Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα οπως το φαντάστηκα η sylvanas ειναι απο τα must have legentary απλα δεν εχω τις υπολοιπες καρτες για να συμπληρωσω deck με αυτην πχ harrison.  Ειχα την εντυπωση οτι παιζεται πιο πολυ στα control.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρα οπως το φαντάστηκα η sylvanas ειναι απο τα must have legentary απλα δεν εχω τις υπολοιπες καρτες για να συμπληρωσω deck με αυτην πχ harrison.  Ειχα την εντυπωση οτι παιζεται πιο πολυ στα control.

Η Sylvannas ειναι το μοναδικο Legendary(αντε εν μερη και ο Thalnos)που μπαινει σε καθε deck. Και σκεψου οτι πιο παλια κοστιζε 5mana δηλαδη ακομα πιο Op,και ακομα και με το μικρο nerf που πλεον θελει 6mana ειναι απλα must have.

Δημοσ.

χωρίς να έχω legendary κάρτες απο το νέο expansion τι να deck να δω για να πάω γρήγορα μέχρι 10?

δυσκολεύομαι αρκετά. παίζω κολεντο zoo αλλά δυστυχώς δεν μου βγαίνει?

Δημοσ.

Χρειαζομαι τη βοηθεια σας σχετικα με το craft. Εχω καποια legentary τα οποια δεν παιζονται και πολυ και σκεφτομαι να τα κανω dust.

Αυτα ειναι nozdormu cairne Bloodhoof kai nat pagle. Εχω διαφορες χρυσες τις οποιες εαν σπασω μαζευω 1600 dust.

Το θεμα ειναι τι να κανω craft. Εχω boom alexstrasza jekins thalnos. 

Σκεφτομουν για sylvanas η ragnaros η ysera. Το θεμα ειναι πως αυτη τη στιγμη δεν μου λειπει απαραιτητα καποια καρτα για τα deck που παιζω. Θα μπορουσα να κανω antonidas μου λειπουν ομως επισεις μια iceblock και 2 doomsayer.

Ενας φιλος μου λεει οτι οι παραπανω καρτες που εχω δεν παιζονται σχεδων ποτε και οτι τζαμπα τις κραταω.

Τι θα κανατε στη θεση μου?

Παιζω warlock cruid rogue και mage περισοοτερο. Για handlock μου λειπουν αρκετες καρτες. Εχω oil rogue. Εχω zoo. Και τελος απο duir εχω οτι χρειαζεται για το midrange deck που ποσταρα πριν.

Ακουω τις προτασεις σας

Μη χαλασεις cairne imo, μπορει να ειναι εκτος meta atm αλλα ποτε δεν ξερεις, ειναι sticky minion και εφιαλτης vs priest. H ysera ειναι minion που αλλες φορες παιζει πχ τωρα σε CW και dragon priest και αλλες σε faster meta δεν παιζει, η sylvanas απο την αλλη δεν θυμαμαι ποτε να μην παιζει. Θα σου προτεινα να μη σπασεις cairne να μαζεψεις αλλα 400 dust αλλιως και να κανεις sylvanas.

Δημοσ.

ναι, κρατα τον Cairne. μην ξεχνας οτι εχουμε και brawls/adventures, ολο και καπου θα ξαναχρειαστει.

Ωραια πε πεισατε. Στο παρακατω deck http://www.hearthpwn.com/decks/142578-legendary-ramp-druidεχω βγαλει ενα shreder και εχω προσθεσει mystic kezan. Ποια καρτα θα βγαζατε για χαρη της sylvanas?

Ancient of War

Δημοσ.

Τωρα ειναι αργα. τα εστειλα μαζι με κατι χρυσες καρκινοκαρτες και εκανα sylvanas και shield slam.Θα κανω διαφορες δοκιμες. Ξεκινοντας με την αφαιρεση του ancient of war 

Δημοσ.

Μη χαλασεις cairne imo, μπορει να ειναι εκτος meta atm αλλα ποτε δεν ξερεις, ειναι sticky minion και εφιαλτης vs priest.

Μέχρι να στον πάρει με shrinkmeister - cabal και να γίνει ο δικός σου εφιάλτης :P

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ fail χθες. Απο τις 5,15 μεχρι τις 8,30 6 wins. Δοκιμασα διαφορους συνδιασμους και διαφορα ντεκ. Απλα δεν εχω απαντηση για inspire warrior

Μου φαινεται θα παιζω mill.. 

Δημοσ.

Μέχρι να στον πάρει με shrinkmeister - cabal και να γίνει ο δικός σου εφιάλτης :P

Ναι παιζει αυτο πλεον αλλα πρεπει να εχει τις 2 καρτες και 8 mana, αν το ριξεις στο 6(η 5 με το coin) θα κανεις καλα trades μεχρι να εχει 8 mana αν υποπτευτείς οτι παιζει cabal+shrink γιατι δεν τα παιζουν ολες οι λιστες. Δεν τον παιζουν πλεον αλλα οκ καποια στιγμη μπορει να ξαναμπει στο meta, σε heavy control φαση ομως.

Εμενα προσωπικα ειναι απο τις αγαπημενες μου καρτες και τον εχω ακομα σε heavy control pala.

Δημοσ.

Γιατι? Οι καρκινο paladin ειναι καλύτεροι ? :P

Αφου εχεις φτασει στο rank 5-6 και αρα εχεις εξασφαλισει τα rewards παιξε οτι γουσταρεις πραγματικα.

Εχω βαρεθει να διαβαζω(παιδες κανενα super deck για να νικαω??)και λοιπα αλλα.

Ειναι παιχνιδι και το παν ειναι να το διασκεδαζεις. Ενω πχ ολοι παιζουν Dragon priest,εγω παιζω το παλιο καλο Madness+recombobulator priest. Μπορει να μην εχει το ιδιο win rate με το νεο deck αλλα αφου αυτο μου αρεσει αυτο παιζω και ας χανω περισσοτερο.

Ελεος πια με τα copy paste που εχει γεμισει το Hearthstone. Και οχι τιποτα αλλο αλλα λυπαμαι και τον κοσμο που εσκασε και πολλα λεφτα για Pre order+packs για αυτο το expansion...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...