Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα.Επειδή δεν έχω φίλους και με έχει σκίσει στο watch and learn,αν θέλει ας με κάνει κάποιος add.Troletarian το όνομα.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα.Επειδή δεν έχω φίλους και με έχει σκίσει στο watch and learn,αν θέλει ας με κάνει κάποιος add.Troletarian το όνομα.Ευχαριστώ.

Το πιο ωραίο quest. Θα σε κάνω εγώ add αλλά μην περιμένεις να κάνεις watch and learn :P

Για να σε κάνω add μου ζητάει battletag ή email

Δημοσ.

έχω μαζέψει κάποια gold, να ξεκλειδώσω 1 ακόμα tier brm(έχω ήδη το 1ο) ή να κρατήσω για να ανοίξω packs στο expansion?

Δημοσ.

Σκέψου οτι τουλάχιστο με το brm ξέρεις οτι θα έχεις ένα δεδομένο επίπεδο καρτών ενώ με το expansion ακόμα δεν ξέρουμε πολλά για τις νέες κάρτες.

Δημοσ.

έχω μαζέψει κάποια gold, να ξεκλειδώσω 1 ακόμα tier brm(έχω ήδη το 1ο) ή να κρατήσω για να ανοίξω packs στο expansion?

Ο Emperor ειναι must καρτα. Οι υπολοιπες του Blackrock mountain ακομα κλαιω τα gold που εδωσα.

• Like 2
Δημοσ.

Ο Emperor ειναι must καρτα. Οι υπολοιπες του Blackrock mountain ακομα κλαιω τα gold που εδωσα.

έχω τον emperor.

έχω πρώτο και δεύτερο tier και ρωτάω αν αξίζει να πάρω τα υπόλοιπα ή να κρατήσω για το expansion :)

Δημοσ.

Grim Patron, Flamewaker kai Imp Gang Boss ειναι must cards σε αρκετα decks.
  • Like 3
Δημοσ.

Grim Patron, Flamewaker kai Imp Gang Boss ειναι must cards σε αρκετα decks.

Για Flamewalker οκ ειναι οντως καλος(Grim Patron προσωπικα μου την σπαει στα νευρα και προτιμαω τον Control warrior)και Imb gang boss ειναι so so. Και παλι ομως μιλαμε για παρα πολλα gold.

Δημοσ.

To expansion αξιζει πολυ να το αγορασεις με χρηματα, αλλα ειναι gold-ρουφιχτρα.

@haris013, απο το υπολοιπο Blackrock mountain που σου λειπει, οι σημαντικες καρτες ειναι οι εξης:

3o δωματιο: καμια

4ο: Flamewalker (Tempo Mage, τελευταια δεν πολυχρησιμοποιειται το deck ομως) , Fireguard Destroyer (Mech - Midrange Shaman)

5o: Blackwing Corruptor (Dragon Control Warrior αλλα ο κλασικος CW προτιμαται), Nefarian* (Control Warrior, αλλα περισσοτερο καλη budget alternative και οχι staple) 

Aναλογα με τη συλλογη σου, μπορει να βρεις χρησιμες και αλλες καρτες οπως τον Chrommagus αν σου λειπουν late game legendaries, ή αντιθετα το τελευταιο δωματιο να μην σε ενδιαφερει καθολου, καθως ναι μεν οι BC και Nef ειναι απαραιτητοι αν θελεις competitive dragon deck, αλλα τα τελευταια ειναι αποδεδειγμενα χειροτερα απο τα πιο standard midrange και control decks. Mονο τα 2 πρωτα δωματια ειναι must- have λογω των grim patron, emperor, quick shot και imp gank boss.

Οποτε οι καλυτερες λυσεις σου ειναι ή να ξεκλειδωσεις μαζι 3ο-4ο δωματιο ή να κρατησεις το gold σου για το expansion. Καλυτερα κανε το δευτερο αν δε σε ενδιαφερουν ιδιαιτερα οι tempo mage και shaman, στον τελευταιο μπορεις να αντικαταστησεις τους FD με αλλα midrange minions οπως azure drakes.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...