Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανα καλο guide παιζει?Ουτε τα practice match δεν κερδιζω.

1. Μπαίνεις στον λογαριασμό Paypal που έχεις (Log In -> My Paypal).

2. Πηγαίνεις στην καρτέλα "Request Money" στο πάνω μέρος της σελίδας.

3. Κάνεις κλικ στο κουμπί "Request Money" που βρίσκεται λίγο πιο κάτω (ένα κουμπί με ένα σάκο με το $ ζωγραφισμένο πάνω του)

4. Στο πεδίο "Recipient's email address" εισάγεις ένα email το οποίο είναι πραγματικό και στο οποίο έχεις πρόσβαση και θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι διαφορετικό από αυτό που είναι δηλωμένο στον λογαριασμό σου στο paypal.

5. Εισάγεις το ποσό που ζητάς να λάβεις και το αν είναι ευρώ ή κάποιο άλλο νόμισμα (διαλέγεις ευρώ).

6. Στην επιλογή "Request payment for" διαλέγεις "Goods" και πατάς το κουμπί "continue".

7. Στην επόμενη σελίδα, για λόγους ασφαλείας, Θα σου ζητηθεί να εισάγεις ένα κωδικό επιβεβαίωσης και μετά πατάς το κουμπί "continue".

8. Στην επόμενη σελίδα, πατάς το κουμπί "Request Money".

μετά πηγαίνεις και αγοράζεις κανά 100 packs και παίζεις το παιχνίδι όπως το ήταν pre expansions

• Like 2
Δημοσ.

3. Κάνεις κλικ στο κουμπί "Request Money" που βρίσκεται λίγο πιο κάτω (ένα κουμπί με ένα σάκο με το $ ζωγραφισμένο πάνω του)

4. Στο πεδίο "Recipient's email address" εισάγεις ένα email το οποίο είναι πραγματικό και στο οποίο έχεις πρόσβαση και θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι διαφορετικό από αυτό που είναι δηλωμένο στον λογαριασμό σου στο paypal.

5. Εισάγεις το ποσό που ζητάς να λάβεις και το αν είναι ευρώ ή κάποιο άλλο νόμισμα (διαλέγεις ευρώ).

6. Στην επιλογή "Request payment for" διαλέγεις "Goods" και πατάς το κουμπί "continue".

7. Στην επόμενη σελίδα, για λόγους ασφαλείας, Θα σου ζητηθεί να εισάγεις ένα κωδικό επιβεβαίωσης και μετά πατάς το κουμπί "continue".

μετά πηγαίνεις και αγοράζεις κανά 100 packs και παίζεις το παιχνίδι όπως το ήταν pre expansions

αμα σε ρώταγε πως να βάλει λεφτά στο paypal θα του έδινες λινκ με guide για το πως να παίξει ?  :ph34r:

Δημοσ.

Δεν δουλευει η χρεωστικη της πειραιως δοκιμασα 20 φορες, instructions unclear.. :-(

Δημοσ.

αμα σε ρώταγε πως να βάλει λεφτά στο paypal θα του έδινες λινκ με guide για το πως να παίξει ?  :ph34r:

it is called irony.... 

in other news... 

ο άλλος βγάζει 2 legs σε 1 pack και εμείς 2 legs σε 70. παίζει να κλαίω τα 2500 gold που έδωσα για packs και δεν έπαιζα 1 εβδομάδα αρενάρες (έστω κράτησα 500 για το καλό, it's something)

Δημοσ.

Τα control decks πέθαναν.

Είπαμε να μπουσταριστεί λίγο ο Shaman, αλλά εδώ το γ@μήσανε και ψόφησε. Αν έχει στο αρχικό χέρι το Legendary του, μόνο aggro τον παλεύει και αυτό αμφιβόλως.

Ως Warrior που έχω ελάχιστα AoE πώς υποτίθεται ότι μπορώ να τον κερδίσω όταν εγώ στο 8 κατεβάζω Ragnaros και ο άλλος απέναντι έχει κάτω Thaurissan 6/6 και 3-4 totems 2/4 με taunt κλπ...

Εμετός

Δημοσ.

αξιζει πλεον να παιζεις αρενα για πακετα, με το νεο συστημα;

Για τους παλιούς η γενικότερα αυτούς που έχουν τις παλιές common και rare όχι. Για τους άλλους ναι.

Για όσους ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία, θα μας πάρει κάνα μήνα grinding στο ladder πριν αρχίσουμε να ξαναπαίξουμε αρένα.

Τα control decks πέθαναν.

Είπαμε να μπουσταριστεί λίγο ο Shaman, αλλά εδώ το γ@μήσανε και ψόφησε. Αν έχει στο αρχικό χέρι το Legendary του, μόνο aggro τον παλεύει και αυτό αμφιβόλως.

Ως Warrior που έχω ελάχιστα AoE πώς υποτίθεται ότι μπορώ να τον κερδίσω όταν εγώ στο 8 κατεβάζω Ragnaros και ο άλλος απέναντι έχει κάτω Thaurissan 6/6 και 3-4 totems 2/4 με taunt κλπ...

Εμετός

Νομίζω ότι υπερβάλλεις, ο mech shaman προς το παρόν μου φαίνεται πιο καλοκουρδισμενο deck. Τα totem decks έχουν πολλές κάρτες που είναι situational και δουλεύουν μόνο με μεγάλο board. Όπως και σε άλλα mid-range shaman decks, ο στόχος είναι να του κρατάς καθαρό το board σε κάθε φάση του παιχνιδιού, έτσι τον φέρνεις σε αδιέξοδο. Τα totem golem και Tusckar totemic μπορούν να σου πάρουν πολύ tempo και να χάσεις εξαιτίας τους, αλλά τα περισσότερα καλά decks αν σταθούν τυχερά είναι σχεδόν ασταμάτητα.

Ο control warrior παραδοσιακά ζορίζεται απέναντι σε shaman κιόλας, μην το ξεχνάμε.

O mistcaller δυνατός, αλλά δε ξέρω αν είναι εξίσου ανταγωνιστικός με sylvanas και thaurissan αφενός, αφετέρου η παραχώρηση στο tempo για να την παίξει του είναι δυσβάστακτη γιατι ο shamy στερείται δυνατού board clear όπως έχει ο warlock και ο warrior. To ανέκδοτο το elemental destruction δε το σχολιάζω, ίσως αν βγάλουν κι άλλη κάρτα σαν το lava shock να αρχίσει να παίζεται.

Να και ένα ωραίο από reddit.

http://m.imgur.com/MjhnXiD

Δημοσ.

παιδες με τα rewards στο ranked τι παιζει? grindara αυτες τις ημερες για να παω τοπ5. τα rewards απο το 5 μεχρι το legendary αλλαζουν?επισης αν κανω τιποτα μλκιες και πεσω, χανω τα rewards του top5 ή πιανεται η καλυτερη θεση που εχει φτασει για το μηνα?

απο leg, μονο ο skeleton knight εκατσε και κραφταρα και την aviana, γιατι προτιμω το druid απο warrior, αμα βρειτε κανα καλο deck με αυτην, πειτε μου...συνεχιζω να παιζω το druid που επαιζα με διπλο κομπο, ακομα δεν αλλαξα τιποτα στο ντεκ....ψιλοκαλα βασταει στο ranked, μην πω καλυτερα απο πριν γιατι παιζονται περισσοτερα midrange πραγματα πλεον...

μονο ο mage μου κανει πλακα, γιατι δεν την παλευω με το aggro σε συνδυασμο με τα secrets

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...