Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει αν σου κάτσουν όπως θες οι κάρτες με murloc build. Παρατηρήστε, είναι 6ο γύρο και έχει άλλο ένα murloc για να κατεβάσει (όπως και τα mana crystals που θέλει) αλλά δεν χωράνε στο battlefield επιπλέον minions

389SJiR.png

Βέβαια όλα αυτά είναι ένα Link.png Site: Flamestrike για τον μάγο ή ένα Link.png Site: Frost Nova και μετά τα σκοτώνει σιγά σιγά με τίποτα Link.png Site: Arcane Explosion + ένα Link.png Site: Cone of Cold . Ο τύπος όμως που παίζει murloc γι'αυτόν είναι expendables όλα σχεδόν τα minions οπότε δε τον νοιάζει. Καλά να πάθει ο Mage που λυπήθηκε κάποιο από τα προαναφερθέντα spells γιατί είπε "έλα μωρέ murlocάκια είναι τι να κλάσουν" και μετά ο άλλος τα πέταξε όλα κάτω και το ένα buffαρε το άλλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

TGC είναι το παιχνίδι παίδες. λογικό είναι αν σκας φράγκα να έχεις και καλύτερες κάρτες που αλλιώς θα αργήσεις να τις βγάλεις. Αλλά όπως και ο Tmark έδωσε link με budget shaman deck που είναι Masters 3 όπως και εγώ που για την ώρα είμαι Diamond 2 (θα πάω κι άλλο που θα πάει) φαίνεται ότι μπορείς να ανεβείς και χωρίς φράγκα. Αυτό όμως είναι για την ώρα, δε ξέρω πως θα είναι στο launch/open beta που θα μπουν και θα παίζουν μιλιούνια κόσμου. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο να ανέβεις μπορεί να είναι πιο εύκολο αφού θα είναι όλοι άπειροι και θα κάνουν πολλά λάθη

Το να ανεβεις δεν ειναι δυσκολο , το rank δεν το χανεις αρα μπορεις απλα να spamαρεις παιχνιδια

Μονο MMR χανεις

Απλα απο καποιο rank κ πανω θα συναντας τυπους με καλυτερα decks

Κι οταν εσυ περιμενεις τα gold απο τα daily 2/3 ημερων για να πας arena δεν θα κανεις τιποτα

κάθε εβδομάδα θα γίνεται wipe.. no need for tears.... όσο για τα murlocs, φθηνές κάρτες είναι που έχεις τις μισές σαν basic, τι p2w και f2p μου λέτε... δεν σας κατέβασε τίποτα 3 legendary για να πεις "ε ρε τον ebayer γι αυτό με σκίζει" σάπια lvl 1 murlocs.... 

δηλαδή εάν σας έκαναν αυτό τι θα λέγατε? : p 

http://i.imgur.com/zef9BMx.jpg" />

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...