xavier εχει αρκετες μεγαλες καρτες για να πιασει τοπο, αν τις βγαλει για πιο γρηγορες οπως προτεινα δε θα εχει την ιδια αξια ο Emperor. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2015 από XMorsX
xavier Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 μπα δεν νομιζω οτι εχει προβλημα early το deck... συνηθως χρειαζομαι μονο μια απο τα wild growth, aspirant στο ξεκινημα μεχρι τη 2η γυρα και μετα το deck τσουλαει μονο του...μετα στο late game ειναι αχρηστες και δεν νομιζω οτι υπαρχει χωρος... αν αντιμετωπιζω aggro εχω καλυτερα trades, αν αντιμετωπιζω control παιζω εγω aggro και τους τελειωνω με το combo... η κεζαν μου δινει μεγαλο πλεονεκτημα με ισορροπημενα matchup οπως του paladin,mage,hunter το μονο matchup που με χαλαει αυτη τη στιγμη ειναι ο dragon priest, γιατι εχει πολλες midrange καρτες με taunts και καλυτερα aoe removals...
Προτεινόμενες αναρτήσεις