Prospector8 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αυτη που πετάει 3 dmg αξίζει, η αλλη που παίρνει shield οχι τοσο οσο η αδερφή της αλλα προκαλεί τρομερό πονοκέφαλο στους warrior και τα weapon τους. Μονο σε priest deck θα ελεγα πως θα εκαναν καριέρα, αντε σε κανα pala και druid. 1
XMorsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 οι bane sisters αξιζουν; μου τυχε η μια και σκεφτομαι να την κανω σκονη. Δεν έχουν βρει ακόμη deck αλλά είναι δυνατές κάρτες, ακόμη και αν δεν παιχτούν competitive τώρα, θα είναι πάντα υποψήφιες για μελλοντικά expansions.
paularas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 πονοκέφαλος ήταν ένας mage με secret που healare απο το 1 στα 25 με το γαμω minion και τα secrets +4 health / turn
guido Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 κανα καλό δοκιμασμένο TGT tempo mage deck εχει προκύψει; εχω κολλήσει στο rank 3 κυρίως λόγω face pala/hunter & zoo που πρέπει να σταθώ τυχερός στο mulligan και card draw για να τους νικήσω και με control/patron warrior εχω μια δυσκολία αλλά συνήθως λόγω water elemental και αν καταφέρω να παίξω aggro κερδίζω παιζω tempo χωρίς mech/antonidas (τον εβγαλα γιατι δεν ξέρω ηταν καπως αργός) να βγάλω sylvanas? και αν ναι τι να βάλω;
XMorsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 O Amaz επαιζε αυτο το tempo mage με effigy και rhonin. http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/amazs-grand-tournament-tempo-mage/ Aν εχεις Rhonin δε χρειαζεσαι τα spare parts, οποτε μπορεις να βαλεις στη θεση τους πιο χρησιμες καρτες, οπως belcher και BGH, και να υποστηριξεις καλυτερα το γεγονος οτι εχεις πιο αργο deck απο τον κλασικο tempo mage. Eπισης το effigy παιρνει φοβερο value + tempo σε συνδυασμο με μεγαλες καρτες.
paularas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 όταν η blizz σου έχει δώσει στον μάγο την καλύτερη κάρτα / δράκο δεν γίνεται να μην το παίζεις όταν είναι τόσο op. γι αυτό για mage ίσως το καλύτερο να είναι το http://www.hearthpwn.com/decks/308495-tgt-wings-legendary-dragon-mage ps1: νταξ... secret παλα.... νταξ... αιμετός ο ίδιος. εάν είχε κάπως και 2ο owl μέσα ίσως να μην είχε κάτι να τον κοντράρει
guido Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ωραία φαίνονται τα παραπάνω deck, αλλά 8/10 παιχνίδια που παίζω σε αυτο το rank ειναι face hunter - pala kai zoo και δεν ξέρω πόσο θα καταφέρνω να φτάνω σε late game. Το δευτερο με explosive sheep μέσα πιο πιθανό. για τον secret pala που λες paulara εβλεπα ενα stream χθες, και πετάει mysterious challenger και γεμίζει με 5 secret. γελαγα κανα λεπτο
Tmark Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Όπως είχε πει κι ο Strifecro, ο Mysterious Challenger θα είναι ο νέος Dr. Boom του turn 6.
paularas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 γι αυτό πετάς cheese turn 1-3 για να το usaroun (σιγά μην περιμένει ο hunter στο turn 6 να σου πετάξει το flare). απλά είσαι aware ότι παίζει flare και kazean mystic
XMorsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Για να βγαλει 5 secrets πρεπει να εχεις 10 αχρηστες καρτες στο deck. Θα χρησιμοποιηθει με επιτυχια ο mysterious challenger πιστευω, αλλα τα decks που παιζουν τωρα ειναι της υπερβολης, περισσοτερο για χαβαλε. Δεν παιζει να υπαρξει competitive decks με πανω απο 5 secrets cards.
george_o/c Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 I DID IT hohoho Το παιχνίδι το έχασα βέβαια γιατί έπαιξε τον ίδιο τυπά πάλι στον επόμενο και έβαλε άλλα 3 secrets. 2
Prospector8 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Για μια στιγμη νομιζα πως το εκανες σε εμενα,πριν λιγο καποιος μου εκανε flare και εμεινα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις