Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως ένα πολύ καλό deck για να τη παλέψεις με dragon priests και secret paladins είναι ο midrange hunter, όμως ο control warrior με πάει όπα όπα. Δεν βρίσκω ένα δυνατό all rounder προς το παρόν :P 

Δημοσ.

Ναι δοκίμασα αυτόν του kolento και έκανα 3-2. Φαντάζομαι ότι επειδή ακριβώς είναι kolento deck θα έχει μεγάλο learning curve. Θα δοκιμάσω όμως και αυτό που μου 'στειλες αργότερα μες στο season, πρέπει πρώτα να ξεκολλήσω από 'δω :P 

Δημοσ.

Αν περάσεις το 9 πας αέρα μετά. Εγώ 3 φορές έφτασα μία νίκη από 8 και κατέληξα πάλι κοντά στο 11...

Δημοσ.

Ναι το ξέρω μετά ανεβαίνεις πιο εύκολα, για αυτό προσπαθώ να φύγω από το 9 :P 

dragon mage δοκίμασες τλκ?

Όπα sorry dragon priest διάβασα, dragon mage ακόμα όχι Παύλο. 

Δημοσ.

Για τον Θεό, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ PALADIN.

ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ 30 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΑ 25 ΕΙΝΑΙ ΜΕ PALADIN, ΓΜΩ ΤΗΝ BLIZZARD

imZVER1.jpg

με αυτό το deck έχω 12-0 atm σε rank 11 και γλεντάω αφάνταστα τους σαπιοπάλαντινς με ατελείωτο ΒΜ βεβαίως βεβαίως

σκέφτομαι να χώσω και κάπου Chillmaw που απλά σώζει απέναντι σε aggro decks και grim patrons

• Like 1
Δημοσ.

Οι ηλίθιοι της Blizzard το βλέπουν αυτό το deck που έχουν πάει κάποιοι στο World Championship?

Είναι περήφανοι γι' αυτόν τον καρκίνο?

Γιατί δεν δίνουν mysterious challenger και για τον mage, να πηγαίνουμε Legend από τη δεύτερη μέρα?

• Like 1
Δημοσ.

ρε σεις ελεος, εχω παιξει καμια 20αρια παιχνιδια με astral communion deck, καμια φορα δεν μου εκατσε innervate/astral communion μαζι...

και την πρωτη φορα που παιζω αντιμετωπος με τετοιο deck, innervate/astral communion/ysera/nourish...

Δημοσ.

απειρο ξυλο απο paladin με αυτο το deck

cCcK0K3.png

δεν έχω Vojin  και χρησιμοποιώ faceless. Να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...