Prospector8 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι τοσο ιδανικά οσο τα λετε, σίγουρα καλά κορυφαίο deck, αλλα δεν θα έλεγα μη αντιμετωπισιμο οπως του patron. Καταρχάς μεχρι να του έρθει ο Dr. 6,εκτος οτι μαλλον το χέρι του θα εχει ηδη μερικα secrets πραγμα κακο γιαυτον, πρέπει να του καθαρισεις το board και μετα να παιξεις σωστα τις κάρτες σου οταν βγουν ολα τα secrets, και να ετοιμάζεις το owl ή Bgh οπου ολα τα decks εχουν ενα απο τα δύο. Αμα δεν σου έρθει κανενα απο τα δυο ε τοτε.. Προσωπικά μεγαλύτερους πονοκεφαλους μου εχει δημιουργήσει ο freeze mage παρα ο riddledin..
lupus_Hegemonia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά ναι, όπως λέει ο "Δίας", μιας και παίζω και εγώ ΚΑΙ με κοντρόλ-Γουόριορ... Ο κύριος "τιμωρός" του "Σίκρετ-Παλαντίνο" είναι ο κοντρόλ-Γουόριορ, τον "σακατεύει" - ειδικά αν όπως ειπώθηκε σου κάτσουν σίκρετ αρχικά και τα βάζεις τον πάτο σου! Βασικά εγώ παίζω ΜΟΝΟ με 8 σίκρετς, 4Χ2 - τα οποία και θεωρώ ΠΑΑΑΑΡΑ πολλά, καθώς τρώνε ζωτικές θέσεις για άλλες κάρτες. Μέχρι στιγμής έχω 75% νίκες, αλλά γενικά δεν ξέρω αν θα το κρατήσω, καθώς έχω συνηθίσει σε Επιθετικό-Παλαντίνο ή σε κοντρόλ-Παλαντίνο ή Γουόριορ, οπότε με ξενίζει να κάθομαι σαν κόπανος και να αναμένω (ενώ τρώω "φάπες" εν τω μεταξύ) να 'ρθει το 6άρι που σαρώνει με τα σίκρετς. Γενικά, αυτός ο Παλαντίνος ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ να καταπολεμηθεί - δεν είναι σαν τον Επιθετικό-Γουόριορ που άμα τον παίξεις καλά, οι Πατρόν θα σε διαλύσουν! Και όπως έχουν βγει καλές κάρτες για τον Παλαντίνο, έτσι έχουν βγει ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Πχ ο "πίκρας" ο Πριστ που σχεδόν ουδείς τον έπαιζε πια, έχει πλέον καρτάρες! (Απλά τον αντιπαθώ ως ήρωα, δεν θα τον παίξω). Πάντως, στο τορινό Σίκρετ-Πάλαντιν, παίζω πιο πολύ επιθετικά, με κάμποσες 2άρες κάρτες, με αρκετά "ασάκια" (πλην των σίκρετς) και με όλα τα όπλα και τα "τσαρτζ" που μπορώ να διαθέτω. "Ικουόλιτυ" δεν έχω βάλει, δεν χωράει. Ούτε τον 2άρι "γεράκο", που κάνει κόμπο με το 3άρι "Μάστερ φορ Μπάτλ" (ούτε αυτά έχω βάλει, μου τρώνε χώρο). Γενικά το δικό μου ντεκ είναι ολίγον ρίσκο - έχει "κενά". Άπαξ και δεν μου κάτσουν οι πρώτοι 2-3 γύροι, έχω ένα θέμα. Άμα μου κάτσουν ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ, σχεδόν σίγουρα έχω νικήσει γύρω στον 7ο γύρο. Εγώ βασικά ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τον Πριστ (που σου "κλέβει" τα δικά σου όπλα/κάρτες), τις Ρογκ που γενικά σου "κλέβουν την νίκη" (δεν νικούν, απλά με δόλο σε νικούν ή σου καίνε τις κάρτες για να σε κερδίσουν), ενώ επίσης μου "την σπάει" λίγο ο Γουόρλοκ που αν δεν προσέξεις θα σου κατεβάσει... μια μάντρα ΤΟΝΤ με... Γίγαντες και... "καληνύχτα". Από μάγο/μάγισσα, εγώ παίζω ένα δικό μου ντεκ που το ονομάζω "Σεμι-Τεκ-Σεμι-Σπελ Μέιτζ". Είναι φουλ από σίκρετς και σπελ, ενώ έχει και όσα ρομποτάκια χρειάζομαι για να 'μαι ισοροπημένος στο μπόρντ. 1
chill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι απλό το hs γίνεται σαν το wow αναφορικά με τα classes.....heroes of warcraft ονομάζεται εξάλλου Ήτοι Huntard κ loladin παίζουν μόνο τα nabs Βάλτε του και 12 sec immunity να πούμε να σκάει bubble+hearthstone και να πηγαίνει σε άλλο board 1
Fulgore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι απλό το hs γίνεται σαν το wow αναφορικά με τα classes.....heroes of warcraft ονομάζεται εξάλλου Ήτοι Huntard κ loladin παίζουν μόνο τα nabs Βάλτε του και 12 sec immunity να πούμε να σκάει bubble+hearthstone και να πηγαίνει σε άλλο board Loladin φανταζομαι αναφερεσαι κυριως σε eboladin και secret pala γιατι ο Control pala μια χαρα ειναι.
george_o/c Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή στο τέλος της προηγούμενης season πετύχαινα συχνά τον christmas tree pala, έκατσα σήμερα από rank 17 να παίξω καμιά 30αριά games να δω τι λέει το deck. Έκανα 20-11 και κατέληξα rank 12. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχα με control warrior και handlock. Στα υπόλοιπα όμως ρίχνει αρκετό ξύλο 6-2 vs hunter8-2 vs paladin1-0 vs warrior patron0-2 vs warrior control3-0 vs shaman0-1 vs mage2-0 vs priest0-3 vs warlock0-1 vs druid Αλλάζω σε control warrior τώρα να δούμε τι θα γίνει από 'δω και πέρα
Locko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρά στο κουράγιο σου να αλλάζεις σε control warrior πριν το rank 5!
george_o/c Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ε να βγει και το quest, αρκετά το κουράσαμε με τον pala σήμερα
ultralisk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 3 ματς, 3 Paladin...η σαπίλα είναι εδώ 1
george_o/c Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Σε 45 matches σήμερα, πέτυχα 20 paladin. no more no less, κερδίζονται όμως δεν είναι ότι χάνεις το game απευθείας. Σταματάω για σημερα, δεν έχω άλλο κουράγιο
lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά σταμάτησα εγώ τον Secret-Paladin, διότι απ' την στιγμή που "έσκασαν μύτη" και στο διαδίκτυο τοπ-ντεκς με αυτόν, έχει γεμίσει ο τόπος με Σικρετο-παλαντίνους! Οπότε, επέστρεψα θριαμβευτικά στον Aggro-Face Paladin! Προσωπικά, δεν βρήκα ΤΟΟΟΟΟΣΟ αποτελεσματικό τον "Xmas-tree-Secret-Paladin" ή τουλάχιστον έτσι όπως εγώ τον έπαιζα (δικό μου ντεκ, όχι αντιγραφή από ταυς τοπ-παίκτες που ήδη έχουν ανεβάσει). Εν πάσει περιπτώσει, με το δικό μου πάλι Επιθετικό-Παλαντίνο, πολύ γρήγορα απ' το 17 πήγα στο 12 που είμαι τώρα. Κι όταν φτάσω γύρω στο 10-9, θα πάω στον Control Warrior, που προσωπικά θεωρώ το κορυφαίο ντεκ όλων (ακόμα και του Πατρόν-Γουόριορ).
chill Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Loladin φανταζομαι αναφερεσαι κυριως σε eboladin και secret pala γιατι ο Control pala μια χαρα ειναι. Loladin ή rofladin είναι μια έκφραση που υπάρχει εδώ και μια δεκαετία προερχόμενη από το wow. Οι paladins ακόμα και με blue post είχαν χαρακτηριστεί ως το πιο friendly class για νέους παίχτες. Το έθεσαν κομψά έτσι αλλά στα μάτια όλων των υπολοίπων ήταν σαν παραδοχή ότι ο pala είναι το class των n00bs όπου και πράγματι ήταν η αλήθεια (bubble+hs anyone.....lol). Από τότε θρέφω απέχθεια προς τον pala της blizz.
Zus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρά στο κουράγιο σου να αλλάζεις σε control warrior πριν το rank 5! Είμαι 11 με Control Warrior και θα συνεχίσω να παίζω με αυτόν. Καρκινοdecks δεν τα γουστάρω, είναι για παιδάκια που θέλουν να φτάσουν Legend με κάθε τρόπο. Έχει βρωμίσει ο τόπος με mech mages και face huntards με Legendary back και τώρα που άλλαξε το meta, το γύρισαν στο christmastree gaydin. Να δω αν κάποια στιγμή αναγκαστούν να παίξουν control σε ποια θέση θα τερματίσουν 2
Tmark Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τα Control decks και ειδικά ο Control Warrior σε βοηθούν πολύ να βελτιώσεις τα game mechanics σου σε αντίθεση με τα rush-face decks τα οποία όμως είναι πολύ πιο φτηνά σε κόστος και πολύ πιο εύκολα για να ανέβεις. Είναι θέμα επιλογής.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικά, σ' ένα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ παιχνίδι, ωραίο είναι να παίζεις "κοντρόλ", διότι έτσι δείχνεις τα σκιλς σου. Τα Επιθετικά ντεκς (που κι εγώ τώρα παίζω) είναι για να ανέβεις γρήγορα το "λάντερ" - κι εγώ μετά το 10ο ρανκ, το παρατάω και επιλέγω είτε Παλαντίνο είτε Πολεμιστή κοντρόλ (σαφώς ανώτερο ντεκ, το "Γουόριορ κοντρόλ", βέβαια). Και επίσης, πάλι γενικά, πρέπει να αλλάζεις ντεκ ανάλογα με το ρανκ. Εγώ συνήθως ξεκινώ κάθε μήνα εκεί γύρω στο 17-16 ρανκ (ανάλογα που 'χω τερματίσει στον προηγούμενο μήνα), ρίχνω μερικές "γρήγορες πενιές" με κάποιο επιθετικό ντεκ να φτάσω στο 10ο ρανκ, μετά φυσικά αλλάζω ντεκ και άπαξ και φτάσω στο 6ο-5ο ρανκ (έχω φτάσει 2-3 φορές ως τώρα το ανώτερο έχω φτάσει 4 ρανκ, μια φορά μόνο), τότε ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΖΩ ντεκ (ή το προσαρμόζω). Δεν γίνεται με ένα συγκεκριμένο ντεκ να πας από 20 στο 2 ή 1 (Legend) ρανκ, είναι άκρως σπανιότατο. Και συνήθως (εγώ δεν το κάνω), όταν αλλάζεις ντεκ στα ψηλά ρανκ, συνήθως αλλάζεις ΚΑΙ χαρακτήρα/ήρωα (ανάλογα ποιός είναι τοπ την περίοδο αυτή). Δεν το κάνω, παίζω με ΜΟΝΟ 3 χαρακτήρες/ήρωες απ' την αρχή που ξεκίνησα το παιχνίδι (Πάλαντιν, Μάγισσα, Πολεμιστή - όλοι "χρυσοί"), δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τους άλλους ήρωες πλην λίγο του "Παπά" (Πριστ)... Και γενικά μ' αρέσει το "τσάλεντζ", γι' αυτό κι επέλεξα αρχικά (και γενικώς έχω ως 1η επιλογή μου) τον Πάλαντιν, διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο πιο δυνατός ήρωας, για να μη πω ότι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν απ' τους πιο αδύναμους... Αλλά εκεί άξιζε, να προχωράς και να "το παλεύεις" με δύσκολο ήρωα, όχι πχ. με μάγισσα που γι' αυτό κι η Μπλίζαρντ την δίνει αρχικά να παίξεις (ως νέος παίκτης), που είναι πολύ εύκολη να την μάθεις και να παίξεις & νικήσεις (σχετικά) εύκολα ή τον άλλον τον "χτικιάρη" τον Χάντερ που βαρά ασταμάτητα και σ' έχει φτάσει 11-12 στάμινα στον 5ο γύρο... Ειδικά τότε θυμάμαι που πρωτο-έσκασε μύτη η "Μεκ-Μέιτζ", γινόταν της "κακομοίρας"!
Zus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες πήγα από 10 με 4 αστέρια στο 12 σε 2 ώρες. Δεν μπορούσα να σταυρώσω παιχνίδι, γιατί με πηδούσε το RNG. Χαρακτηριστικά αναφέρω περίπτωση που απέναντι σε tempo mage του δίνει το unstable Sneeds και αφού το σκοτώνω με όπλο και execute από μέσα βγαίνει Ragnaros. Ακόμα χειρότερα, κατεβάζει Control Warrior Varian Wrynn κια του τραβάει στο board Boom, Sneeds και Ysera ενώ έχω κάτω shield maiden Κάνω brawl με Sylvanas και ζει η Shield maiden και ο Sneeds του spawnάρει Lorewalker Cho τον οποίο παίρνω εγώ. Δηλαδή από 4 κτήνη που είχε ο άλλος κάτω εγώ πήρα με τη Sylvanas τη μλκια. Anyway, αν συνεχιστεί θα το γυρίσω μάλλον σε druid που παραμένει ιδιαίτερα δυνατός για σκαρφάλωμα στο ladder
Προτεινόμενες αναρτήσεις