XMorsX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Mην "σουταρεις" το Shielded Minibot για το Seal of Champions, σουταρε το Blessing of Kings αν θελεις να το βαλεις υποχρεωτικα. Ανακουφιζεις λιγο και το deck σου απο τις 8+ καρτες των 4 mana.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν έδιωξα το Παλαντινο-ρομποτάκι μου! Το άλλο έδιωξα, το Argent Protector. Καλό είναι, 2/2 και δίνει την ασπίδα, αλλά το άλλο είναι καλύτερο πιστεύω - άλλωστε έχω "τιγκάρει" με 2μάνα μίνιον, σπελ χρειάζομαι. Απλά, μου λείπουν οι "Μάστερ Μπάτλ" με τον "γεράκο" (το 2μάνα που κάθε νέα κάρτα πετάει μαχαίρι 1 ντάματζ). Αλλά είτε παίζεις με "Μάστερ" (και τον "γεράκο") είτε όχι. Προτίμησα όχι, γιατί θες "φάρδος" να μη σου "φάνε" τον "γεράκο" και στο καπάκι να σου κάτσει και το "Μάστερ Μπάτλ". Και εννοείται μου λείπει ΚΑΡΓΑ ΠΟΛΥ ο Μ. Μπουμ! Φοβερή κάρτα για να μην την βάζεις, αλλά τί να κάνω που χρειάζομαι πολλά μικρά μίνιον και τον "Λιρόι" για "φίνισερ". Το ντεκ μου αυτό (Αggro) "πετάει" πραγματικά...άπαξ και ΔΕΝ μου γίνει "στραβή" στην αρχή και με "πηδήσει" το αρχικό ντιλ. Άμα μου κάτσουν αρχικά (και ακόμα χειρότερα και στα επόμενα 1-2 ντιλ) όλες οι ελάχιστες 4μάνα που έχω... "τον ήπια". Θέλω (εννοείται) ΜΟΝΟ "ασάκια" και "διπλά" (μάνα) στους πρώτους 2-3 (μη πω 4) γύρους). Δεν παίζω (δεν με παίρνει) με taunt, δεν παίζω με φουλ-μπορντ κλιν σπελ, δεν έχω τέτοιες πολυτέλειες. Παίζω τελείως "μούρη" με τσάρτζ και σπελ που πουσάρουν. Και ό,τι σπαθιά έχει ο Πάλαντιν.
Prospector8 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδες από αγορά pack μεσω Android, τρως άκυρο απο τo paypal? Ενω εχω στο paypal balance αρκετά λεφτά για την αγορά, δεν μου πραγματοποιει την συναλλαγή.. Τι φάση?
devil-ji Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Με google play δοκιμασε. Τελευταια Unstable Portal; Flame Leviathan, Rhonin, Deathwing, chromaggus, acidmaw :) Να craftαρω Alex ή καποιο απο τα καινουργια? Θελω ακομη 6 epic + Garrosh για να μπορω να ολοκληρωσω CW και freeze mage.
Zus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πες μας πρώτα τι θέλεις να παίξεις, να σου πούμε. Alex πάντως είναι must have κάρτα 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 'Ντάξει. Μιλάμε πολύ "καλαμπαλίκι" έχει πέσει με το νέο Secret-Paladin deck! Αυτοκτονούν στον 5ο, το πολύ 6ο γύρο!!!!!!! Δεν "παλεύεται", είναι πολύ "καρκίνος" αυτό το ντεκ, χεχεχε! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μαμώτο! Τον είχαν στο περιθόριο τον Παλαντίνο μου, τόσο καιρό. Μας τα 'χαν κάνει "να" με τον Warrior και την κωλο-Patron κάρτα του! Φοβερό ντεκ, παιδιά. Εκτός και αν πέσεις σε πολύ Aggro Hunter κι εσύ δεν έχεις 1-2 γύρους να κατεβάσεις είτε μίνιον είτε το Noble Sacrifice σίκρετ.
BadBoy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθώ από χθες να πάρω packs, αλλά έχω πέσει πάνω σε αυτό το πρόβλημα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς σας;
Tmark Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθώ από χθες να πάρω packs, αλλά έχω πέσει πάνω σε αυτό το πρόβλημα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς σας; Διάβασε εδώ: https://productforums.google.com/forum/#!topic/apps/QNqjxUM34xI Δύο άτομα γράφουν συγκεκριμένα: mine just worked... dont know why only thing i did was removing account from a device. i have the same account on TF101, N7, and Xperia Z. i removed my account from TF101 last night and made the purchase successfully this morning. does anyone here have same account on multi-devices? I was also able to get mine to work! What I did was I removed the google account that I could not make the purchase with and made the purchase with my other Google account. I have 2 Google accounts on my phone. It worked instantly! Good luck everyone!!
BadBoy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, από ότι βλέπω στο link σου σε πολλούς δούλεψε μετά από 48 ώρες. Για να δούμε. EDIT: Σχετικά με τις συσκευές. Έχω μία ενεργή συσκευή στο λογαριασμό και δε βλέπω κάποιο τρόπο να σβήσω τις παλαιότερες.
Tmark Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασε κι αυτά τα 2 που έκανα quote μήπως φταίει κάτι τέτοιο.
kuzko21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 'Ντάξει. Μιλάμε πολύ "καλαμπαλίκι" έχει πέσει με το νέο Secret-Paladin deck! Αυτοκτονούν στον 5ο, το πολύ 6ο γύρο!!!!!!! Δεν "παλεύεται", είναι πολύ "καρκίνος" αυτό το ντεκ, χεχεχε! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μαμώτο! Τον είχαν στο περιθόριο τον Παλαντίνο μου, τόσο καιρό. Μας τα 'χαν κάνει "να" με τον Warrior και την κωλο-Patron κάρτα του! Φοβερό ντεκ, παιδιά. Εκτός και αν πέσεις σε πολύ Aggro Hunter κι εσύ δεν έχεις 1-2 γύρους να κατεβάσεις είτε μίνιον είτε το Noble Sacrifice σίκρετ. φοβερο ντεκ , με σκιλ οχι μαλακιες. dr 6 και μετα απλα καθεσαι και κοιτας να ανοιγουν τα σικρετ.
XMorsX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 φοβερο ντεκ , με σκιλ οχι μαλακιες. dr 6 και μετα απλα καθεσαι και κοιτας να ανοιγουν τα σικρετ. Φωναζουμε για τον patron που ειναι uninteractive (και καλα κανουμε βεβαια), αλλα τουλαχιστον ειναι δυσκολο να μην κανεις λαθη παιζοντας το, τωρα εχουμε τον secrets pala που ειναι και uninteractive και σχεδον ανεγκεφαλο. 10 secrets σε top tier deck ουτε εγω περιμενα ακομη και μετα την ανακοινωση του Mysterious Challenger. Αλλα δεν υπολογισα το οτι σου αδειαζει το deck ωστε μετα να τραβας μονο τις υπολοιπες καλες καρτες. Πραγματικα δε ξερω τι σοι playtesting του κανανε. Τo tempo gain ειναι τοσο μεγαλο, που αν δεν παιζεις control deck με καλο draw μεχρι τον 6ο γυρο ειναι αδυνατο να ξαναβγεις μπροστα.
Zus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχω χάσει ούτε μία φορά από αυτό το καρκινοdeck με Control Warrior. Το παν είναι να ξέρεις πως να ανοίξεις τα secrets. Άπαξ και δεν τον αφήσεις να αναπτύξει board είναι τελειωμένος και αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά, αφού έχει πολλές πιθανότητες να πάρει μπόλικα secrets στο αρχικό του χέρι και να τα βάλει στον πάτο του
Προτεινόμενες αναρτήσεις