Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια, μην μπαινετε και ανοιγετε πακετα, γιατι απο τα discs μπορει να γινει καμια στραβη και να χασετε τις καρτες. καντε υπομονη και αφηστε να περασει η πρωτα μπορα, καντε λογκιν αργοτερα το βραδακι.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια, μην μπαινετε και ανοιγετε πακετα, γιατι απο τα discs μπορει να γινει καμια στραβη και να χασετε τις καρτες. καντε υπομονη και αφηστε να περασει η πρωτα μπορα, καντε λογκιν αργοτερα το βραδακι.

Του είχε συμβεί του αδερφού μου αυτό με το gvg, i can confirm. 

Δημοσ.

Τα κατάφερα, τα άνοιξα όλα και έσπασα τα διπλά. Πήρα 700 σκόνες, not bad.

Τέσσερα Legendary είχαν τα πακέτα μου, τα 3 σάπια.

Anub Arak και

635749779308191284.png

rgYFdZ8-uJqC.840x0.Vdef9Kkm.jpg

VzEWKiFCthuX.840x0.Vdef9Kkm.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Με το ζόρι αγορές packs κολλήματα σε ατομικές κάρτες και άνοιγμα ξανά υπομονή για να ξανα μπει

1 καλό opening event δε θα δούμε ποτέ από bliz

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω πριν κοιμηθώ αν και βλεπω να ανοίγω τα packs μου κατα τη διάρκεια του πρωινού χεσίματος πριν τη δουλειά :lol:

Οχι και τπτ άλλο θα χω και ενα λόγο να μην σηκωθώ κατσούφης!!!

Δημοσ.

Στην Αμερική παίζει νεράκι, εδώ, οι καθυστερημένοι οι Γάλλοι παίζουν το πουλάκι τους. Μια ζωή προβλήματα σε κάθε event κάθε παιχνιδιού τους. Κατάντησαν αηδία...

Δημοσ.

Τελικός απολογισμός από 76 packs... Βασικά έγιναν 75, μου έφαγε ένα πριν καμιά ώρα που ξεκίνησε το maintenance, anyway. 

1 golden epic

3 golden rare

11 epics

5 legendary

1555 dust 

Η μόνη class legendary ήταν η confessor paletress του priest που κάνει summon ένα random legendary. Οι άλλες ήταν για όλα τα classes. 

6sb4W5O.jpg

8VHhCho.jpg

K65c2IR.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...