Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα αν σε ενδιαφέρει να έχεις competitive decks δεν το γλιτώνεις το νέο expansion, μπορεί να μην άλλαξε το meta με μικρές εξαιρεσεις, αλλά έχει κάποιες must-have κάρτες, όπως αυτες που παίζουν οι secret paladins και dragon priests, η ακόμη και οι ταπεινές κάρτες που δεν ξεχωρίζουν αλλά είναι μικρές αναβαθμίσεις σε υπάρχοντα decks, όπως ο argent horserider.

Οπότε μην τους λυπασαι.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάμε στην επόμενη ερώτηση, τι legendery ή epics να βγάλω?

απο leg έχω cenarius,al akir,malganis,gromash,thalnos,harrison,sylvanas,boom,ragnaros,alexstranza

Δημοσ.

Αφου εχεις φτασει στο rank 5-6 και αρα εχεις εξασφαλισει τα rewards παιξε οτι γουσταρεις πραγματικα.

Εχω βαρεθει να διαβαζω(παιδες κανενα super deck για να νικαω??)και λοιπα αλλα.

Ειναι παιχνιδι και το παν ειναι να το διασκεδαζεις. Ενω πχ ολοι παιζουν Dragon priest,εγω παιζω το παλιο καλο Madness+recombobulator priest. Μπορει να μην εχει το ιδιο win rate με το νεο deck αλλα αφου αυτο μου αρεσει αυτο παιζω και ας χανω περισσοτερο.

Ελεος πια με τα copy paste που εχει γεμισει το Hearthstone. Και οχι τιποτα αλλο αλλα λυπαμαι και τον κοσμο που εσκασε και πολλα λεφτα για Pre order+packs για αυτο το expansion...

με τι αναιβαίνω εύκολα μέχρι 6 πχ?

Που να μην το γραφα κιολας...

• Like 1
Δημοσ.

Που να μην το γραφα κιολας...

ρε αγόρι για να ξεφύγω απο τα χαμηλά θέλω κάτι, δεν μπορώ να παρακολουθώ συνεχώς το μετα, παίζω casual και τα decks που έχω δεν μου βγαίνουν αυτή τη season. δεν υπάρχει συνταγή για επιτιχία ούτε σημαίνει οτι αμα φτιάξω ενα deck που θα βρώ στο net και πήγε κάποιος legend με αυτό θα πάω και εγώ.

Δημοσ.

Μπορεις να παιξεις οποιοδηποτε mindless fast deck, παιζε πολλα παιχνιδια και απλα να περιμενεις τα winstreaks για να ξεφυγεις απο τα χαμηλα.

Δημοσ.

είμαι 17 ρανκ τώρα θέλω κάτι σταθερο για να φύγω απο τη σαπίλα

Secrets paladin και grim patron warrior είναι τα κορυφαία decks αυτή τη στιγμή. Mech mage το κορυφαίο aggro deck για γρήγορα παιχνίδια, dragon priest το κορυφαίο anti-aggro που στέκεται καλά και απεναντι σε mid-range όμως.

Αν παίξεις secrets paladin, χρειάζεσαι σίγουρα δυο mysterious challenger. Αν παίξεις mech mage, Θέλεις δυο fel reaver και goblin blastmage. Αν πας για priest, δυο twilight Guardian και ysera.

• Like 1
Δημοσ.

είμαι 17 ρανκ τώρα θέλω κάτι σταθερο για να φύγω απο τη σαπίλα

Σαπιλα το rank που εισαι οταν δεν ξερεις αν ειναι καλη καρτα ή οχι το The best που ρωταγες παραπανω??? :P

Μου θυμιζει λιγο League of Legends Bronze elo ετσι οπως το γραφεις :)

μου έκατσε golden the beast. κρατάω ή σπάω?

Δημοσ.

Το βασικο ειναι να περνας καλα. Υπαρχουν tryharding deck υπαρχουν και for fun. Η αληθεια ειναι οτι με κουρασε το tryharding και γιαυτο επιραματιζομαι..

Εχει μερικα deck που βγαζεις πολυ γελιο

Δημοσ.

Το βασικο ειναι να περνας καλα. Υπαρχουν tryharding deck υπαρχουν και for fun. Η αληθεια ειναι οτι με κουρασε το tryharding και γιαυτο επιραματιζομαι..

Εχει μερικα deck που βγαζεις πολυ γελιο

Στα λογια μου ερχεσαι :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...