Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σημαίνει ο face τον κανει κιμά, μονο ο face υπάρχει?? Οι οποιοι 8-12 rank βρισκω ελάχιστους πλέον. Σημασία εχει το win rate του καθε deck, και για να είναι valid πρέπει να έχουν πεχτει τουλάχιστον 30 games. Μια χαρά τα πάει πιστεύω ο totemιος shaman, αλλα θα δειξουν οι επόμενες βδομάδες.

οχι, ολα τα aggro decks τον κανουν κιμα. το ιδιο πραμα αναφερεται και στα σχολια στο hearthpawn. το deck ειναι αποτελεσματικο αλλα δουλευει περισταστιακα. αν δεν πετυχεις το σωστο curve και ελεγχο του board, εισαι τελειωμενος.

Δημοσ.

οχι, ολα τα aggro decks τον κανουν κιμα. το ιδιο πραμα αναφερεται και στα σχολια στο hearthpawn. το deck ειναι αποτελεσματικο αλλα δουλευει περισταστιακα. αν δεν πετυχεις το σωστο curve και ελεγχο του board, εισαι τελειωμενος.

Αυτό ισχύει για ολα τα mid και control decks

Δημοσ.

Έχω δύο zombie chow ώστε να αυξήσω τις πιθανότητες να μου έρθει ένα στο mulligan. Ειδικά εναντίον shaman, hunter, agro pala πιστεύω είναι πολύ δυνατά στο turn 1. Θα δοκιμάσω και με το άλλο που μου είπες Metaksa και βλέπουμε ;) Πάντως χαίρομαι που είναι και πάλι viable o shaman! 

Δημοσ.

Αυτό ισχύει για ολα τα mid και control decks

επομενως δεν εχει καμια διαφορα απο τα υπολοιπα decks. αρα το hype του ειναι υπερβολικο.

Δημοσ.

Άχρηστος δεν είναι σε καμία περίπτωση ο totem shaman. Μέχρι τώρα είμαι 11-6 γύρω από το rank 5. Θέλει κάμποσο χρόνο να το συνηθίσεις σίγουρα. 

Και φυσικά δεν είπα ότι είναι καλύτερος από άλλα midrange, απλά ότι αποδίδει καλύτερα από τον προηγούμενο. 

Δημοσ.

Το point είναι ότι εκεί που δεν έβλεπες shaman στο constructed ούτε για αστείο, τώρα βλέπεις αρκετούς. Αυτό και μόνο φτάνει για να αυξήσει το variation στο παιχνίδι.

Εγώ btw παίζω με 3 decks atm, γύρω στο rank 8-9 με αρκετά επιτυχία μπορώ να πω.

Dragon Control Warrior:

Ge7qs8o.jpg?1

Midrange Combo Druid:

klXs3UF.jpg?1

Ramp Druid:

qBqyAkt.jpg?1

Δημοσ.
Και φυσικά δεν είπα ότι είναι καλύτερος από άλλα midrange, απλά ότι αποδίδει καλύτερα από τον προηγούμενο. 

σε αυτο συμφωνω.

Δημοσ.

Justicar - Chillmaw έπεσαν και είχα κρατήσει dust για Varian. :P

Εμένα εντάξει μου ήρθαν αρκετές, αλλά είναι για τα πανηγύρια οι περισσότερες :P Επειδή μου άρεσε ο shaman έφτιαξα mistcaller, ε και craftαρα και varian για το καλό. Τώρα θέλω ακόμα 100 dust να φτιάξω καμιά ακόμα και σκέφτομαι να πάω για justicar. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...