Metaksas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 πηρα τις google καρτες αλλα δεν εχω android Κινητο. πως μπορω να κανω την αγορα; μπορω να χρησιμοποιησω εναν android emulator? πρεπει να εχεις και το παιχνιδι στο android κινητο, αλλιως δεν γινεται...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 πηρα τις google καρτες αλλα δεν εχω android Κινητο. πως μπορω να κανω την αγορα; μπορω να χρησιμοποιησω εναν android emulator? Σίγουρα θα γίνεται με emulator. Πριν κανα μήνα δεν είχε ρίξει το HS community to Genymotion για να πάρουμε 3 πακέτα? E, Fel Reaver OP!! Πόσο υποτιμημένη κάρτα αράγε; Παίζω το mech mage deck που έπαιζε και ο Firebat αυτές τις μέρες και πραγματικά αυτή η κάρτα είναι τεράστια. Έλεγα να πάω και αυτόν τον μήνα legend με patron αλλά είπα τι νόημα έχει πάλι με το ίδιο deck (πόσο μάλλον με αυτό το deck το οποίο είναι ένα μεγάλο ψέμα). Ε mech mage και τα μυαλά στα κάγκελα! Ουτέ να κάθεσαι να σκέφτεσαι, ούτε τίποτα. Από rank 5 σε rank 2 μέσα σε 3 ώρες προχτές.
Zus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Και πετυχαίνεις έναν Handlock απέναντι και σου κάνει mill όλο το deck με την γελοία την κάρτα
Tmark Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Όλες οι golden TGT cards http://www.hearthpwn.com/cards?filter-golden=y&filter-unreleased=1&filter-set=103&filter-premium=1&display=3 1
ultralisk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Και πετυχαίνεις έναν Handlock απέναντι και σου κάνει mill όλο το deck με την γελοία την κάρτα πραγματικά, δεν έχω δει ΜΙΑ φορά να δουλέψει αυτό το αίσχος που λέγεται Fel Reaver
alan2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 o fel reaver χρειάζεται και 1-2 silence/removal στο χέρι για περίπτωση που εμφανιστούν taunt minions.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Και πετυχαίνεις έναν Handlock απέναντι και σου κάνει mill όλο το deck με την γελοία την κάρτα Αυτό το επιχείρημα πιο εύκολα θα λειτούργουσε αν αντί για handlock μου ανέφερες decks όπως αυτό του patron η ξερώ΄γω αλλά που έχουν πολλές low cost κάρτες. Που'ναι μου το έχουν κάνει κάποιες φορές αλλά και πάλι έχασαν γιατί είχα fireball στο χέρι από πριν. Πάντως, ναι όντως έχω χάσει 3-4 παιχνίδια επειδή μου κάψαν όλο το deck αλλά πίστεψε με ο Fel Reaver σου κερδίζει πολύ περισσότερα από ότι σου χάνει. πραγματικά, δεν έχω δει ΜΙΑ φορά να δουλέψει αυτό το αίσχος που λέγεται Fel Reaver Οκ, εγώ δεν χρησιμοποιώ κάποιο deck tracker για να σου αποδείξω ότι όχι απλά δουλεύει αλλά κάνει και παπάδες ο Fel Reaver (όπως είπα είμαι rank 2 atm), δες το climb του Firebat (http://www.twitch.tv/hero_firebat/v/11013701). Μιλάτε όλοι για taunt και δεν ξερώ'γω τι. Δεν είσαι handlock που ο giant σου είναι το πρώτο πράγμα μου ρίχνεις στο board turn 4 και αν έχουν λύση μένεις πίσω. Είσαι ένα aggro deck που επί 4 γύρους συνεχόμενους ρίχνεις κάτω mechs. Το πόσο παραπάνω tempo σου δίνει ο Fel Reaver στον 5ο γύρο δεν περιγράφεται. Τις κάρτες που πετάς δεν τις θες έτσι και αλλιώς. Αυτό που θες είναι να νικήσεις το παιχνίδι μέσα σε 3-4 γύρους. Ειδικά όταν έχεις ήδη κάποιο καβατζωμένο fireball στο χέρι, ε ο fel reaver turn 5 είναι μονόδρομος. Ρεε, σοβαρά ούτε εγω το πίστευα. Αλλά αλήθεια, η καρτά είναι τρομερή. Σου κερδίζει μόνη της παιχνίδια. 1
Tmark Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Yeap, Fel Reaver ειδικά σε mech Shaman σπέρνει.. 1
KilliK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 πρεπει να εχεις και το παιχνιδι στο android κινητο, αλλιως δεν γινεται... DONE! 3
paularas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 έλα μωρη τρέλα! ps1: ποστάρετε firebat mech mage deck plx plox plux
alan2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 http://www.gosugamers.net/hearthstone/decks/1153-firebat-s-mech-mage-battle-of-the-best-2nd Χωρις Fel Reaver γιατί φαίνεται dead card αν έρθει μετά τον 7ο γύρο.
paularas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 γιατί πιστεύω στο 3 είναι καλύτερα από το spider να βάλεις το σκιάχτρο (harvest golem) που θα την παλέψει και εάν φάει 1 weap στο κεφάλι
Prospector8 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Έχουμε πολυ καιρο να δουμε harvest golem μαλλον λογο των deathrottle decks που δεν υπάρχουν πια. Το Spider tank εχει μεγαλύτερο board presence, μπορεί να σκοτωσει 2/3 creeps, 4/3,και 5/4 ή 4/4 με το attack του + ping. Καλο synergy κανει φυσικά με το deck λογο του technician και του BlastMage, αλλα μεγαλύτερο πληγμα πιστεύω κανει το tank. Μην ξεχνας οτι ειναι και εφιάλτης για το patron Warrior μιας και σκοτώνει και acolyte και δεν αφήνει τα patron να πολλαπλασιαστουν. Οπότε spider pig εε tank in every way
paularas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 εμένα μου την έσπαγε που τα 2 βασικά weaps έκαναν trade με το tank και δεν έμενε τίποτα πίσω. ενώ με το golem μπορεί να στο σπάσουν αλλά μπορείς next turn να παίξεις 3/4 κάρτες που γίνονται activate με mech. έτσι το σκέφτηκα
Prospector8 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ναι όντως κανει synergy καλο απλα πιστεύω σε πιο πολλές περιπτώσεις θα ειναι χρήσιμο το Spider. Μπορείς να το τεστάρεις κιολας. Αλλιώς βαλε ενα απο το καθένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις