ADHD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζω dragonpriest τώρα γιατι γουστάρω dragons, είναι λίγο hit or miss deck αλλα με λίγες tech cards ανάλογα του τι συναντάς την παλεύει άνετα στο ladder. Στα 3 drops δοκίμασα και τις αδερφές έναντι dark cultists/technicians αλλα τις βρήκα πιο inconsistent αν και έχεις 3 η 4 spells(ανάλογα ποσά Velen chosen παίζεις) να τις κανεις target δεν πήρα value σε κανενα παιχνιδι.
george_o/c Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Από το 11 χθες άλλαξα σε druid και ανεβαίνει τρένο, κόλλησα λίγο στο 8 τώρα αλλά θα ξεκολλήσω που θα πάει
xavier Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 εβαλα και εγω living roots και darnasus που αν και δεν μου γεμιζαν το ματι, οντως μετρανε πολυ κοντρα στα aggro που βλεπω συνεχεια στα ranked εβγαλες μια teacher για kezan ε?λογω paladin?
george_o/c Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Yeap έβαλα μια kezan γιατί βοηθάει, αλλά και πάλι σήμερα δεν πήγε καλά. Έπεσα rank 11 παίζοντας διάφορα πράγματα και τώρα προσπαθώ να ανέβω πάλι. It's one of these days //EDIT: Μόλις έβγαλα ένα living roots και πρόσθεσα bgh γιατί για κάποιο λόγο συναντάω πολλούς control warrior τώρα 2 ώρες.
Zus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Για τον Θεό, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ PALADIN. ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ 30 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΑ 25 ΕΙΝΑΙ ΜΕ PALADIN, ΓΜΩ ΤΗΝ BLIZZARD
kostask91 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Για τι ranked μιλατε ? Γιατι εγω στο 15 δεν εχω πετυχει κανεναν
nrkmaiden Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Για τι ranked μιλατε ? Γιατι εγω στο 15 δεν εχω πετυχει κανεναν 19 εγω πετυχα αρκετους σημερα το μεσημερι
Zus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Παράνοια, Το διέλυσαν το παιχνίδι, όλοι παίζουν αυτή τη μλκία, απίστευτο 1
xavier Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 control warrior τι κανει κοντρα στον riddledin? με τον druid δεν βλεπω να εχω τυχη, σιγουρα οχι με τον token, μπορει με τον midrange να εχω καλυτερα αποτελεσματα
Zus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Με λίγη βοήθεια από το RNG τον διαλύει. Αυτή τη βοήθεια εγώ δεν την έιχα χθες βράδυ. Ενδεικτικά αναφέρω ότι έπεσα από 9 και 4 αστέρια στο 10 με κανένα αστέρι, χάνοντας σερί από 9 καρκίνοdin. Ευτυχώς δηλαδή που η Blizzard προσπάθησε να τελειώσει τα aggro decks Αναπολώ τον face hunter BTW δεν παίζω κλασικό Control Warrior, παίζω το παρακάτω με κάποιες αλλαγές: http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/kitkatzs-tgt-season-17-control-warrior/ Συγκεκριμένα έχω βγάλει Harrison και το Bash και έχω βάλει δύο revenge για να αντιμετωπίζω τους καρκινοpaladins. Σκέφτομαι ίσως να αντικαταστήσω και τον ένα taskmaster με δεύτερο shieldblock, αλλά φοβάμαι ότι θα γίνω υπερβολικά αμυντικός μετά.
george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Με λίγη βοήθεια από το RNG τον διαλύει. Αυτή τη βοήθεια εγώ δεν την έιχα χθες βράδυ. Ενδεικτικά αναφέρω ότι έπεσα από 9 και 4 αστέρια στο 10 με κανένα αστέρι, χάνοντας σερί από 9 καρκίνοdin. Ευτυχώς δηλαδή που η Blizzard προσπάθησε να τελειώσει τα aggro decks Αναπολώ τον face hunter BTW δεν παίζω κλασικό Control Warrior, παίζω το παρακάτω με κάποιες αλλαγές: http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/kitkatzs-tgt-season-17-control-warrior/ Συγκεκριμένα έχω βγάλει Harrison και το Bash και έχω βάλει δύο revenge για να αντιμετωπίζω τους καρκινοpaladins. Σκέφτομαι ίσως να αντικαταστήσω και τον ένα taskmaster με δεύτερο shieldblock, αλλά φοβάμαι ότι θα γίνω υπερβολικά αμυντικός μετά. Χθες πήγα 8 3 αστέρια και έπεσα στο 12. Στον δρόμο της επιστροφής ( ) έπαιξα διάφορα decks και οι περισσότεροι αντίπαλοι ήταν midrange hunter, control warrior & paladin. Δεν με νοιάζει τόσο, θα ανέβω πάλι κάποια στιγμή. Το meta όμως είναι κάπως απάλευτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις