Atallos1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Και καθε φορα να πληρωνεις 2 ευρω κ 5 για να την κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πήγα και μου ζήταγαν: Ταυτότητα Εκκαθαριστικό Κάρτα Ανεργιας/Αντίγραφο Μισθοδοσίας/Έναρξη Εργασιών/Ενημερωτικό Σύνταξης Λογαριασμό Σταθερου Τηλεφώνου Και όλα αυτά, θεωρημένες φωτοτυπίες. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 0 ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΣΥ. ΕΛΕΟΣ χώρια όπως είπε ο άταλλος ότι έχει και προμήθεια τρελή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 2 ευρώ προμήθεια έχει αν πας σε κατάστημα και μέσω web banking έχω την εντύπωση ότι ειναι δωρεάν. Από το να περιμένεις 3 μέρες για να εγκριθεί το έμβασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlavEATgoD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 παιδια να ρωτησω κατι.. κατα μεσο ορο μετα απο ποσο διαστημα πηρατε τα κλειδια σας απο τη blizzard ( οσοι τα εχετε παρει απο εκει δλδ :Ρ ); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πήγα και μου ζήταγαν: Ταυτότητα Εκκαθαριστικό Κάρτα Ανεργιας/Αντίγραφο Μισθοδοσίας/Έναρξη Εργασιών/Ενημερωτικό Σύνταξης Λογαριασμό Σταθερου Τηλεφώνου Και όλα αυτά, θεωρημένες φωτοτυπίες. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 0 ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΣΥ. ΕΛΕΟΣ χώρια όπως είπε ο άταλλος ότι έχει και προμήθεια τρελή Για να ανοιξεις λογαριασμο σου τα ζητανε αυτα. Τις χρεωστικες στις δινουν για πλακα. Πριν χρονια δεν ζητουσαν τιποτα παραπανω απο ΑΦΜ/Tαυτοτητα/Λογαριασμο Τηλ τωρα τα στενεψαν πολυ τα πραγματα. Για μενα αξιζει ο κοπος και το τρεξιμο να ανοιξεις λογαριασμο για να βγαλεις μια visa που κανει πολλα περισσοτερα εκτος απο αγορες οnline. Ολοι αυτοι που δινουν 2ε για καθε φορτιση, για μενα ειναι θυματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 TMark το έδωσες το κλειδάκι τελικά? Edit: Τώρα είδα ότι το έδωσες. Better luck next time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ολοι αυτοι που δινουν 2ε για καθε φορτιση, για μενα ειναι θυματα. η απλά δίνουν 2euro όταν έχουν κανα 50ρι να βάλουν και την έχουν για μικρο-αγορές που συμφέρουν για μηνες. Αν θες κάθε τρεις και λίγο φόρτιση φυσικά και δεν συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 η απλά δίνουν 2euro όταν έχουν κανα 50ρι να βάλουν και την έχουν για μικρο-αγορές που συμφέρουν για μηνες. Αν θες κάθε τρεις και λίγο φόρτιση φυσικά και δεν συμφέρει Προσωπικα ουτε 2ευρω δεν χαριζω στην τραπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Για να ανοιξεις λογαριασμο σου τα ζητανε αυτα. Τις χρεωστικες στις δινουν για πλακα. Πριν χρονια δεν ζητουσαν τιποτα παραπανω απο ΑΦΜ/Tαυτοτητα/Λογαριασμο Τηλ τωρα τα στενεψαν πολυ τα πραγματα. Για μενα αξιζει ο κοπος και το τρεξιμο να ανοιξεις λογαριασμο για να βγαλεις μια visa που κανει πολλα περισσοτερα εκτος απο αγορες οnline. Ολοι αυτοι που δινουν 2ε για καθε φορτιση, για μενα ειναι θυματα. Και όμως τα ίδια που ζητάν για λογαριασμό καταθετικό ζητούν και για την debit :| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RQxVUl3FpE0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Και όμως τα ίδια που ζητάν για λογαριασμό καταθετικό ζητούν και για την debit :| Ναι, γιατι δεν εισαι πελατης τους. Η καρτα visa θελει να την εχεις συνδεδεμενη με καποιο λογαριασμο. Eαν ειχες ηδη, η καρτα θα εβγαινε στα μπαμ χωρις πολλα πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link012000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Τσεκάρετε τα Mail σας μόλις μου έσκασε μήνυμα απο blizzard και μου έστειλε κωδικό για την beta ..θα λιωσω απόψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 και του ζενιάθ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Rofl και σε μένα ήρθε ενώ είμαι ήδη σε beta LOL nicoc89 στο είχα υποσχεθεί πριν κάμποσες σελίδες σε ένα post οπότε τσέκαρε τα pm σου on another note μου έκατσε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Άν μείνει τίποτα στείλτε κ από εδώ κάνα key που μας τιμωρεί η blizz επειδή είμαστε άτακτα παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις