Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρείς σεζον σερί legend, άντε να δούμε αν αξίζει το chestaki. Καλό θα ναι να ποστάρουμε Screenshots με το τέλος

της σεζόν να δούμε τις διαφορές. Btw οι πατρόνοι που κρύφτηκαν, παίζει και να πέτυχα 2-3 απο το rank 5 to

legend. Φουλ λοκαδες και χανταρτς.

Πως γένειν αυτό; Τι ώρες έπαιζες; Είμαι rank 2 και το μόνο που βλέπω είναι tempo/mech mages, control/patron warriors και paladins. Άντε και κανα druid. 

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

zewasoft.jpg

Και όχι μόνο. +2 epic aka συνολικά 1 Leg που δεν είχα + 125 σκόνες + δεύτερο BGH που δεν είχα.

Not bad από ένα brawl πακετάκι :P

Και ένα gz δεν είπες κλαψόγρια :D

Sorry, αλλά είχες 5k? For God's Sake ρε κωλόγυφτέ, gief και προς τα εδώ. :P

Εγώ έχω 1,6 k και 6,5 k σκόνες, μου φαίνεται θα φύγουν όλες σε αυτό το xpac.

Α, να σου θυμήσω ότι τα δικά μας τα μεσάνυχτα είναι νωρίτερα από της Blizz, συνεπώς θα προλάβω να τα πάρω στις 12 ώρα Ελλάδος, 11 ώρα Blizzard και στη 1 θα τα ανοίγουμε παρέα :P

Παίζω από το ipad!!! Αν ξεκινήσω να παίζω hs και ανοίξω το τσατ του app σέρνεται η συσκευή....

Και σιγά μη σου πω gz, μόνο /spit έχω για σένα κλάρα...ε κλάρα  :-D

Μέχρι την Δευτέρα ναι θα έχω 5k. Dailies only....εδώ στις διακοπές τις πρώτες ημέρες έμπαινα μέσα, είχαμε μιλήσει κιόλας. Η γυναίκα κολύμπαγε στην πισίνα εγώ να κάνω dailies....ε μετά που έπεσε παντόφλα το έκλεισα το γαμημένο και δεν το ξανάνοιξα μέχρι που επέστρεψα. Αν είχα taunt βέβαια στην γυναίκα θα ξεπερνούσα τα 5k για κανά b00stεράκι παραπάνω.

Το ερώτημα είναι ότι την άλλη πέμπτη παίρνω πάλι άδεια και φεύγω για ένα τελευταίο 5ήμερο, Πόρτο χέλι - Σπέτσες - Ύδρα θα αντισταθώ να μην μπω στο παιχνίδι με το νέο xpac? I don't think so  :P !!!

Δημοσ.

Εγώ της πήρα δώρο την τριλογία βιβλίων 50 shades of grey και το έλυσα το παραπάνω θέμα στις διακοπές. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιξα Malygos sto asian server. το Malygos Warlock deck είναι ακόμα viable?

Ναι φυσικά. Με τους νέους δράκους ίσως πάρει τα πάνω του κιόλας.

Δημοσ.

όλοι που προπαρείγγειλαν θα έχουν όλες τις classic & GVG κάρτες.

ξέρουμε πότε θα ανοίξει το TGT για να δούμε τι εχουν τα packs?

Δημοσ.

Ανοιξα Malygos sto asian server. το Malygos Warlock deck είναι ακόμα viable?

Το γύρισα εγώ σε Malygos lock.

Μην το δοκιμάσεις, από 4 που ήμουν με kolento zoo, παλεύω να μείνω στο 6 με τα τόσα eboladin και τα τόσα patron που βρίσκω

Δημοσ.

Θα νερφάρει κάποιος το σπασμένο το Patron που από χέρι μπορεί να βγαλει 50 dmg χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τίποτα?

Έχουν πάρει φωτιά όλα τα καρκινοdeck με τις μλκιες της Blizzard

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...