Stavrakas13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μόνο εγώ θεωρώ το lock n load μέτρια κάρτα?
Zus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Πήγα 5 σήμερα με πολύ χαλαρό gaming (2-3 ώρες την ημέρα, τις τελευταίες 3 μέρες) με kolento demon zoo. Πέτυχα και τον Kolento στο 9, με Patron. Αν ήμουν λίγο τυχερός με την Sylvanas ίσως και να τον κέρδιζα. Με οτιδήποτε άλλο δοκίμασα (patron, dragon warrior, tempo mage) μία κέρδιζα, 2 έχανα Το lock and load είναι μία προσπάθεια της Blizzard να αλλάξει τη λογική του gameplay του Hunter. Not gonna happen IMHO Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2015 από Zus
Zus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 The Mistcaller. Πλάκα μας κάνουν? Τι σκατά κάρτα είναι αυτή? Θα μας γλεντάει και ο shaman πλέον... Ολική επαναφορά των murloc shamans
XMorsX Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Παιδες τι προτεραιοτητα να δωσω μεταξυ midrange/face hunter, zoo, patron, aggro paladin, tempo/mech/dragon mage(no tony) για laddering? Τον προηγουμενο μηνα με ανεβασε 10->5 rank o patron αλλα μετα μεχρι 2 midrange+smorc μου φανηκε πιο ευκολο. Patron, aggro paladin, mid-range hunter, zoo για laddering με αυτή τη σειρά. Άσε τα άλλα. Μου αρέσουν οι legendary των warrior, mage και shaman. Προωθούν τα control decks χωρίς να είναι πολύ αργές και δίνουν πολύ value χωρίς να είναι gimmicky η situational. Μακάρι να βγουν και άλλες τέτοιες και να βρουν τη θέση τους στα decks. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/288380-cancer-in-a-nutshell?page=2 Παίξτε με τον καρκίνο όσο προλαβαίνετε
Kirito9 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά,υπάρχει τρόπος να κάνουμε pre-order το νέο expansion TGT ενώ ισχύει το capital control?
xaniared Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά,υπάρχει τρόπος να κάνουμε pre-order το νέο expansion TGT ενώ ισχύει το capital control? Ναι με google play store card απο public. Μπαίνεις απο συσκευη android και το αγοράζεις.
KilliK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ναι με google play store card απο public. Μπαίνεις απο συσκευη android και το αγοράζεις. ποια ακριβως ειναι η διαδικασια;
devil-ji Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Αγοραζεις google gift card, ακολουθεις τις οδηγιες για να βαλεις τα χρηματα στο google balance, και τελος μπαινεις στο παιχνιδι απο android και επιλεγεις να πληρωσεις απο το balance.
KilliK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 δηλαδω παω στο Public και ζηταω μια google gift card των 50e? και μετα την βαζω στο google account μου και απο κει πληρωνω το blizzard store. κατι σαν την paysafe καρτα δηλαδη.
alan2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 server maintenance τη Τετάρτη . Ισως να ανοίξει κ το TGT.
Zus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 server maintenance τη Τετάρτη . Ισως να ανοίξει κ το TGT. Ελπίζω πως όχι μιας και περιμενω να πληρωθώ την αλλη Τρίτη για να πάρω τα πακετακια.
KilliK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 πηρα τις google καρτες αλλα δεν εχω android Κινητο. πως μπορω να κανω την αγορα; μπορω να χρησιμοποιησω εναν android emulator?
Προτεινόμενες αναρτήσεις