GeorgeGK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Για νέους παίκτες δε παλευετε το παιχνίδι σε αυτή τη φαση πιστεύω σαν να έχει ανοίξει πολύη ψαλίδα με τα 40 πακέτα δε σώζεται Η αναλογία πακετων πλεον πρέπει να είναι 6-1-3 ανά exp αντίστοιχα Ισχύει. Ευττυχώς έχουν βάλει το tavern brawl και κάνουμε τα quests γιατί αλλιώς πως να τα κάνουμε όταν δεν έχουμε κάρτες
Orgios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 image ru καλο είναι μωρέ... διατρέχοντας εντονο κινδυνο να χαρακτηριστώ κωλοφαρδος , είναι η 4 legendary που βγάζω σε 24 packs 4
Vapir Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 θα αρχίσω να παίζω hs , που μπορώ να δω builds ή κάποιο guide (ενημερωμένο) για να αρχίσω και να ξέρω τι ψάχνω απο κάρτες κλπ?
XMorsX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Tα sites tempostorm.com και liquidhearth.com εχουν meta snapshots /power ranks για να βλεπεις ποια decks θεωρουνται δυνατοτερα την δεδομενη περιοδο. Απο την ελευση του tgt ομως δεν ειναι ενημερωμενα. Στα hearthpwn και hearthead θα βρεις πολλα decks, αλλα πολλα ειναι χαβαλεδιστικα, θελουν ξεσκαρταρισμα. Εδω θα βρεις δυνατα decks και beginner decks: http://www.hearthstonetopdecks.com/ Για beginner decks δες και προηγουμενα Post μου στο topic για τα decks καποιου που λεγεται Sheng. Aν γραψεις adwcta στο google θα βρεις arena tier list και draft assistant. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2015 από XMorsX 2
alan2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ξεκίνησε το άνοιγμα του σεντουκιού επιβράβευσης
xavier Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκίνησε το άνοιγμα του σεντουκιού επιβράβευσης εχει ενα bug που δειχνει οτι σου δινει 2 golden epic rewards αλλα τσαμπα χαρηκα, δεν μπορεις να κανεις dust το 2ο και οταν ξαναμπαινεις βγαινει το 2ο
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι ο μόνος που βρήκε αυτό το παιχνίδι τρομερά ανιαρό;
Tmark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά στο τελευταίο 10λεπτό πήρες σβάρνα όλα τα threads και έγραψες κάτι σε όλα για να αυξήσεις το post count σου. Τι νόημα έχει αυτό το post που έγραψες τώρα? 2
Zus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι ο μόνος που βρήκε αυτό το παιχνίδι τρομερά ανιαρό; Ναι. Εκνευριστικό μπορείς να το αποκαλέσεις, ανιαρό όχι
Locko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πως γίνεται να έχεις γνώμη για όλα, μα όλα τα games και να σχολιάζεις όλα τα threads...σου φτάνουν οι 24 ώρες της ημέρας;
Tmark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Offtopic: Ποτέ δεν κατάλαβα πως συνδέεται το modding application με το post count αλλά τέσπα.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι ο μόνος που βρήκε αυτό το παιχνίδι τρομερά ανιαρό; Ναι γιατί δεν έχει πολύ βάθος. Από τη στιγμή που μπορείς να κάνεις hording τις κάρτες σου και να τις παίξεις μαζικά σε ορισμένες φάσεις κλειδιά ενώ δεν σε ενδιαφέρει ουσιαστικά τίποτα άλλο ναι το κάνει ανιαρό. Στο θέμα παιχνιδιών καρτών δεν έχω τεράστια εμπειρία αλλά το Yu Gi Oh από άποψη μηχανικής είναι έτη φωτός μπροστά.
KiriosD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δε χρειάζεται σοβαρή απάντηση. Απλά σπαμμαρει αποτι ανέφεραν και οι άλλοι από πάνω. Μπήκα να δω τυχαία στο bf4 τελευταία σελίδα και είχε γράψει:"Καλό φαίνεται το BF4 αλλά δεν έχω και την καλύτερη κάρτα γραφικών τώρα οπότε υπομονή μέχρι τότε" Post count ftw
Προτεινόμενες αναρτήσεις