IceFrog Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω το spinning wheel που λαγκαρει και κολαει το κανει και σε εσας?
BadBoy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το κάνει από τη beta, έτσι είναι το φυσιολογικό μάλλον.
IceFrog Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι ειμουν ετοιμος να το εγκαταστήσω απο την αρχη ξανα.. Thanks
devil-ji Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκιναω να παιξω constructed, 2η φορα στη σεζον (12). Πρεπει να παω για εξετασεις για καρκινο. ΜΟΝΟ aggro-cancer decks. Προσπαθησα λιγω με druid και midrange hunter, αλλα ειχα πολυ χαλια draws. Ξαναγυρναω σε patron. Πολυ καλυτερη η επενδυση σε αρενες.
haris013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 eadric the pure σκόνη έτσι? έχω 2000 dust, αξίζει να φτιάξω κάποιο druid deck? έχω ήδη cenarius και είμαι rank 14, θα μπορεί να με τραβήξει στα 6-7?
XMorsX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 eadric the pure σκόνη έτσι? έχω 2000 dust, αξίζει να φτιάξω κάποιο druid deck? έχω ήδη cenarius και είμαι rank 14, θα μπορεί να με τραβήξει στα 6-7? O eadric δεν ειναι μονο για σκονη, οπως ειναι ο bolvar. Σε control paladin ειναι αποτελεσματικος, απλως δεν υπαρχει δυνατο control paladin deck αυτη τη στιγμη. Εξαρταται απο εσενα ποσο αν σου λειπουν πολυ βασικες καρτες αν θα τον σπασεις η οχι. Aν σου αρεσει ο druid ok, αλλα ενω ειναι πολυ δυνατος, δεν ειναι κορυφαιος, διοτι τα καλα matchups του, freeze mage και control warrior, δεν παιζουν πολυ αυτη τη στιγμη. Το οτι εχεις cenarius δε λεει πολλα, θεωρειται αργος σε αυτο το meta. Ειδα οτι εχεις Mal'Ganis. Σου λειπουν πολλοι γιγαντες για να κανεις demon handlock?
haris013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 O eadric δεν ειναι μονο για σκονη, οπως ειναι ο bolvar. Σε control paladin ειναι αποτελεσματικος, απλως δεν υπαρχει δυνατο control paladin deck αυτη τη στιγμη. Εξαρταται απο εσενα ποσο αν σου λειπουν πολυ βασικες καρτες αν θα τον σπασεις η οχι. Aν σου αρεσει ο druid ok, αλλα ενω ειναι πολυ δυνατος, δεν ειναι κορυφαιος, διοτι τα καλα matchups του, freeze mage και control warrior, δεν παιζουν πολυ αυτη τη στιγμη. Το οτι εχεις cenarius δε λεει πολλα, θεωρειται αργος σε αυτο το meta. Ειδα οτι εχεις Mal'Ganis. Σου λειπουν πολλοι γιγαντες για να κανεις demon handlock? έχω εναν sea giant και έναν mountain giant. έχω άνεση να craftάρω. για δώσε info και please btw ποιο btag εχεις? αν δεν βαριεσαι να μπουμε κανα game κάποια στιγμή να μου δειξεις 2 πράγματα, βλέπω ασχολήσε
XMorsX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Mors#2783 Θελεις σιγουρα δυο molten και τον jaraxxus, ο δευτερος mountain δεν ειναι απαραιτητος. Ποσο dust εχεις στην ακρη? Με αυτο το decklist ο Amnesiasc πηγαινει rank 1 legend. https://tempostorm.com/hearthstone/decks/amnesiasc-demon-handlock Και απο druid που ζητησες. http://www.liquidhearth.com/staff/monk/PowerRank/Sept1/Thijs_Druid.png
haris013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Mors#2783 Θελεις σιγουρα δυο molten και τον jaraxxus, ο δευτερος mountain δεν ειναι απαραιτητος. Ποσο dust εχεις στην ακρη? 1800 αλλά μπορώ να το αναιβάσω άνετα.
alan2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ανοιξα χθές Ναξ Παγγλε στο αμερικανικο σερβερ. Να το σπάσω ? επισης αντι για mal;ganis στο Amnesiasc handlock τι μπορεί να σταθεί?
IceFrog Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ανοιξα χθές Ναξ Παγγλε στο αμερικανικο σερβερ. Να το σπάσω ? επισης αντι για mal;ganis στο Amnesiasc handlock τι μπορεί να σταθεί? Εγω τον εκανα κομματια κανει το καλο να σου δωσει legendary ας ειναι τιποτα καλο.. Αυτο και το κωλο παντα δυο φορες το καθενα τα ανοιξα..
lupus_Hegemonia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω το spinning wheel που λαγκαρει και κολαει το κανει και σε εσας? Βγες και ξαναμπες, συμβαίνει συχνά - έχει πολλά μπαγκς η μομπάιλ έκδοση του παιχνιδιού.
IceFrog Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Βγες και ξαναμπες, συμβαίνει συχνά - έχει πολλά μπαγκς η μομπάιλ έκδοση του παιχνιδιού. Lol,, για τον υπολογιστη μιλαω
lupus_Hegemonia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 fel reaver αργα, εχει νοημα μονο αν ο αντιπαλος δεν εχει πολλες καρτες στο χερι...παντως και εμενα δε μου αρεσει καθολου Μα πάντα αργά τη ρίχνεις την κάρτα. Αλλά όπως να 'χει, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ρίχνεις αργά (7ο+ γύρο), ο άλλος έχει μια μάντρα κάρτες να ρίξει, άρα...σου "καίει" σχεδόν το μισό ντεκ σου! Μπούρδα κάρτα! Γιατί να μη βάλεις τα νέα Giants κάρτες που έβγαλαν, που μειώνεται η αξία-κόστος όσο χρησιμοποιείς την δύναμη του ήρωα σε όλο το παιχνίδι; ΕΙΔΙΚΑ για μάγισσα (και Πριστ), συνεχώς πατάς την δύναμη τους, άρα αυτή η καρτούλα σχεδόν τσάμπα σου έρχεται στον 7ο-8ο γύρο! Lol,, για τον υπολογιστη μιλαω Σόρρυ. Σπάνια ή ποτέ δεν μου 'χει πρόβλημα (σε ΜΑΚ μιλώ, όχι ΠιΣι). στο ξεκινημα θες οπλα(fiery war axe) και card draw(acolyte,gnomish inventor), αν σου κατσει κανας emperor turn 6-7 ειναι gg, θες μεχρι την turn 8-9 να εχεις κανα 2-3 καρτες που να συνδυαζονται με τον patron, π.χ death bite, inner rage, whirlwind και μολις σκασει ο warsong commander ξεκινας, αν μπορεσεις να το συνδυασεις και με το floating berseker ειναι otk... το πιο σημαντικο ειναι να ξερεις μεχρι ποσσο damage σε παιρνει να φας και τι removal δυνατοτητες εχει το αντιπαλο ντεκ Και παίζεις ως τότε ασπίδες-κάρτες, ασπίδες-μίνιον κτλ. Είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ ντεκ, αλλά μακράν το δυσκολότερο για να το δαμάσεις και το μάθεις (σωστά, εννοώ). Ο dragon priest με διαφορά σε σχέση με τα άλλα priest decks. Υπάρχουν ακόμη πολλά variations του, βασικά κομμάτια όμως είναι οι wyrmrest agent και twilight Guardian από το tgt. Googlare για Kolento dragon priest με shrinkmeister + cabal η για την εκδοχή με 2*lightbomb + chillmaw που παρουσιάστηκε στο reddit. Τον είχα (όπως ΟΛΟΙ) στο κλάσιμο τον Πριστ...και τώρα με τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ Δρακοκάρτες που έβγαλαν...είναι "καρκίνος"! Ούτως ή άλλως τον αντιπαθούσα (και την Ρογκ) γιατί ουσιαστικά ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ την νίκη - ειδικά ο Πριστ, που σε νικά με τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ όπλα - αλλά τώρα και με αυτές τις νέες Δρακοκάρτες...είναι να σπάσεις το τάμπλετ απ' τα νεύρα σου (να "τον έχεις" σίγουρο στην επόμενη γύρα...και να "μένεις παγωτό" να σε νικά αυτός ξαφνικά με ένα κάρο κόμπο ταυτόχρονα!) ευχαριστώ φίλε.μιάς και δεν παίζω warrior αξίζει να σπάσω το hellscream και να craftarw boom Κατευθείαν.επίσης έχω δει πόλλους να προτιμόυν ysera στον priest όπως και στα απο πάνω guide.τι να προτιμήσω.επίσης ο kel thuzad που προσπαθώ κανα 2μηνο να βγάλω δεν αξίζει? Κακώς ΔΕΝ παίζεις! Μετά την Μάγισσα και τον Χάντερ, θεωρώ ότι είναι ο ιδανικός χαρακτήρας, ειδικά για νέους παίκτες. Ο μακράν-τσάλεντζ χαρακτήρας είναι ο Πάλαντιν - ειδικά ο ΜΗ-Σίκρετ Πάλαντιν (πολύ δύσκολος να παίξεις ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΣ με τον Πάλαντιν, πια. Εκτός του Σίκρετ-Πάλαντιν, εννοώ). Δε χρειάζεσαι Varian. Εγώ παίζω με αυτό το deck και είμαι rank 2. Έχω δοκιμάσει και Varian αλλά είναι πολύ αργός. Δεν είναι ΜΟΝΟ αργός, αλλά και "άκυρος" τελικά - πχ. σου βγάζει τον Μ. Μπουμ έτσι και ΔΕΝ βγαίνουν οι βόμβες ή σου βγάζει τον Λιρόι (οπότε ΔΕΝ είναι "τσαρτζ", χάνεις το πλεονέκτημα!) κτλ. Λάθος να τους παίζεις τόσο αργά επίτηδες. Οι fel reavers είναι αποτελεσματικοι επειδή βγαίνουν 5ο γύρο ή και νωρίτερα αν έχεις ήδη mechwarpers στο board. Διαφωνώ. Εφόσον είναι 8/8, είναι ουσιαστικά "φίνισερ" κάρτα. Είναι σαν να μου λες να βγάζεις τον Λιρόι (6/2, με μπάτλκράι δύο 1/1 στον αντίπαλο) απευθείας όταν έρθει η κάρτα και μπορεί να παιχτεί. Ή να πετάξεις το "Πάιρο" σπελ της Μάγισσας (10άρι ντάματζ) μόλις την πάρεις στο χέρι. Αυτά τα πετάς με κόμπο, μόλις μετρήσεις τα ντάματζ σου και έχεις "φίνις" (και τελειώνεις το ματς). Διότι ουκ ολίγες φορές (ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ) έχω πετάξει πρόωρα μια τέτοια "φίνισερ" κάρτα, κάνω φοβερό ντάματζ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...και μετά στον γύρο του ΕΚΕΙΝΟΣ κάνει το σωστό κόμπο του και με νικάει. Άσε που ο Φελ-Ρέιβερ είναι κάρτα που ΚΑΘΕΤΑΙ (ΖΖΖΖΖ) και περιμένει τον επόμενο γύρο! Άρα...πετάς τον Φελ...σου καίει από 3 έως ΚΑΙ 9 κάρτες (!)... σου κάνει ντάματζ με ό,τι είχε κάτω...και άμα λάχει κι έχει και τον Μ-Μπιγκ Γκαν (3αράκι καρτούλα, ΑΚΡΩΣ χρησιμότατη)... σου σκοτώνει και με μπάτλκράι τον Φελ! "Άκυρη" κάρτα ο Φελ... Όσες φορές έχω αντιμετωπίσει αντίπαλο με Φελ, τον έχω κατατροπώσει.
ultralisk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 συμφωνώ απολύτως με ότι ειπώθηκαν για την σαβουροκάρτα Fel Reaver 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις