Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Justicar ετυχα και εγω πριν 3 ώρες. Τον έβαλα στο shaman deck αλλα νομίζω θα ταιριάξει καλύτερα σε αλλα class.

Εμένα το μόνο που με νοιαζει στο νεο meta ειναι να εξαφανιστεί ο patron warrior, αυτος ο καρκίνος του Hs που σου γαμαει την ημέρα επειδή ξέρεις οτι και να έχεις κατω, δεν υπάρχει counter αν του κάτσει το compo που με τοσο card draw είναι σπανιο να μην του κάτσει..

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

patron του κόβεις το card draw το armor up και προσπαθείς να έχεις 3άρια + dmg για να του τα σπάσεις. οκ μια στις τόσες μπορεί να σε κερδίσει αλλά για να μην τρελένομαι το θεωρώ ισάξιο με κακό card draw / κακό χέρι από την αρχή σαν να είχα

Δημοσ.

βασικά θεωρώ τον frothing berserker μεγαλύτερο threat από τον grim patron...έχει τύχει να έχω control warrior με 30 HP + 28 armor και να μείνω με ένα attack με κάτι ψιλά από 2 berserkers

Δημοσ.

Άνοιξα και εγώ 18 πακετάκια.. Μου βγήκε Chillmaw και λίγα epics..

Πάντως έχω και 1600 dust έτοιμο για legendary.. Ποιά λέτε να κραφτάρω;

Έχω ήδη naxx - brm και boom, ragnaros, malorne, Al'akir, Grommash, Harrison, Hogger και Nozdormu..

Δημοσ.

Άνοιξα και εγώ 18 πακετάκια.. Μου βγήκε Chillmaw και λίγα epics..

Πάντως έχω και 1600 dust έτοιμο για legendary.. Ποιά λέτε να κραφτάρω;

Έχω ήδη naxx - brm και boom, ragnaros, malorne, Al'akir, Grommash, Harrison, Hogger και Nozdormu..

Sylvanas θα ελεγα χωρις να ξερω τις καινουριες legendaries.
Δημοσ.

Χαλια πηγε το ανοιγμα, ετυχα justicar και κανα δυο αλλα ακυρα στο pre-order +μερικα packs απο gold που ειχα.. 

Δημοσ.

Και μένα ο chillmaw μου βγήκε και ο nexus champion saraad από legendaries!!! 

Handlock με frost giants υπάρχει deck; Maiden of the lake plus wilfred plus coldara νομίζω θα κάνουν καλό combo αλλά πολύ late game και δεν ξέρω αν αντέχει με όλα τα cancer zoos των n00bs που κυκλοφορούν.

Δημοσ.

Μαλλον δεν καταλάβατε τι εννοουσα, το patron deck εννοούσα οχι το mob. Το εννοείται πως αντιμετοπιζεται αν παίξεις σωστα, μια χαρα είναι αυτο, το ψεμα ειναι στο ολο combo που γίνεται με τον berserker, ΔΕΝ ΠΑΝΕΧΕΙΣ HOLY MARY'S EYES, αυτος θα εχει το compo και θα σε αποτελειωσει, εκει ειναι το ψεμα..

Αλλα οπως είπανε και στο reddit, η blizz θα κανει οτι έκανε με τον undertaker, θα περιμένει να δει αν το καινούργιο expansion αλλάξει κάτι και αν οχι θα τον nerfarei..

Δημοσ.

Ο patron warrior είναι όντως ενοχλητικός. Προσωπικά μου αρέσει να το παίζω γιατί νικάω συνέχεια :)

Αλλά είναι τρελή ξενερα να παίζω απέναντι του με άλλο deck πλην του ίδιου. Δεν ειναι τυχαιο που όλοι παίζουν aggro, τις καλύτερες ελπίδες απέναντι σε patron τις έχεις αν καταφέρεις να τον σκοτώσεις πριν μαζέψει combo. Αν του κάτσει και thaurissan, gg.

Τώρα εγώ πειραματίζομαι με Handlock με argent watchman, frost giant, και το combo fencing teacher για 0 mana hero power + η νέα του legendary. Δεν ενθουσιάζομαι όμως.

Off topic, αλλά prospector8, η qnix είναι από e-bay?

Δημοσ.

Η μειωση του χρονου σκεψης ηταν απο μονη της νερφ για το πατρον ντεκ . Δεν προλαβαινω να μετρησω το κομπο πια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...