Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

fel reaver αργα, εχει νοημα μονο αν ο αντιπαλος δεν εχει πολλες καρτες στο χερι...παντως και εμενα δε μου αρεσει καθολου

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι πολύ δύσκολο deck. Δεν έχει να κάνει με τον grommmash. Πρέπει να μπορείς να κάνεις επιτυχημένα combos να παίζεις γύρω απο το deck του αντιπάλου και να είσαι καλός στα μαθηματικά!!

υπάρχει κάποιος οδηγός που να αναλύει λίγο το patron deck? γενικά να μπώ στη φιλοσοφία του γιατί μάλλον είμαι εκτός.

Δημοσ.

υπάρχει κάποιος οδηγός που να αναλύει λίγο το patron deck? γενικά να μπώ στη φιλοσοφία του γιατί μάλλον είμαι εκτός.

στο ξεκινημα θες οπλα(fiery war axe) και card draw(acolyte,gnomish inventor),  αν σου κατσει κανας emperor turn 6-7 ειναι gg,

θες  μεχρι την turn 8-9 να εχεις κανα 2-3 καρτες που να συνδυαζονται με τον patron, π.χ death bite, inner rage, whirlwind και μολις σκασει ο warsong commander ξεκινας, αν μπορεσεις να το συνδυασεις και με το floating berseker ειναι otk...

το πιο σημαντικο ειναι να ξερεις μεχρι ποσσο damage σε παιρνει να φας και τι removal δυνατοτητες εχει το αντιπαλο ντεκ

Δημοσ.

παιδες κανα καλό priest deck ?

Ο dragon priest με διαφορά σε σχέση με τα άλλα priest decks. Υπάρχουν ακόμη πολλά variations του, βασικά κομμάτια όμως είναι οι wyrmrest agent και twilight Guardian από το tgt. Googlare για Kolento dragon priest με shrinkmeister + cabal η για την εκδοχή με 2*lightbomb + chillmaw που παρουσιάστηκε στο reddit.

Δημοσ.

απο dragons το collection μου ειναι ακόμα άδειο.το deck που παίζω με μικρή επιτυχία είναι.τι να craftarw για να το βελτιώσω μέχρι να φτιάξω ένα top deck

.Μολις μου κάτσε twilight drake οπότε πήρε τη θέση ενός golem

post-149682-0-50536900-1442677211_thumb.png

post-149682-0-50725500-1442677229_thumb.png

Δημοσ.

απο dragons το collection μου ειναι ακόμα άδειο.το deck που παίζω με μικρή επιτυχία είναι.τι να craftarw για να το βελτιώσω μέχρι να φτιάξω ένα top deck

.Μολις μου κάτσε twilight drake οπότε πήρε τη θέση ενός golem

Αν δεν γνωριζουμε τι καρτες εχεις γενικα δεν μπορουμε να σου προτεινουμε και πολλα ειδικα οταν βλεπω μονο 1 legendary την Maexxna μεσα. Τοσες χρυσες basic καρτες εχεις(αρα εισαι κοντα 60lvl)δεν εχεις αλλα legendary εστω??

Δημοσ.

Θα βάλεις σίγουρα μέσα Harrison, loatheb, ένα sw:pain, ένα shrinkmeister, δυο sw:death, ένα celebs chosen, δυο dark cultist, ένα shadow madness, δυο holy Nova, ένα lightbomb, ένα mind control. Λόγωω περιορισμένης συλλογής, βάλε και thaurissan και τα thoughtsteals.

Μολις πάρεις το 1ο δωμάτιο του brm, αγοράζεις gvg φακελάκια για αρχή και μετά ότι σου λείπει μέχρι να μαζέψεις dust για Dr.Boom.

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλε.μιάς και δεν παίζω warrior αξίζει να σπάσω το hellscream και να craftarw boom Κατευθείαν.επίσης έχω δει πόλλους να προτιμόυν ysera στον priest όπως και στα απο πάνω guide.τι να προτιμήσω.επίσης ο kel thuzad που προσπαθώ κανα 2μηνο να βγάλω δεν αξίζει?

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλε.μιάς και δεν παίζω warrior αξίζει να σπάσω το hellscream και να craftarw boom Κατευθείαν.επίσης έχω δει πόλλους να προτιμόυν ysera στον priest όπως και στα απο πάνω guide.τι να προτιμήσω.επίσης ο kel thuzad που προσπαθώ κανα 2μηνο να βγάλω δεν αξίζει?

ΟΧΙ. Hellscream ειναι must σε Control Warrior .

• Like 3
Δημοσ.

Θα ελεγα να μην τον σπασεις, αν και ειναι αληθεια οτι αν εισαι ftp-er θα κανεις καιρο να τον χρησιμοποιησες, καθως ειναι μεν must-have σε control warrior, αλλα μονο εκει και αυτο ειναι deck που θελει πολλες epics και legendaries γαι να παρει μορφη.

Η Ysera ειναι καλη σε dragon decks και σε καποια control decks σε αργα meta. Ο Dr. Boom μπαινει παντου, ειναι ενα universal upgrade σε οτι σχεδον μη aggro / combo deck φτιαχνεις. Θα σου δωσει πολυ μεγαλυτερη αξια απο την Ysera. Εγω για να καταλαβεις δεν εχω φτιαξει ακομη ysera, γιατι καθε φορα που ερχεται η ωρα να κραφταρω, σκεφτομαι αλλες legendaries η epics που δινουν ζωη σε νεα archetypes, οπως τωρα ο mysterious challenger η o Chillmaw. Η Ysera αντικαθισταται απο τον Nefarian σχεδον με την ιδια αποτελεσματικοτητα, αν μαλιστα εχεις ηδη BGH targets στο deck πολλες φορες ο Nefarian ειναι πιο καλη επιλογη. Ακομη και αν δεν εχεις nefarian ομως, σε αυτη τη φαση που δεν μπορεις να κανεις dragon priest ο Dr.Boom θα σε μπουσταρει περισσοτερο.

Ο Kel'Thuzad ειναι καλος σε arena-style metas με πολλα trades σε μεσαιου μεγεθους minions. Αυτο δεν εκφραζει το constructed meta, στο οποιο ειτε συναντας ταχυτατα decks, ειτε decks γεματα removals. Παρολα αυτα, απο τη στιγμη που εχεις μικρη συλλογη, αναγκαστικα θα τον χρησιμοποιησεις και θα μαθεις να σου αρεσει κιολας σε οτι control deck κανεις για αρχη, καθως δεν υπαρχει μη legendary neutral εναλλακτικη του. Οταν τον βαζεις στο deck, βαζε κανενα taunt παραπανω για να τον προστατευεις, ο sen'ji shieldmaster και ο sludge belcher μου ερχονται στο νου.

Ο οποιος Βelcher ειναι η αλλη must-have καρτα διπλα στον Loatheb, ειδικα για νεες συλλογες σαν τη δικια σου.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...