george_o/c Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 με ποιο deck? Επιτέλους τώρα μπορώ να σπαμάρω shaman, 4 level έμειναν μέχρι το πολυπόθητο lvl 60 για όλα τα classes 2
Tmark Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Για μένα βγάλε 1 Zombie Chow και βάλε ένα Earth Shock.
Metaksas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγώ θα σ έλεγα βγάλε εντελώς τα zombie και βάλε το άλλο 1 μάνα που έχει ,inspire για να πάρει το 1+1.
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τι σημαίνει ο face τον κανει κιμά, μονο ο face υπάρχει?? Οι οποιοι 8-12 rank βρισκω ελάχιστους πλέον. Σημασία εχει το win rate του καθε deck, και για να είναι valid πρέπει να έχουν πεχτει τουλάχιστον 30 games. Μια χαρά τα πάει πιστεύω ο totemιος shaman, αλλα θα δειξουν οι επόμενες βδομάδες. οχι, ολα τα aggro decks τον κανουν κιμα. το ιδιο πραμα αναφερεται και στα σχολια στο hearthpawn. το deck ειναι αποτελεσματικο αλλα δουλευει περισταστιακα. αν δεν πετυχεις το σωστο curve και ελεγχο του board, εισαι τελειωμενος.
Zus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 οχι, ολα τα aggro decks τον κανουν κιμα. το ιδιο πραμα αναφερεται και στα σχολια στο hearthpawn. το deck ειναι αποτελεσματικο αλλα δουλευει περισταστιακα. αν δεν πετυχεις το σωστο curve και ελεγχο του board, εισαι τελειωμενος. Αυτό ισχύει για ολα τα mid και control decks
george_o/c Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έχω δύο zombie chow ώστε να αυξήσω τις πιθανότητες να μου έρθει ένα στο mulligan. Ειδικά εναντίον shaman, hunter, agro pala πιστεύω είναι πολύ δυνατά στο turn 1. Θα δοκιμάσω και με το άλλο που μου είπες Metaksa και βλέπουμε Πάντως χαίρομαι που είναι και πάλι viable o shaman!
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αυτό ισχύει για ολα τα mid και control decks επομενως δεν εχει καμια διαφορα απο τα υπολοιπα decks. αρα το hype του ειναι υπερβολικο.
george_o/c Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Άχρηστος δεν είναι σε καμία περίπτωση ο totem shaman. Μέχρι τώρα είμαι 11-6 γύρω από το rank 5. Θέλει κάμποσο χρόνο να το συνηθίσεις σίγουρα. Και φυσικά δεν είπα ότι είναι καλύτερος από άλλα midrange, απλά ότι αποδίδει καλύτερα από τον προηγούμενο.
Tmark Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Το point είναι ότι εκεί που δεν έβλεπες shaman στο constructed ούτε για αστείο, τώρα βλέπεις αρκετούς. Αυτό και μόνο φτάνει για να αυξήσει το variation στο παιχνίδι. Εγώ btw παίζω με 3 decks atm, γύρω στο rank 8-9 με αρκετά επιτυχία μπορώ να πω. Dragon Control Warrior: Midrange Combo Druid: Ramp Druid:
george_o/c Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Πότε πρόλαβες και έφτιαξες varian, justicar & chillmaw μαρή;
Tmark Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Justicar - Chillmaw έπεσαν και είχα κρατήσει dust για Varian.
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Και φυσικά δεν είπα ότι είναι καλύτερος από άλλα midrange, απλά ότι αποδίδει καλύτερα από τον προηγούμενο. σε αυτο συμφωνω.
george_o/c Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Justicar - Chillmaw έπεσαν και είχα κρατήσει dust για Varian. Εμένα εντάξει μου ήρθαν αρκετές, αλλά είναι για τα πανηγύρια οι περισσότερες Επειδή μου άρεσε ο shaman έφτιαξα mistcaller, ε και craftαρα και varian για το καλό. Τώρα θέλω ακόμα 100 dust να φτιάξω καμιά ακόμα και σκέφτομαι να πάω για justicar.
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 οι bane sisters αξιζουν; μου τυχε η μια και σκεφτομαι να την κανω σκονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις