paularas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 2 blizzard έχεις σε όλο το deck. άρα 2 από τα 30 -> ~ 8% να έχεις στα χέρια σου κάρτα που θα κάνει 2 dmg και θα παγώσει τα σιχαμένα για 1 γύρο. ΕΑΝ έχεις και το 2ο blizzard θα γλιτώσεις με ~ 10 -15 hp (γιατί έως τότε θα έχεις φάει τις φάπες τις ζωής σου) και θα παλεύεις να συνεχίσεις το παιχνίδι. 2x lava burst με 1 spell dmg minion κάτω και έχεις χάσει... (τα λέω αυτά γιατί τα έχω πετύχει και σχεδόν έσπασα το γραφείο μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειμαι μονο το blizzard αλλα anyways Αυτα τα decks δουλευουν τις μισες φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Speaking of "Blizzards", δεν θυμάμαι άλλο game με κάρτες, άλλης εταιρείας να έχει τόσο μεγάλο topic. Edit: Στέλνουν ακόμα (ή γενικά) σε e-mail κλειδιά ή θέλει κυνήγι πια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Speaking of "Blizzards", δεν θυμάμαι άλλο game με κάρτες, άλλης εταιρείας να έχει τόσο μεγάλο topic. Edit: Στέλνουν ακόμα (ή γενικά) σε e-mail κλειδιά ή θέλει κυνήγι πια; Ναι υπάρχει τρελό hype που δεν έχει ξαναγίνει όντως για card game και για μένα το αξίζει σε ένα μεγάλο βαθμό. Επίσης, συνεχίζονται τα opt-ins αλλά με μειωμένο ρυθμό, ειδικά στην Ευρώπη γιατί έχουν θέματα με το stability των servers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 μπειτε στο pcgamesn.com πριν πεσει παιδες για κλειδι 1000 σημερα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Έκανα κι εγώ comment στο pcgamesn.com, αν κερδίσω θα το δώσω σε έναν από έδω μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Έκανα κι εγώ comment στο pcgamesn.com, αν κερδίσω θα το δώσω σε έναν από έδω μέσα. τοτε καντε ολοι μιας και ειστε τυχεροι ..... Δε θα παει με κληρωση θα παει με τη σειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Το ανάποδο, με κλήρωση θα πάει, όχι με σειρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Οποιος πάρει key αμα δν έχει τι να το κάνει ας το γραψει εδώ και οποιος προλάβει . Έκανα και εγώ comment. Ελπίζω να πρόλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 5 ατομα ειμαστε απο εδω που δεν εχουμε key κανουμε μια κληρωση και gg Το ανάποδο, με κλήρωση θα πάει, όχι με σειρά. true.......Αρα απο αυριο περιμενουμε τα e mails. Μια ερωτηση για οσους εχουν παιξει ποσο pay to win game ειναι? αν δε τα σκασεις δεν εχεις ελπιδα ή απλα πρεπει να λιωσεις πιο πολυ? (ξερω οτι στην αρενα οι καρτες ειναι τυχαιες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Για να δούμε εάν θα μας κάτσει αυτή την φορά. Τόση εμπειρία στο MTG και δεν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε online! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 http://www.gameslife.gr/kerdise-30-kleidia-gia-ti-beta-tou-hearthstone-gia-pc-40273 καινούριο giveaway 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infested Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Οποιος πάρει key αμα δν έχει τι να το κάνει ας το γραψει εδώ και οποιος προλάβει . Έκανα και εγώ comment. Ελπίζω να πρόλαβα. Και εγώ έκανα μόλις τώρα coment αλλα μιας και δεν μου τυχαίνει ποτέ αν βρεθεί κανένας άγιος άνθρωπος που του περισεύει ας στείλει και σε μένα ένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Και αλλα κλειδιά εδω παιδιά http://www.byteme.gr/forum/showthread.php?1481-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Hearthstone-Heroes-of-Warcraft&p=26470#post26470 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Στο link του Spank θα βρειτε σιγουρα κλειδια , ο τυπος ειναι εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις