Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω ενα control deck για να νικαω τους flamewalker mages.

Με grim patron warrior κανεις counter τον tempo mage. Πέρα απο αυτό όμως, όλα τα δυνατά control decks πλην του druid έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους. Έχω στο νου μου oil rogue με τουλ. ενα violet teacher για να κάνεις counter το flamecannon, Handlock, με δαίμονες ακόμη καλύτερα πιστεύω, control mage με thaurissan και duplicate, κανείς stall με freeze spells και secrets και τον κάνεις outvalue, control warrior με 2 brawl και loatheb.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θελω ενα control deck για να νικαω τους flamewalker mages. 

handlock, midrange hunter & freeze mage. Control warrior δεν θα σου πρότεινα λόγω του ότι ο τωρινός tempo mage παίζει με water elementals και αν σε freezάρει έστω και μια φορά, έχεις θέμα. 

Δημοσ.

O tempo mage είναι δυνατός εναντίον του agro paladin. Συνάντησα πολλούς agro paladin σήμερα από το 10 μέχρι το 6 και άλλαζα από zoo σε tempo mage για να την παλέψω. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσεις σωστά το counter spell ώστε να του κόψεις το divine favor και να χρησιμοποιήσεις το combo flamewalker + arcane missiles + κάτι ακόμα για να καθαρίσεις το board. Και πάντα να του καθαρίζεις το board εκτός αν είσαι σίγουρος ότι δεν γίνεται να έχει lethal στον επόμενο γύρο. 

Με αυτό το tempo mage deck παίζω αυτή τη season. Τα άλλα παράλειψέ τα έστειλα πριν λίγο του Tmark και βαριόμουν να κόψω τη photo :P Κανονικά το deck δεν έχει kezan, αλλά του έκοψα ένα scientist μιας και έχει μόνο 2 secrets, επειδή ξεπεταγόταν και κάνας hunter στο άσχετο. 

ενδιαφέρον , πρόσθεσα 1 emperror αντι για 1 appretice

Δημοσ.

Emperor πιστεύω δεν χρειάζεται στο συγκεκριμένο deck διότι έχει ήδη πολλά μικρά spells και με τις apprentice + flamewalker θα βγάλεις ωραία combo. Το δύσκολο με αυτό το deck είναι να μάθεις να το παίζεις, να μην χαλάς όλα τα spells και να κάνεις trades. Δηλαδή μην ξεκινήσεις frostbolt face κτλ, θα ξεμείνεις σε κάποια φάση από powah :P Μου έτυχε και ένα game βέβαια που πέταξα τα πάντα στο mulligan μπας και έρθει mana wyrm, mad scientist, flamewalker ή κατιτίς τελοσπάντων, και μου εν τέλει μου ήρθαν double arcane missiles, frostbolt, counterspell, και είχα και το coin... Μετά ήρθε Dr. Boom και μετά ένα mana wyrm. Είχα ήδη χάσει το game εναντίον zoo. 

Δημοσ.

Τρελό μπουστ τα σαμάνια σαυτό το εξαπνσιον. Το θετικό είναι οτι μπουστάρουν γενικά το κοντρόλ παρά αγγρο,

άν και δύσκολα θα βγούν απτο παιχνίδι ντεκ τύπου μούτρα-χαντερ και ζοολοκ. Στον σαμαν πάντως θα τα βρούν σκόυρα με την συγκεκριμένη καρτούλα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ενθουσιάζομαι με το Healing wave. 7 health για 3 mana είναι unplayable, και το joust το πετυχαίνεις αξιόπιστα μόνο απέναντι σε aggro έφοσον έχεις μεγάλο curve, το οποίο αποτελεί αντίφαση καθώς έτσι είσαι πιο ευάλωτος σε aggro. Όσο σπαστικά και αν είναι τα τελευταία, αν μια κάρτα δεν είναι στοιχειωδώς αποτελεσματική και απέναντι σε mid-range / tempo και control decks, δεν έχει μέλλον σε constructed.

Ίσως παιχτεί σε ορισμένα νέα control shaman decks, αλλά γενικά μιλώντας το antique healbot είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Lol, no overload, 3 mana για 7heal με πιθανότητα 14 θεωρείται ΜΕΤΡΙΑ καρτα??!! Εννοείται πως είναι anti agro καρτα, αλλα το λες σαν να μην υπάρχουν άπειροι face huntards/zoo lock/eboladin..

Κατι παει να γίνει στο balancing του shaman και ακόμα και τοτε Never satisfied..

Δημοσ.

Ο druid έχει 3 mana 8 heal και δεν παίζεται καθολου. Ο paladin κάτι παρόμοιο επίσης. Το 14 είναι γαμάτο αλλά είναι αναξιόπιστο. Αν η κάρτα τρώει πολυ tempo θα μείνεις πίσω και παλι θα χάσεις.

Δεν παίζω πολύ τελευταία, ναι θυμάμαι τα μίσα παιχνιδια χθες να είναι aggro paladin, αλλά δεν είμαι πεισμένος ότι το healing wave είναι αυτό που λείπει στον shaman, ούτε ότι θα αξίζει την κάρτα στα άλλα μισά μη aggro match-ups.

Πέρα από αυτό, ο shaman όντως φαίνεται να παίρνει τις πιο ενδιαφέρουσες και δυνατές κάρτες του expansion.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...