Zus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Η κλάρα ο Zus πέτυχε μαλύγκος χτες την ώρα που μουν online. Σιχτίρ... Και όχι μόνο. +2 epic aka συνολικά 1 Leg που δεν είχα + 125 σκόνες + δεύτερο BGH που δεν είχα. Not bad από ένα brawl πακετάκι Και ένα gz δεν είπες κλαψόγρια Uncle Scrooge φάση!!! Ας είναι καλά τα dailies... Νομίζω πως με 50 b00sters είμαι καλυμμένος ώστε να ξεκινήσω οπότε καμία δαπάνη δεν προβλέπεται. Sorry, αλλά είχες 5k? For God's Sake ρε κωλόγυφτέ, gief και προς τα εδώ. Εγώ έχω 1,6 k και 6,5 k σκόνες, μου φαίνεται θα φύγουν όλες σε αυτό το xpac. Α, να σου θυμήσω ότι τα δικά μας τα μεσάνυχτα είναι νωρίτερα από της Blizz, συνεπώς θα προλάβω να τα πάρω στις 12 ώρα Ελλάδος, 11 ώρα Blizzard και στη 1 θα τα ανοίγουμε παρέα
Prospector8 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Α στις 01:00 δικια μας τα ανοιγουμε εμεις ε?
xavier Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 εμενα χθες μου εκατσε cenarius, ειπα να ανοιξω κανα πακετο ακομα μπας και εβρεχε leg χθες αλλα ειπα να κρατησω το gold για το gt 3.2g και 2000 dust ειμαι... ειμαι αναποφασιστος aviana ή varyan
XMorsX Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Η avianna παίζει να είναι gimmick. Ο varyan σίγουρο value. Κάτσε α δούμε όμως τι θα αναδειχτεί από τους streamers αρχικά, μπορεί να έχουμε εκπλήξεις.
xavier Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 αν παιξεις τον εμπερορ πριν παιξεις την aviana, τα μινιονς που εχεις στο χερι σου και μειωθηκαν απο τον εμπερορ θα κοστιζουν 1 ή 0 οταν παιξεις την αβιανα?
KiriosD Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Η αβιανα λέει πως τα minions σου θα κοστίζουν 1 και το wisp πχ που έχει 0 θα πηγαίνει στο 1
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 αν παιξεις τον εμπερορ πριν παιξεις την aviana, τα μινιονς που εχεις στο χερι σου και μειωθηκαν απο τον εμπερορ θα κοστιζουν 1 ή 0 οταν παιξεις την αβιανα? Απο την στιγμη που δεν εχει βγει ακομα η καρτα να περιμενουμε λιγες μερες ακομα να βγει να δουμε και στην πραξη τι ισχυει?? Το πιο πιθανο ειναι να κοστιζουν 1 mana τα τερατα.
xavier Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ναι το θεμα ειναι αν θα ισχυει το effect του thaurissan ή αν θα πρεπει να περασει αλλη μια γυρα για να ισχυσει
fr4ntic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Τρείς σεζον σερί legend, άντε να δούμε αν αξίζει το chestaki. Καλό θα ναι να ποστάρουμε Screenshots με το τέλος της σεζόν να δούμε τις διαφορές. Btw οι πατρόνοι που κρύφτηκαν, παίζει και να πέτυχα 2-3 απο το rank 5 to legend. Φουλ λοκαδες και χανταρτς. 1
fr4ntic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Με ποιο Deck ανεβηκες εσυ? Druid all the way, όπως και στις 2 προηγούμενες σεζόν. Αλλάζω από combo σε taunt και κάνω μερικές μικροαλλαγές αναλόγος το meta. Όποιος αρέσει drood και θέλει κάποιο tip, το btag είναι: frantc#2125
LifeAndHope Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Druid all the way, όπως και στις 2 προηγούμενες σεζόν. Αλλάζω από combo σε taunt και κάνω μερικές μικροαλλαγές αναλόγος το meta. Όποιος αρέσει drood και θέλει κάποιο tip, το btag είναι: frantc#2125 Τempo mage δεν συνάντησες καθόλου;Συνήθως mech/tempo και hanlock/demon τον πατάει κάτω τον ramp dudu,βέβαια είναι πάντα και ανάλογα το παίκτη και όχι το deck... 1
fr4ntic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Τempo mage δεν συνάντησες καθόλου;Συνήθως mech/tempo και hanlock/demon τον πατάει κάτω τον ramp dudu,βέβαια είναι πάντα και ανάλογα το παίκτη και όχι το deck... Λίγα πράματα και σε mage πιο πολύ freeze είδα παρά τέμπο, μετά μόνο mid/facehunters και hand/demonlocks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις