Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απειρο ξυλο απο paladin με αυτο το deck

cCcK0K3.png

δεν έχω Vojin  και χρησιμοποιώ faceless. Να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο?

Βλεπω πως εχει ηδη Sylvanas. Ο Harrison λεει αυτον τον καιρο λογω των πολλων Paladin αλλα και Patron. Αλλιως μπορεις να βαλεις και την Justicar trueheart.

Aλλες καλες επιλογες ειναι 2ο Lightbomb (η καλυτερη μαλλον θα ελεγα, καθαριζεις mysterious challenger και patrons, και ειναι +1 ΑοΕ για τα aggro decks), 2ο Holy Nova, καλυτερο απο Lightbomb απεναντι σε aggro, η ενα Velen's Chosen.

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

HOLY! O Μukla's Champion ειναι απιστευτο χαρτι. κανω tweaking στο TGT Midrange Totem Shaman deck, προσθεσα Mukla και Draenei και εχω δει διαφορα, αλλα σιγουρα θελει βελτιωση. για πειτε τι να αλλαξω για να το καλυτερεψω.

imho, o πρωτος που πρεπει να φυγει ειναι ο BOOM.

9NYpFDs.jpg

Δημοσ.

Για μενα βασικα βγαλε Neptulon καλυτερα.

Επισης θα πω αυτο που βλεπω και γραφουν στο twitch και εχουν δικιο στο chat. 120+καρτες TGT και ο κοσμος ακομα παιζει με τα παλια decks,βλεπε Hunters και patron warrior. Απλα ξεφτιλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τον Neptulon δεν ξερω ακομη, εχω παρει παιχνιδια με αυτον, επειδη μπορω να αναπληρωσω το board με νεα minions μετα απο ενα wipe. επισης ο Murloc Knight που δινει μερικες φορες, ειναι δυνατος. θα δειξει.

ναι εχεις δικιο για το TGT, τοσες νεες καρτες, και παλι στα παλια decks ειμαστε. λαθος τους που δεν προσθεσαν τα νεα mechanics και στις παλιες καρτες, θα ηταν μια καλη ευκαιρια να βελτιωσουν καρτες που ειναι τελειως αχρηστες.

ειλικρινα, στο hearthpwn εχω δει πιο εμπνευσμενες και χρησιμες, fan made καρτες.

υγ. εβγαλα Al'akir και εβαλα Boom. Ο Neptulon ειναι πολυτιμος, τουλαχιστον μεχρι να φτιαξω τον Mistcaller. νεο deck: 

mdRBRBB.jpg

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

1-4 Σεπτέμβρη μου έσπασε τα νεύρα η season αυτή, παρόλο που μπήκα με τα μπούνια. Ξεκίνησα από rank 17. 

2 Σεπτέμβρη ήμουν rank 8. Την ίδια μέρα προσπαθώντας να ανέβω περισσότερο έπεσα στο 12. 

3 Σεπτέμβρη πήγα πάλι rank 8, νταλαβεριζόμουν μεταξύ 8-9 και τελικά έκλεισα την ημέρα πέφτοντας πάλι στο 12. 

4 Σεπτέμβρη πάλευα στο rank 10. 

5 Σεπτέμβρη πήγα πάλι 9 και ξαναέπεσα στο 12. Ανέβηκα στο 11 δύο αστέρια και το άφησα εκεί. 

Συνήθως σε αυτό το σημείο έχω ξεκολλήσει από τα ranks αυτά, αλλά αυτή η season με τον secret paladin, τους dragon priest, control warrior, patron, druids, hunters, shamans γινόταν της τρελής. Δεν ήξερες τι θα συναντούσες στο επόμενο match. Παρόλα αυτά κάποιοι μπόρεσαν να ανέβουν, εμένα μου έσπασαν τα νεύρα οπότε το άφησα. Με dragon priest (αυτόν του kolento) ήμουν 4-4, με midrange paladin ήμουν 4-5, control warrior 4-2, shaman 12-8, druid 6-6 και πάει ως εξής. Τα winrates μου ήταν πολύ μέτρια, εάν εξαιρέσουμε τότε που δοκίμαζα τον secret paladin και ανέβηκα μπαμ μπαμ, αλλά το deck δεν μου άρεσε γιατί σε μεγαλύτερα ranks δεν είναι καθόλου consistent. 

Μπήκα λοιπόν χθες από rank 11 δύο αστέρια και έκανα 9-1 με dragon priest. Ξεκίνησα κάνοντας 2-1 και είδα ότι συναντούσα πολλούς control warrior, αρκετά δύσκολο matchup εάν είναι τυχερός με το brawl. Οπότε έβγαλα ένα dark cultist και έβαλα ένα lightbomb, κάτι που δεν περιμένει κανείς. Τσουπ rank 8 πάλι. Μιλάμε για το deck που ήμουν 4-4 τις προηγούμενες μέρες. 

Σήμερα μπήκα με τον midrange paladin (όχι με secrets) και έκανα 8-1. Είμαι rank 6 full stars και αύριο λογικά θα μπω 5. Αλλά μου βγήκε η παναγία λέμε τις πρώτες μέρες :P Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή παίζει περισσότερος κόσμος, ίσως επειδή οι legend άργησαν να ξεκινήσουν το ladder λόγω TGT. 

Anyway μου αρέσει περισσότερο έτσι το game λόγω του ότι υπάρχει ποικιλία. Απλά δεν μου είχε ξανατύχει να κολλήσω τόσο σε πιο χαμηλά ranks, για αυτό μοιράζομαι το story μαζί σας. Α και κάτι ακόμα, σε όλο το ανέβασμα συνάντησα 7 patrons, that's it. Ελπίζω από 'δω και πέρα να μην το σπαμάρουν πάλι.

Ορίστε και τα decks. Ο priest είναι ίδιος με του kolento απλά έχει -1 cultist +1 ligthbomb. Τον paladin τον είδα προχθές στου sjow το stream. Have fun :D

euSg45y.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Ποιο από τα δύο deck να προτιμήσω για dragon priest?

Του kolento ή αυτό? Νομίζω το δεύτερο αλλάζει τα φώτα στα aggro, αλλά υστερεί σημαντικά απέναντι σε control αντιπάλους.

Έπαιξα 10 games με το δεύτερο και είχα 5-4 νίκες. Ειδικά τους druids τους αλλάζω τα φώτα, αλλά δεν πέτυχα την αδυναμία μου, τους Secret καρκίνοdins τους οποίους με CW πετύχαινα συνεχώς.

Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι το deck που παίζει κανείς, καθορίζει εν πολλοίς και τους αντιπάλους του.

Δημοσ.

Παιδια εχετε δοκιμασει να παρετε Packs  με χρηση debit cards??κ αν ναι σας τις δεχεται??γτ εγω προσπαθω αλλα παντα μου βγαζει ακυρο

Δημοσ.

Παιδια εχετε δοκιμασει να παρετε Packs  με χρηση debit cards??κ αν ναι σας τις δεχεται??γτ εγω προσπαθω αλλα παντα μου βγαζει ακυρο

λέγεται capital control ;)

Δημοσ.

λέγεται capital control ;)

Το ξερω.αλλα στο LoL γτ με αφησε να αγορασω κανονικα ???αν κ η αγορα ηταν μεσα στον Αυγουστο που ισχυαν τα capital controls

Δημοσ.

Μόνο μέσω android/iOS μπόρεις να κάνεις αγορά για την ώρα. Μέσω iOS που δοκίμασα την δέχετε απευθείας την κάρτα.

Δημοσ.

Μόνο μέσω android/iOS μπόρεις να κάνεις αγορά για την ώρα. Μέσω iOS που δοκίμασα την δέχετε απευθείας την κάρτα.

Ή μέσω Paypal balance.

• Like 1
Δημοσ.

Χθες το βράδυ ξεκίνησα να παίζω με dragon priest. Ήμουν 10 με 4 αστέρια και έπεσα στο 11 χωρίς αστέρια. Παράλληλα ακούω στο mumble φίλο μου που είναι στο 13 να γκρινιάζει για τους Paladin και ότι δεν κερδίζεται αυτό το deck. Όχι και κανέναν υπερπαίχτη μάλιστα, το τονίζω. Ρίχνω μια ματιά μετά από 1 ώρα και τον βλέπω έχει φτάσει 9 ενώ εδώ χαροπαλεύω να μην πέσω 12. Κάνω spectate και βλέπω να παίζει καρκίνο. Τα παίρνω κρανίο, πάω το φτιάχνω και εγώ και μέσα σε 40 λεπτά από 12 κοντά πήγα 8 με win streak.

Μπράβο Blizzard...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απολαυση σκετη εχει γινει ο shamanos, επιτελους γουσταρω μαζι του και βγαζει kills απο 5-6 γυρο με τον αντιπαλο να μενει καγκελο :) θα postaρω την λίστα που αγαπησα μόλις την φτιαξω στο heartpawn, δεν λέω οτι σπαει το format , αλλά εγω την γουσταρω :)

Edit done! : Surprise Shaman v2.0

Επεξ/σία από Orgios
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...