Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα 5 σήμερα με πολύ χαλαρό gaming (2-3 ώρες την ημέρα, τις τελευταίες 3 μέρες) με kolento demon zoo.

Πέτυχα και τον Kolento στο 9, με Patron. :P Αν ήμουν λίγο τυχερός με την Sylvanas ίσως και να τον κέρδιζα.

Με οτιδήποτε άλλο δοκίμασα (patron, dragon warrior, tempo mage)  μία κέρδιζα, 2 έχανα

Το lock and load είναι μία προσπάθεια της Blizzard να αλλάξει τη λογική του gameplay του Hunter.

Not gonna happen IMHO

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.

The Mistcaller. Πλάκα μας κάνουν? Τι σκατά κάρτα είναι αυτή? Θα μας γλεντάει και ο shaman πλέον...

Ολική επαναφορά των murloc shamans

the-mistcaller.jpg

Δημοσ.

Παιδες τι προτεραιοτητα να δωσω  μεταξυ

midrange/face hunter, zoo, patron, aggro paladin, tempo/mech/dragon mage(no tony)

για laddering?

Τον προηγουμενο μηνα με ανεβασε 10->5 rank o patron αλλα μετα μεχρι 2 midrange+smorc

μου φανηκε πιο ευκολο.

Patron, aggro paladin, mid-range hunter, zoo για laddering με αυτή τη σειρά. Άσε τα άλλα.

Μου αρέσουν οι legendary των warrior, mage και shaman. Προωθούν τα control decks χωρίς να είναι πολύ αργές και δίνουν πολύ value χωρίς να είναι gimmicky η situational. Μακάρι να βγουν και άλλες τέτοιες και να βρουν τη θέση τους στα decks.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,υπάρχει τρόπος να κάνουμε pre-order το νέο expansion TGT ενώ ισχύει το capital control?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,υπάρχει τρόπος να κάνουμε pre-order το νέο expansion TGT ενώ ισχύει το capital control?

Ναι με google play store card απο public. Μπαίνεις απο συσκευη android και το αγοράζεις.

Δημοσ.

Αγοραζεις google gift card, ακολουθεις τις οδηγιες για να βαλεις τα χρηματα στο google balance, και

τελος μπαινεις στο παιχνιδι απο android και επιλεγεις να πληρωσεις απο το balance.

Δημοσ.

δηλαδω παω στο Public και ζηταω μια google gift card των 50e?  και μετα την βαζω στο google account μου και απο κει πληρωνω το blizzard store. κατι σαν την paysafe καρτα δηλαδη.

Δημοσ.

server maintenance τη Τετάρτη . Ισως να ανοίξει κ το TGT.

Ελπίζω πως όχι μιας και περιμενω να πληρωθώ την αλλη Τρίτη για να πάρω τα πακετακια.

Δημοσ.

πηρα τις google καρτες αλλα δεν εχω android Κινητο. πως μπορω να κανω την αγορα; μπορω να χρησιμοποιησω εναν android emulator?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...