haris013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Σαπιλα το rank που εισαι οταν δεν ξερεις αν ειναι καλη καρτα ή οχι το The best που ρωταγες παραπανω??? Μου θυμιζει λιγο League of Legends Bronze elo ετσι οπως το γραφεις πάμε πάλι, ναι δεν είναι καλή κάρτα απλά ρώτησα εδώ τους ποιο ψαγμένους αν έχει potentials. γιατί αμα είχε είναι κρίμα να την έσπαγα, chill χαβαλέ κάνουμε
lupus_Hegemonia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Secrets paladin και grim patron warrior είναι τα κορυφαία decks αυτή τη στιγμή. Mech mage το κορυφαίο aggro deck για γρήγορα παιχνίδια, dragon priest το κορυφαίο anti-aggro που στέκεται καλά και απεναντι σε mid-range όμως. Αν παίξεις secrets paladin, χρειάζεσαι σίγουρα δυο mysterious challenger. Αν παίξεις mech mage, Θέλεις δυο fel reaver και goblin blastmage. Αν πας για priest, δυο twilight Guardian και ysera. Όχι απαραίτητα - για την μάγισσα. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αυτά τα Fel minion, δεν τα παίζω. Παραδοσιακό μεκ-μάγο παίζω, μια χαρά τα πάει. Αν και έχω φτιάξει έναν "Τοντ-Γουόριορ" που τα "σπάει"! Κι εμένα, μετά από πολύ καιρό, μου έκατσαν ΤΡΕΙΣ ΧΡΥΣΕΣ Λέτζεντάρι...και έφτασα να 'χω 5500+ σκόνη! Έφτιαξα "μια μάντρα" κάρτες που χρειαζόμουν!
XMorsX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ο fel reaver κάνει τεράστια δουλειά στο mage, σου επιτρέπει να τελειώσεις το παιχνίδι απέναντι σε mid-range / control πριν κάνουν stabilize και να κάνεις race aggro decks ακόμη και αν κάνουν πιο γρήγορη αρχή από εσένα. Παίζεται το deck χωρίς fel reavers? Φυσικά. Θα χάνεις μια στο τόσο επειδή κανείς mill fireballs κλπ? Θα γίνει και αυτό. Είναι γεγονός όμως ότι θα κερδίσεις και πολλά παιχνίδια χάρη σε αυτούς που δεν είχες καμία δουλειά να κερδίσεις.
alan2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 o mage με M. Εxecutus είναι viable? το δοκίμασα για να κάνω τις ημερήσιες αποστολές και εχασα αρκετά .
devil-ji Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 christmas tree, midrange hunter, ramp druid (μολις φτιαχτηκε ), control warrior (και αυτο ), tempo/mech (no fel) mage ή την λατρεία τον patron για laddering (14 ακομα). Δεν επαιξα λαντερ καθολου αυτο το μηνα και δεν εχω ωρα να για scouting οποτε μια μικρη βοηθεια . Να 'ναι καλα οι αρενες για το dust. Nozdormu ουτε στιγμη δεν το σκεφτηκα, εγινε shield slam με τη μια Παμε και για freeze wizard τωρα :cool: Handlock δυστυχως θελουμε δρομο
XMorsX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Christmas tree, την γρηγορη εκδοχη με δυο Divine Favor για laddering αυτη τη στιγμη. Εκτος και αν εισαι φοβερος παιχτης με patron, και κερδιζεις σχεδον καθε παιχνιδι που παιζεις. Στο τελευταιο βοηθαει πολυ ενας deck tracker. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ο fel reaver κάνει τεράστια δουλειά στο mage, σου επιτρέπει να τελειώσεις το παιχνίδι απέναντι σε mid-range / control πριν κάνουν stabilize και να κάνεις race aggro decks ακόμη και αν κάνουν πιο γρήγορη αρχή από εσένα. Παίζεται το deck χωρίς fel reavers? Φυσικά. Θα χάνεις μια στο τόσο επειδή κανείς mill fireballs κλπ? Θα γίνει και αυτό. Είναι γεγονός όμως ότι θα κερδίσεις και πολλά παιχνίδια χάρη σε αυτούς που δεν είχες καμία δουλειά να κερδίσεις. Φίλε, όσες φορές προσπαθησα να τους χρησιμοποιήσω (που ΜΟΝΟ μετά τον 7ο γύρο πρέπει να τους παίξεις), ο άλλος μου ΔΙΕΛΥΣΕ το ντεκ μου - διότι με τόσο μάνα που είχε, έβγαζε συνεχώς κάρτες (ακόμα και "άκυρες" για τον γύρο) και μου έκαιγε ασταμάτητα κάρτες μου. Υποτίθεται ότι ο Μεκ-Μάγος "δεν παίζει παραπάνω από 15 κάρτες ανά παιχνίδι", οπότε δεν πειράζει και να σου κάψουν μερικές κάρτες. Αφ' ενός δεν ισχύει αυτό, αφ' εταίρου ΕΑΝ ΣΟΥ ΚΑΨΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ πολύ βασική κάρτα για τον Μεκ-Μάγο (πχ. το Γκόλεμ που πετά 4 βλήμματα αν έχεις μεκ κάτω) σου "πήδηξε" το ντεκ σου! Τώρα, το γύρισα σε C-Warrior, με πολλές ασπίδες-κάρτες (και μίνιον) και 6-7 Legendary (ΔΙΧΩΣ την νέα 10άρα του Warrior). Πάει "μαμιώντας", εκτός κι αν δεν μου κάτσει καλό αρχικό ντιλ και πέσω σε Χάντερ ή Δρακο-Πριστ.
Tmark Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί πρέπει να τους παίξεις μετά τον 7ο γύρο μόνο?
XMorsX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Λάθος να τους παίζεις τόσο αργά επίτηδες. Οι fel reavers είναι αποτελεσματικοι επειδή βγαίνουν 5ο γύρο ή και νωρίτερα αν έχεις ήδη mechwarpers στο board. 1
xaniared Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 .... Τώρα, το γύρισα σε C-Warrior, με πολλές ασπίδες-κάρτες (και μίνιον) και 6-7 Legendary (ΔΙΧΩΣ την νέα 10άρα του Warrior). Πάει "μαμιώντας", εκτός κι αν δεν μου κάτσει καλό αρχικό ντιλ και πέσω σε Χάντερ ή Δρακο-Πριστ. Δε χρειάζεσαι Varian. Εγώ παίζω με αυτό το deck και είμαι rank 2. Έχω δοκιμάσει και Varian αλλά είναι πολύ αργός.
haris013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 εμένα δεν μου βγαίνει καλά ο πατρον, εχω δοκιμασει με gromash, χωρίς αλλά και πάλι δεν έχω σταθερά νίκες, χάνω σερί. αντιστιχα με κολεντο zoo πάω αρκετά καλά
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως οποτε εχω παιξει vs CW μολις πεσει ο varian ειναι συνηθως gg..
IceFrog Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω παλι, το προσπαθω με rogue. ειτε oil ειτε mil. Αν και με τον druid ανεβαινω πολυ πιο ευκολα
xaniared Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 εμένα δεν μου βγαίνει καλά ο πατρον, εχω δοκιμασει με gromash, χωρίς αλλά και πάλι δεν έχω σταθερά νίκες, χάνω σερί. αντιστιχα με κολεντο zoo πάω αρκετά καλά Είναι πολύ δύσκολο deck. Δεν έχει να κάνει με τον grommmash. Πρέπει να μπορείς να κάνεις επιτυχημένα combos να παίζεις γύρω απο το deck του αντιπάλου και να είσαι καλός στα μαθηματικά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις