KilliK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 δεν τον χρειαζεσαι τοσο πολυ τον vojin, βαλε καμια συλβανα στη θεση του.
george_o/c Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλώς θα δοκιμάσω και θα σας πω. Ο shaman πάει τρένο πάντως, ανέβηκα in no time 5 πάλι και μετά έπεσα στο 6 επειδή ξεκίνησα να δοκιμάζω ένα περίεργο zoo με dreadsteer πως λέγεται αυτό. Που θα πάει θα κατασταλλάξει το meta πάλι. Επίσης πέτυχα 2 patron με τον shaman, είχα ξεχάσει πόσο καλή δουλειά κάνει το lightning storm με λίγη τύχη hahah
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τι ειναι καλο να κανεις στο παιχνιδι γιαν α εισαι ετοιμος για ρανκ?Πχ να σπαμαρεις casual και να ξεκλειδωνεις?Ποτε εισαι ετοιμος να παιξεις ρανκ?
XMorsX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τι ειναι καλο να κανεις στο παιχνιδι γιαν α εισαι ετοιμος για ρανκ?Πχ να σπαμαρεις casual και να ξεκλειδωνεις?Ποτε εισαι ετοιμος να παιξεις ρανκ? Δυο πράγματα : 1) Ένα καλό deck. 2) Καλή γνώση του παιχνιδιού, δλδ να γνωρίζεις όλες τις κάρτες, τα meta decks, το game plan τους και πως να τα αντιμετωπίζεις.
KilliK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλώς θα δοκιμάσω και θα σας πω. Ο shaman πάει τρένο πάντως, ανέβηκα in no time 5 πάλι και μετά έπεσα στο 6 επειδή ξεκίνησα να δοκιμάζω ένα περίεργο zoo με dreadsteer πως λέγεται αυτό. Που θα πάει θα κατασταλλάξει το meta πάλι. Επίσης πέτυχα 2 patron με τον shaman, είχα ξεχάσει πόσο καλή δουλειά κάνει το lightning storm με λίγη τύχη hahah με ποιο deck?
paularas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 λογικα totem shaman. εγώ πάντως με το ίδιο deck είμαι 2/20 σε ήτες.... και σίγουρα δεν είμαι άχρηστος. απλά λίγο η έλλειψη sludge blecher λίγο το heal που λείπει δεν ξέρω τι σκατα πάει στραβά στα ranks 14-10
KilliK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 το totem shaman ειναι τελειως αχρηστο, το παρατησα. δουλευει μονο κατα decks που θα σου επιτρεξουν να εχεις board control. παντως επεσα σε ενα καινουργιο OTK Malygos deck με TGΤ καρτες και ψαχνω να το βρω.
Tmark Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μια χαρά Midrange deck είναι o Totem Shaman.
xavier Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 το totem shaman ειναι τελειως αχρηστο, το παρατησα. δουλευει μονο κατα decks που θα σου επιτρεξουν να εχεις board control. παντως επεσα σε ενα καινουργιο OTK Malygos deck με TGΤ καρτες και ψαχνω να το βρω. αυτο ειχα δει να παιζει ο φορσεν χθες http://www.hearthpwn.com/decks/315041-s17-forsens-tgt-malygos-shaman
urgo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εμενα παντως μια φοα με ξεκωλησε απο rank 5.Eχω φτασει rank 2 και συνεχιζω.Οχι τοσο οτι ειναι καλο deck αλλα μαλλον στεκεται καλα απεναντι στα περισσοτερα αυτη τη στιγμη που το meta ειναι ασταθες.Ακομα και στο ρανκ 2 βλεπω δοκιμαστικα deck. Οταν εχω late game full board και ο αντιπαλος hunter δεν μου εχει πεταξει ουτε ενα unleash,καταλαβαινεις...
KilliK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 αυτο ειχα δει να παιζει ο φορσεν χθες http://www.hearthpwn.com/decks/315041-s17-forsens-tgt-malygos-shaman αυτο ειναι, θενξ. αρκετα καλο. τα Totem Shaman ταχω ισοπεδωσει.
XMorsX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ο strifecro έπαιζε totem shaman με επιτυχία. Άχρηστο δεν είναι, είναι μάλλον δυνατότερο από τον κλασικό mid-range shaman, μένει να δούμε βέβαια αν ειναι καλυτερο από το ταχύτερο mech shaman και αν θα ανταγωνιστεί τα top tier decks. Μη το συγκρίνετε με patron, το αδικειτε. Το patron είναι σπασμένο. http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/strifecros-grand-tournament-midrange-totem-shaman/ Ορίστε και ο malygos shaman. http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/tidesoftimes-tgt-malygos-shaman/
KilliK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Οταν εχω late game full board και ο αντιπαλος hunter δεν μου εχει πεταξει ουτε ενα unleash,καταλαβαινεις... για τον Totem Shaman λες; ο facehunter τον κανει κιμα, δεν μπορει να καταλαβω πως δουλευει στο rank 5 αλλα οχι στο 15.
Prospector8 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τι σημαίνει ο face τον κανει κιμά, μονο ο face υπάρχει?? Οι οποιοι 8-12 rank βρισκω ελάχιστους πλέον. Σημασία εχει το win rate του καθε deck, και για να είναι valid πρέπει να έχουν πεχτει τουλάχιστον 30 games. Μια χαρά τα πάει πιστεύω ο totemιος shaman, αλλα θα δειξουν οι επόμενες βδομάδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις