Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Rhonin + το λεγ του priest.

Επισης 1700 dust και μερικα epic, αρκετα καλα.

Θελω τρελα να φτιαξω tony , θα προσπαθησω να κρατηθω μηπως και καποιο αλλο λεγ μου ειναι πιο χρησιμο, αλλα ΔΥΣΚΟΛΟ..

Ελπιζω σε εδραιωση dragon decks. Εχουν πολυ πλακα

Δημοσ.

49 packs μόλις 2 legendary....και λέω μόλις γιατί συνήθως τραβάω αρκετά κάθε φορά που ανοίγω πακέτα  :cry:

Έπαιξα 2 games το πρωί, handlock χωρίς καμία κάρτα από tgt vs decks από tgt και τα σάρωσα (χαμηλό ranking μεν -10- but still...)

Μάλλον θα σπάσω golden deathwing για 1600 dust για να κάνω crafts γιατί από τα packs που άνοιξα δεν βγάζω άκρη. 

Δημοσ.

1 leg Dreadscale, αρκετα epixs, αρκετές χρυσές rare, 12 flame lances, και αλλα 5 x8 φορες commons -.-

Τι να τον κάνουμε τον dreadscale μωρέ.. 3.6k dust δεν ξέρω τι θα κραφταρω ακομα, θα δω απο την αλλη βδομάδα..

Δημοσ.

Εμένα στα πρώτα 25 packs μου κάθησε Justicar Trueheart + 3 Lock and Load.. Μετά έπεσε το Hearthstone για maintenance, οπότε σήμερα το απόγευμα ανοίγω τα υπόλοιπα 28.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζω γενικά στο Reddit ότι η Aviana παίρνει τα παιχνίδια μόνη της σε Ramp Druid, πολύ πιο δυνατή από Varian.

Δημοσ.

Xmm, παίζει ναι.

Δοκιμάζω στο unranked αυτο το deck του shamman www.gamewalkers.com/games/hearthstone-heroes-warcraft/players/amaz/amazs-totem-shaman-august-2015/

και προς το παρών ειμαι 6-0,πολυ fun to play, η Εκδίκηση των Totem is real!

Δημοσ.

χθες το βράδυ που γύρισα από ποτά και άραξα να δω twitch, όποιο stream γυρνούσα ήταν ένας totem shaman να παστελώνει τον αντίπαλο...

ps1: bgh και dr balanced είναι οι κάρτες που πιστεύω πρέπει να craftarei κάποιος day 1 και θα πάνε 100% value όσο τίποτα άλλο. ειδικά ο dr balance, ολόκληρο expansion βγήκε και δεν του πήρε από οτι φάνηκε καμία κάρτα το slot του 7 mana

ps2: βλέπω να βάζουν αρκετοί gormok the impaler στο 4 mana slot και δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω το γιατί σε τόσο early να χάσεις το robot που σου δίνει και dmg και presence για να κάνεις 4 dmg κάπου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...