Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι συνδυαζεται με εμπερορ η αβιανα, αλλα turn10 aviana+cenarius ή loatheb, χωρις silence αντι να τη καθαρισεις...και νταξ αμα μεινει ζωντανη σε ενα ραμπ druid για μια γυρα τελειωνει το παιχνιδι, μονο lightbomb, eq/consec, shadowflame σε σωζει

Δημοσ.

Καλα τα έπικ μέχρι τώρα ένα κ ένα... Εντάξει θα μου πείς μπορεί να σου δώσει Τίριον η κανα σπαθί ακόμα και consecration καλό θα ναι..αλλά και πάλι δύσκολα θα μπει σε constructed deck. 

635744598409974436.png

Δημοσ.

Προς το παρόν νιώθω δικαιωμένος που δεν έκανα pre order. 

Θα δείξει βέβαια, έχουν να βγάλουν στην φόρα άλλες τόσες.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι, αλλά έχω μαζέψει 5000 dust έτσι ώστε όταν βγει κάποιο καλό deck να το φτιάξω με τη μία, παρά να εξαρτώμαι από το άνοιγμα των packs. Νομίζω αν δε θέλει κάποιος να βάλει λεφτά είναι καλύτερη στρατηγική από το μαζέψει ας πούμε 2000 gold και να ανοίξει 20 packs.

Δημοσ.

Ως τώρα ή σούμα είναι μάπα κάρτες εκτός λίγων εξαιρέσεων...

Ναι. Και στο gvg ετσι ηταν ομως, με εξαιρεση mechs που παιζουν μονο σε συγκεκριμενα mech decks.

Δημοσ.

το ξαναλεω, υπαρχουν και δυο νεα game mechanics. να δουμε πρωτα πως ολα αυτα μαζι, παλιες και νεες καρτες με τα νεα mechanics θα δουλεψουν μαζι και τι νεoυς συνδυασμους decks θα δωσουν. και μετα γκρινιαζουμε.

• Like 1
Δημοσ.

ερωτηση:

τις soulbound καρτες, αν τις κανω σκονη μπορω αργοτερα να τις ξαναφτιαξω; η τις χανω για παντα;

δεν γίνονται σκόνη οι soulbounds

Δημοσ.

3k dust, 2k gold, 50cards preorder. εάν βγει φόλα τους έσκισα

1,6k dust, 4,5k gold, 0cards preorder (!@$#^$#^&%@#$ το κράτος μου μέσα).

Ας βγάλουν ένα Redstone να πούμε σε συνεργασία με τον Κιμ Γιονγκ, με ήρωες όπως Στάλνιν με spell: γκουλάγκ και minion: The Pateroulis, Μάρξ με spell: Προλεταριάτο και minion: Engels κλπ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...