KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 μια χαρα expansion ειναι το BR, χωρις αυτο δεν θα υπηρχε το dragon deck του Paladin που ειναι απο τα αγαπημενα μου.
XMorsX Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 μια χαρα expansion ειναι το BR, χωρις αυτο δεν θα υπηρχε το dragon deck του Paladin που ειναι απο τα αγαπημενα μου. Και εμενα μου αρεσε σαν ιδεα, αλλα τελικα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει καλα, και απο οτι διαβαζω και οι streamers το εχουν παρατησει. Ουτε τα aggro decks μπορεις να τα σταματησεις τις περισσοτερες φορες, ουτε τα midrange και control decks να ανταγωνιστεις μπορεις αν κρατησει πολυ το παιχνιδι, καθως εχουν καλυτερο burst οποτε παλι οι πιθανοτητες ειναι να χασεις. Οταν βγουν φθηνοι δρακοι με taunt η/και heal και ο paladin αποκτησει τροπο να burstarei τον αλλο απο 10 Life τουλαχιστον, τοτε ο dragon paladin θα γινει ανταγωνιστικος με τα κορυφαια deck που παιζουν αυτη τη στιγμη. ΕDIT: Αυτος εδω τα λεει ωραια: https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/34paa0/dragon_paladin_is_an_exercise_is_pure_frustration/
devil-ji Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Πανω που ειχα παρει αποφαση να αγορασω το BRM, ηρθαν τα CC. Τελικα μπορεσα να το αγορασω μεσω android + google play gift card, οπως ανεφεραν και καποια αλλα μελη :) Imp Gang Boss και Flamewaker ειναι λατρεια Μαλλον θα παω και για την προσφορα TGM με τον ιδιο τροπο, ετσι κι αλλιως αλλες αγορες δεν κανουμε
paularas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 (καλα οποιος θελει έχω άτομο που του δινεις cash και σου βαζει λεφτα στο paypal απλα πρεπει να είναι σαλονικα μερια κοντα για να γίνει απο κοντα)
fr4ntic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Νέα φρούτα στη συλλογή TGT, δεν τις λες κακές καρτούλες αλλά πάλι όχι κάτι το ουσιώδης. Αναμένουμε σήμερα ακόμα 2 legenderia (Rogue και Druid).
alan2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 ωραίος ο Crowd Favorite Θυμίζει undertaker για battlecry minions.
Metaksas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/19817948/the-grand-tournament-at-gamescom-8-5-2015 2
Fulgore Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πολλα Likes για το οτι αποφασισανε επιτελους να δωσουν και κανενα reward ποσο μαλλον χρυσες καρτες Injured kvaldir νεα προσθηκη σε Priest λογικα μαζι με Injured 1
guido Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 τα rewards θα ειναι απο το τρέχον ranked ή από το επόμενο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις