george_o/c Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Rank 4 chest, αγαπάω golden Gladiator's Longbow κι ας είναι άχρηστο 2
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ως φανατικός Πάλαντιν (Galad το νικνέιμ μου, στο παιχνίδι - όσοι θέλουν να με κάνουν φίλο), βλέπω ότι με τις νέες κάρτες του Grand Tour, ο γερο-Πάλαντιν ξαναπαίρνει τα πάνω του. Αν και βέβαια δεν είχε φύγει απ' το προσκύνειο, καθ' ότι ο Aggro-Pally που παίζω κι εγώ είναι απ' τα τοπ ντεκ. Όμως τώρα, να 'σου που ίσως πρέπει να ξανασκεφτώ τα Πάλαντιν σίκρετς - με αυτή την υπέροχη Πάλαντιν 6-μάνα καρτούλα που έβγαλαν. Και επίσης κανα-δυο πολύ καλές 6άρες, όπως μια που 'δα που έχει Battlecry μια random Pally κάρτα! Παίζω κι ως Warrior (Control) και ως Mage (Spell), αλλά γενικά είμαι φανατικός Παλαντίνος... image ru καλο είναι μωρέ... διατρέχοντας εντονο κινδυνο να χαρακτηριστώ κωλοφαρδος , είναι η 4 legendary που βγάζω σε 24 packs Ε μάλλον είσαι η προσωποποίηση, καθώς συνήθως βγάζεις μια ανά 20-24 πακς. Είμαι ο μόνος που βρήκε αυτό το παιχνίδι τρομερά ανιαρό; Μάλλον, γιατί ΚΑΙ ΕΓΩ έτσι το 'βλεπα αρχικά...και πλέον παίζω καθημερινά άνω των 5 ωρών!
ADHD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 mini mage μου ετυχε σε rank 4 chest επισης, δεν με χαλασε το dust
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι. Εκνευριστικό μπορείς να το αποκαλέσεις, ανιαρό όχι Καρκίνωμα εγώ το αποκαλώ! Μου ΄χει τύχει 5-6 φορές να σουτάρω το iPad στην άλλη μεριά του δωματίου απ' τα νεύρα μου. Βασικά, ως CARD game, βασικός παράγων είναι η τύχη. Άμα δεν σου κάτσει καλό αρχικό ντιλ (στις πρώτες κάρτες σου) και καλές 2-3 επόμενες...καληνύχτα, δύσκολα το γυρίζεις το ματσάκι - ειδικά με Aggro deck. Μου 'κατσαν 3-4 legendary, αλλά τις "έσφαξα" για να μαξάρω τον Παλαντίνο μου. Μέχρι και με... Μurloc σκέφτομαι να παίξω, πλέον! (Δεν με χαλάει η 4άρα Murloc Πάλαντιν κάρτα που 'βγαλαν) Με "τρώγει" να παίξω κι εγώ έτσι, πλέον, τον Παλαντίνο μου. Αν και περιμένεις ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ για να πετάξεις την 6άρα κάρτα και να τα ανοίξεις μαζικά όλα τα secrets. Έχω συνηθίσει και τον Aggro-Pally και μου "κάθεται κάπως" να περιμένω ως τον 6ο γύρω να "μαξάρω" στο ματς.
Zus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 No offense, αλλά καρκίνωμα είναι και τα decks που παίζεις. Ειδικά το νέο με τα secrets είναι τεράστιο καρκίνωμα λέμε. 3
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και περιμένεις ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ για να πετάξεις την 6άρα κάρτα και να τα ανοίξεις μαζικά όλα τα secrets. να περιμενεις παρα πολυ; εγω οσες φορες επεσα σε secret paladin, ανοιγανε ολα τα secrets στις 10 πρωτες καρτες. οταν ριχνανε τον Challenger, το πολυ 1 καρτα ειχε απομεινει για να τραβηξει. και φυσικα παντα εχανα. αρχιζει να με τσαντιζει αυτο το deck.
ultralisk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 εμένα πιο πολύ joke deck μου φαίνεται...μπορεί να έτυχε στα 2-3 ματς που το συνάντησα και να αποδειχτεί όντως σαπίλα, αλλά θα δείξει
Prospector8 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Γιαυτό και λένε για τον Hunter και το flare του "He is not the class we deserve , he is the class we need" xP Απο καρκινoclass, τωρα ο σωτήρας μας Οποιος συναντήσει πολλούς pala συνεχόμενα, φτιάχνει midrange hunter με 2 flare και ειναι jet.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 No offense, αλλά καρκίνωμα είναι και τα decks που παίζεις. Ειδικά το νέο με τα secrets είναι τεράστιο καρκίνωμα λέμε. Ρε φίλε μου, γενικά είναι Ο ΠΑΛΑΝΤΙΝ καρκίνωμα - είναι απ' τους πιο αγχωτικούς χαρακτήρες. Για πολύ μεγάλο διάστημα ήταν ίσως ο πιο αδύναμος χαρακτήρας. Αλλά αυτό με έκανε να γουστάρω, δηλαδή να προσπαθήσω να γίνω golden (έγινα σε 1μιση μήνα) και μετά να γίνω legendary rank - δεν το 'χω καταφέρει, ως 4 έχω φτάσει δυο φορές, συνήθως 10-8 "κολλάω". Όσο για τον "Secret-Paladin", θες δεν θες περιμένεις ως τον 6ο γύρο να ρίξεις την κάρτα και να παίξεις με μιας όλα τα secrets. Ως εκεί (ΚΑΙ ΕΑΝ έχεις πάνω την 6άρα κάρτα που τα ανοίγει!), πρέπει να 'χεις... επιζήσει! Άρα, θες μερικά taunt minions, που απλά "στολάρουν", δεν αναπτύσουν την επίθεσή σου - απλά, αμύνεσαι στις "φάπες" που σου ρίχνουν. Ίσως φταίει ότι πριν του Aggro έπαιζα (φυσικά) κοντρόλ-Πάλαντιν και δεν έπαιζα ποτέ με secrets (δεν είχα την δυνατότητα να χαλάω θέσεις καρτών για secrets, τις χρειαζόσουν για ένα σορό άλλες σημαντικές κάρτες). Πάντως, λατρεύω να σαπίζω Hunters και... Παπάδες (Priest) με τον Aggro-Pally! Τώρα τελευταία βέβαια, o Priest έχει μαξάρει - πολύ καλές κάρτες του 'βγαλαν. Για μένα, οι πιο καρκίνωμα ντεκ περιπτώσεις, είναι ο "ούλτρα-φέις" Ηunter, η χτικιάρα η Rogue που σου "καίει κάρτες" δίχως να νιάζεται για το ίδιο το παιχνίδι της (σε νικά έτσι, καίγοντας κάρτες) και ο καθίκης ο Warlock-Giant που αν ξεχαστείς και τον σαπίσεις και τον φτάσεις στα 15 μάνα... μετά... το χάος! 1
Tmark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Για μένα, οι πιο καρκίνωμα ντεκ περιπτώσεις, είναι ο "ούλτρα-φέις" Ηunter, η χτικιάρα η Rogue που σου "καίει κάρτες" δίχως να νιάζεται για το ίδιο το παιχνίδι της (σε νικά έτσι, καίγοντας κάρτες) και ο καθίκης ο Warlock-Giant που αν ξεχαστείς και τον σαπίσεις και τον φτάσεις στα 15 μάνα... μετά... το χάος! Στα 15 health θα εννοείς.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Στα 15 health θα εννοείς. Nαι, αυτό. Συνήθως το προσέχω, αλλά που και που ξεχνιέμαι και ενώ προσέχω τους άλλους γίγαντες (όταν έχει πολλές κάρτες πάνω του), ξεχνώ τους κόκκινους που τους βγάζει μαζί με τον Άργος και με "σακατεύει" - αφού ναι μεν έχω πάντα δυο κουκουβάγιες αλλά όλες οι κάρτες μου είναι με μικρή επίθεση, οπότε τί να "κλάσουν" σε δυο γίγαντες 8/8 συν 1/1 με τον Άργος;! Βέβαια, τώρα βγήκαν κι αυτές οι περίφημες καρτούλες/σπελ των 3 μάνα, που δίνουν ντιβάιν ασπίδα συν +3 επίθεση - φοβερή κάρτα, που έτσι "σούταρα" τον 2/2 μίνιον του Πάλαντιν που έδινε και την ασπίδα. Σε συνδιασμό με το άλλον νέο μίνιον των 2 μάνα που δίνει ΜΟΝΙΜΑ +2 επίθεση, συν και την κλασσική κάρτα +4/+4 του Πάλαντιν, φτιάχνεις ένα φοβερό μίνιον κι ας είναι αρχικά κανένα φανταράκι των 1/1!
Προτεινόμενες αναρτήσεις