devil-ji Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πιστευω θα επρεπε να κανουν κατι με τον χρονο που χρειαζεται να spawnαρουν οι patron <3. Αν δεν εχεισ σκεφτει απο πριν τι να κανεις και χρειαστει να καθαρισεις board, το εκαψες...
ultralisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ή να δώσουμε στα grim patrons decks λίγο μεγαλύτερο board για να βγαίνουν και άλλοι γιατί δεν χωράνε τα καημένα 13
chill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Όχι ρε πστη, δεν θα προλάβω να προπαραγγείλω, 24 μεσάνυχτα πληρώνομαι... Μέχρι τέλος Αυγούστου νομίζω ισχύει η προσφορά. Ωραίο το νέο brawl. το έλιωσα χτες (για δεδομένα brawl) με 5-5......5 νίκες με mage.....5 ήττες με huntard. Tο gameplay των νέων καρτών με άρεσε πολύ!!!! 24 του μήνος.....50 boosterάκια με περιμένουν χωρίς ούτε ένα € δαπάνη!!! Meh likes
Tmark Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέχρι τέλος Αυγούστου νομίζω ισχύει η προσφορά. Μέχρι 24 μεσάνυχτα i think.
chill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέχρι 24 μεσάνυχτα i think. Μακάρι να χεις δίκιο να πάρει τα @@ μου ο Zus !!!
Tmark Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 LOL. Btw πως κατάφερες να μην πληρώσεις cent για το pre-order?
Chrisxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ως ένας άλλος Ron Swanson μαζεύει χρυσό. 1
XMorsX Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Παιδιά σχετικά με τα reward chest σε κάθε end season απο 5 μέχρι legend ας πούμε θα είναι το ίδιο; Να μην παιδευόμαστε τσάμπα. Μετά το rank 5, λίγο παραπάνω dust όσο μικρότερο dust, κατά τα άλλα το ίδιο. 1
chill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 LOL. Btw πως κατάφερες να μην πληρώσεις cent για το pre-order? Uncle Scrooge φάση!!! Ας είναι καλά τα dailies... Νομίζω πως με 50 b00sters είμαι καλυμμένος ώστε να ξεκινήσω οπότε καμία δαπάνη δεν προβλέπεται. 1
Tmark Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εγώ δεν άντεξα και έβαλα 45€ στο Paypal Balance και μπήκα στο club των TGT pre-order insomniaks 1
jbwkz Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Γεια σας παιδιά μπορούμε να κάνουμε το preorder μέσω PayPal πλέον?δηλαδη να πάμε στην τραπεζα να βάλουμε τα λεφτα και να κάνουμε την συναλλαγή σε αφήνει κανονικά?
Tmark Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αν έχεις λεφτά στο balance γίνεται ναι, αλλιώς με κάρτα συνδεδεμένη στο Paypal δεν γίνεται ακόμα.
KiriosD Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 2-0 mage 3- ο θεός ξέρει ποσά με αλερια Σε μια φάση έκανα μαζικά insta concede μπας και αλλά τίποτα είχα αρχίσει να υποπτεύομαι πως με ότι σου τύχει στην αρχή μένεις για πάντα ένα game που μου είχαν κάτσει όλα τα joust και πάλι δε κατάφερα να το πάρω. Απλά άθλιο μου φάνηκε το deck του hunter. Τόσο πολύ που δεν ήταν αστείο
chill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 2-0 mage 3- ο θεός ξέρει ποσά με αλερια Σε μια φάση έκανα μαζικά insta concede μπας και αλλά τίποτα είχα αρχίσει να υποπτεύομαι πως με ότι σου τύχει στην αρχή μένεις για πάντα ένα game που μου είχαν κάτσει όλα τα joust και πάλι δε κατάφερα να το πάρω. Απλά άθλιο μου φάνηκε το deck του hunter. Τόσο πολύ που δεν ήταν αστείο Και γω είχα θέμα με την αλέρια....νίκη δεν σταύρωσα, το έγραψα και πριν. Δεν ήταν καλό το deck απέναντι σε αυτό το deck των waterbots. Το μόνο που μου άρεσε ήταν το lock and load, όχι ότι οι κάρτες που έβγαζε με βοηθούσαν αφού όλες ήταν σάπιες και το beast αυτό που καταστρέφει όλα τα minions που τρώνε dmg. Σιχαμένη κλάση ελπίζω να σαπίσει και όλα τα κωλόn00ba που παίζουν facehunter να πάνε στον maelstorm και ακόμα παραπέρα . Ο mage παιχτηκά μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ. upload τα unpacking!! χαχαχαχα Η κλάρα ο Zus πέτυχε μαλύγκος χτες την ώρα που μουν online. Σιχτίρ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις