Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο Legendaries παντως απο τις εικονες του Warrior θα ειναι ο αρχηγος των Alliance Varian Wrynn και του mage o Rhonin.

Ειρωνια καπως να ριχνεις την καρτα του αρχηγου των Alliance με τον Garrosh σαν τον Cairne ενα πραγμα :P

Δημοσ.

en-us-full.png

en-us-full.png

Y5CMBPf.png

635749773613150942.png

Γουστάρω με τρέλα Varian Wrynn. Αν δεν μου πέσει σχετικά γρήγορα από πακέτο, θα την κραφτάρω!

• Like 4
Δημοσ.

Όχι δράκο, τον Flamewaker εννοείς προφανώς.

14445.png

Θέλει βαρύ control για να δουλέψει αυτό το πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Σας βλέπω το γράφετε τόσες σελίδες Flamewalker και λέω τι στο καλό λάθος τη διάβαζα την κάρτα; Δεν το θεώρησα αρκετά σημαντικό για να το κοιτάξω (aka βαριόμουν :P ), απλά τώρα με την εικόνα βεβαιώθηκα ότι είναι Flamewaker.

Δημοσ.

Λογικά οι κάρτες που κάνει summon ο Varian δεν ενεργοποιουν τα battlecries...δηλαδή boom alexstraza θα είναι σκέτο body....

αν σου βγαλει ysera ομως ή κανα grommash ειναι σουπερ, παντως και τιποτα να μην κανει summon παλι καλη καρτα ειναι. ουσιαστικα μια superbuffed εκδοση του ancient of lore που ειναι απο τις πιο δυνατες καρτες στο παιχνιδι

επισης αν η πρωτη καρτα που τραβηξεις με το varian ειναι ο chromagus τι γινεται?

• Like 1
Δημοσ.

Ο warrior δεν έχει καλό card draw, οπότε και να μην τραβήξεις minions οι παραπάνω κάρτες είναι 'θεοσταλτες' σε κοντρόλ match-ups.

Δημοσ.
 αλλά δεν είμαι πεισμένος ότι το healing wave είναι αυτό που λείπει στον shaman

οχι, ελειπε μια τετοια καρτα. σταματησα να παιζω shaman και περιμενω το exp, ακριβως λογω ελλειψης δυνατου healing.  καθε φορα που πηγαινα να γυρισω το παιχνιδι, ετρωγα το τελειωτικο χτυπημα επειδη το health ηταν παντα στο οριο του lethal. η καρτα αυτη φαινεται να διορθωνει την συγκεκριμενη αδυναμια του shaman.

Δημοσ.

οχι, ελειπε μια τετοια καρτα. σταματησα να παιζω shaman και περιμενω το exp, ακριβως λογω ελλειψης δυνατου healing.  καθε φορα που πηγαινα να γυρισω το παιχνιδι, ετρωγα το τελειωτικο χτυπημα επειδη το health ηταν παντα στο οριο του lethal. η καρτα αυτη φαινεται να διορθωνει την συγκεκριμενη αδυναμια του shaman.

Ναι δεν έχει class heals, αλλά δε βλέπω αυτή την κάρτα να είναι πιο αποτελεσματική από ένα healbot στα τωρινά meta shaman decks, και ακόμη και έτσι δε θυμάμαι να παίζεται το healbot, καθώς τρώει πολυ tempo. Ίσως να δουλέψει καλά σε νέο control archetype, αλλά επειδή ακριβώς είναι απλώς μια υπόθεση χωρίς στήριγμα, κρατάω μικρό καλάθι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες τι προτεραιοτητα να δωσω  μεταξυ

midrange/face hunter, zoo, patron, aggro paladin, tempo/mech/dragon mage(no tony)

για laddering?

Τον προηγουμενο μηνα με ανεβασε 10->5 rank o patron αλλα μετα μεχρι 2 midrange+smorc

μου φανηκε πιο ευκολο.

Επεξ/σία από devil-ji
Δημοσ.

Παιδες τι προτεραιοτητα να δωσω  μεταξυ

midrange/face hunter, zoo, patron, aggro paladin, tempo/mech/dragon mage(no tony)

για laddering?

Τον προηγουμενο μηνα με ανεβασε 10->5 rank o patron αλλα μετα μεχρι 2 midrange+smorc

μου φανηκε πιο ευκολο.

Οτι σου αρέσει πιο πολύ, σε λίγες μέρες θα αλλάξει τελείως το meta ούτως ή άλλως

Δημοσ.

Εγω προτείνω οτιδήποτε εκτός hunter τώρα, γιατι μολις βγεί to lock and load ο hunter θα είναι παλι dominant.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...