Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που θεωρεί ότι τα rush decks είναι λιγότερα viable μετά το expansion?

Συγκεκριμένα έβλεπα dragon priest του Kibler χθες και προβλέπω ζοφερό το μέλλον του face hunter/ebola paladin etc.

Δημοσ.

Φαντάζομαι η λογική είναι ότι εφόσον έχεις πιο πολλά minions, χρειάζεσαι λιγότερα removals. Χωρίς πολλά whirlwind effects το execute δεν είναι τόσο καλό έτσι κι αλλιώς.

Δοκίμασε όμως και δες τι σου ταιριάζει. Ίσως απέναντι σε shaman και άλλα minion heavy decks να μην επιβιώνεις χωρίς brawl.

Σωστο μεν, αλλα εφοσον εχεις παντα κατι στο board, θα καταφερεις να κανεις xcute κατι μεγάλο. Το bash καλό αλλά πιο αδυναμο απο xcute θεωρώ

Είμαι ο μόνος που θεωρεί ότι τα rush decks είναι λιγότερα viable μετά το expansion?

Συγκεκριμένα έβλεπα dragon priest του Kibler χθες και προβλέπω ζοφερό το μέλλον του face hunter/ebola paladin etc.

Τρομερό deck. Τοσο που σκέφτομαι να κραφταρω Vol Jin.

Για τα aggro,δες τον εμετοhunter που επαιζε σημερα ο Kripparian και πηγε Legend απο το 4 σε 3 ωρες και θα αλλάξεις γνώμη.

Πρωτη φορά Legend ο Kripp, εγινρ χαμός από #Kappa στο Twitch και στο Reddit! :lol:

Δημοσ.

Τα rush/face decks θα φάνε άκύρο έτσι όπως το βλέπω και γώ. Πιο πολύ midrange/tempo και control θα παίξει.

Με dragon priest έκανα 6-0 σε legend rank, 2 σαμάνους 2 πατρόνους και ζοολοκς αν θυμάμαι.

Έχουμε ακόμα καιρό μέχρι να κατασταλάξει λίγο το meta αλλά πάλι πιστεύω (και ελπίζω) πως τα cancer decks θα πάνε περίπατο.

Δημοσ.

Το καινούργιο legendary 10/10 charge, can't attack heroes πιάνει με την κουκουβάγια silence ή χάνει το charge στον γύρο;

• Like 1
Δημοσ.

oτι ειναι στην αρχικη ετικετα γινεται disabled, με το silence. επομενως ναι χανεις το charge.

nope, και αυτος ηταν ο σκοπος της Bliz, να χτυπησει τα aggo decks με αυτο το expansion. ελπιζω να μην το αναιρεσει, με το επομενο adventure.

Δημοσ.

Το καινούργιο legendary 10/10 charge, can't attack heroes πιάνει με την κουκουβάγια silence ή χάνει το charge στον γύρο;

Το Silence σβήνει ότι text γράφει η κάρτα, οπότε να χάνεις και το charge.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν νεος παιχτης τι θα ηταν καλυτερα να κανω;;Αρχικα μου εχουν πει να παω ολους τους χαρακτηρες 10 lvl μετα;;Με τα gold τι κανω; αγοραζω deck παιζω αρενα;;Κανα καλο guide να φτιαξω deck με τις αρχικες καρτες μιας και δεν εχω ακομα πολλες

Δημοσ.

Δεν αξίζει να παίζεις χωρίς να ρίξεις (κανονικά) λεφτά στο game.Είσαι πολύ πίσω για το οτιδήποτε.Εκτός και αν σου αρέσει να σε φαρμάρουν βεβαία.

Δημοσ.

πλεον μετα απο 3 expansions θα προτεινα να ασχοληθεις με την αρενα και το constructed αστο στην ακρη, αμα ξεκινας τωρα

Δημοσ.

Σαν νεος παιχτης τι θα ηταν καλυτερα να κανω;;Αρχικα μου εχουν πει να παω ολους τους χαρακτηρες 10 lvl μετα;;Με τα gold τι κανω; αγοραζω deck παιζω αρενα;;Κανα καλο guide να φτιαξω deck με τις αρχικες καρτες μιας και δεν εχω ακομα πολλες

Πιστευω θες 30 packs απο το καθενα expa και μπολικη τυχη (συνολο 90*100=9000 gold), 2 περιπετιες solo (10*700=7000).Καλυτερα να ξεκινησεις να παιζεις λιγο αρενα αλλα και εκει θα δυσκολευτεις. Βεβαια υπαρχουν site που θα σε βοηθησουν στο draft.

Δημοσ.

Για να μην κλαις το gold σου, διάβασε guides για αρένα και μπαίνε στο heartharena όταν κάνεις draft.

Σε προηγούμενο ποστ μου έχω λινκ σε starter decks του Sheng.

Αν σου αρέσει το παιχνίδι, αγόρασε τις δύο περιπέτεια με λεφτά, και έπειτα αν διαθέτεις κι άλλα αγόρασε πακέτα των 20 η 40 από κάθε είδος pack, με έμφαση στα classic.

Δημοσ.

το dragon priest deck θα το βρεις εδω:

Link.png Site: Reynad's OP Dragon Priest - Hearthstone Decks

εγω εκανα καποιες αλλαγες, οριστε το δικο μου:

IolUMXP.jpg

δεν ειναι τοσο δυνατο οσο λενε, αν δεν εχεις board control απο την αρχη, χανεις ευκολα. και προσοχη με την Chillmaw, εχασα παιχνιδι εξαιτιας της.

και παντα κρατα ενα dragon στο mulligan για να εχεις το εφε στα υπολοιπα minions, ριχτον στο board μονο αν σου ρθει ενας δευτερος high end dragon.

Δημοσ.

Δεν έχω chillmaw, ούτε voljin για αυτό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Και χωρίς voljin πρέπει να βγάλω και τα holy smite οπότε αλλάζει το deck :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...