Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

60 δολλάρια; Δηλαδή 60 γιουρια στο Ευρώπη;

Bolvar είναι και θα είναι για τουλάχιστον 1 ακόμα expansion useless, οπότε σπάσε τον. Έχω και εγώ μια ερώτηση τώρα, ξέρει κανείς πώς μπορώ να προπαραγγείλω το 50 packs 50ευρώ που θα γίνει διαθέσιμο μέσα στην εβδομάδα? Την κάρτα που χρησιμοποιούσα έως τώρα δεν την δέχεται πλέον η Blizzard (πιστωτική). Ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο? Ευχαριστώ.

http://www.techgear.gr/capital-controls-greece-apps-100192/ συμφωνα με αυτο θα μπορεις...

Επεξ/σία από Metaksas
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έπαιζα με κάποιο συγκεκριμένο μέχρι το 7-8, έκανα τα quest μου και παράλληλα ανέβαινα. 

Από 'κει και πέρα, όταν συναντούσα πολλούς hunters έπαιζα lightbomb priest. Όταν συναντούσα πολλούς patron warrior έπαιζα rogue που καθαρίζει με το blade flury τα πάντα και δεν έχει minions με attact κάτω από 3. Και επίσης αρκετό zoo που είναι γρήγορο και δουλεύει καλά στο meta. Α και λίγο tempo mage για αλλαγή :P Επειδή δεν έχω ελπίδες για legend προσπαθώ να μάθω patron warrior αλλά δεν μου δουλεύει τόσο καλά το deck ή μάλλον δεν κερδίζω αρκετά games ώστε να ανεβαίνω γρήγορα. 

1AQrlH0.jpg

Κάνε με add αν θες καμιά διευκρίνηση σε κάποιο από τα decks, rizlapapers#2211

• Like 1
Δημοσ.

60 δολλάρια; Δηλαδή 60 γιουρια στο Ευρώπη;

To preorder έχει discount, 49.99$ για 50 πακέτα (και το imba cardback) που λογικά θα είναι 50€ σε μας.

Παράθεση απο official: ...players will be able to pre-purchase a bundle of 50 Grand Tournament card packs for $49.99

Δημοσ.

Δεν έπαιζα με κάποιο συγκεκριμένο μέχρι το 7-8, έκανα τα quest μου και παράλληλα ανέβαινα. 

Από 'κει και πέρα, όταν συναντούσα πολλούς hunters έπαιζα lightbomb priest. Όταν συναντούσα πολλούς patron warrior έπαιζα rogue που καθαρίζει με το blade flury τα πάντα και δεν έχει minions με attact κάτω από 3. Και επίσης αρκετό zoo που είναι γρήγορο και δουλεύει καλά στο meta. Α και λίγο tempo mage για αλλαγή :P Επειδή δεν έχω ελπίδες για legend προσπαθώ να μάθω patron warrior αλλά δεν μου δουλεύει τόσο καλά το deck ή μάλλον δεν κερδίζω αρκετά games ώστε να ανεβαίνω γρήγορα. 

1AQrlH0.jpg

Κάνε με add αν θες καμιά διευκρίνηση σε κάποιο από τα decks, rizlapapers#2211

Έχουμε ξαναπεί ότι αν είσαι rank 2-3 material, είσαι και legend material :P

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε ξαναπεί ότι αν είσαι rank 2-3 material, είσαι και legend material :P

Από Σεπτέμβρη πάλι γιατί τώρα Άυγουστο με δουλειά και διάβασμα πάλι δεν θα προλαβαίνω. Που θα μου πάει, κάποια στιγμή θα ανέβω :P

To preorder έχει discount, 49.99$ για 50 πακέτα (και το imba cardback) που λογικά θα είναι 50€ σε μας.

Παράθεση απο official: ...players will be able to pre-purchase a bundle of 50 Grand Tournament card packs for $49.99

Αν ανοίξουν τις αγορές προς το εξωτερικό θα το τσιμπήσω ανετότατα. Ας τις ανοίξουν όμως, γιατί facebook ads και google business aps για την επιχείρηση δεν μπορούσα να τα πληρώσω από 1η Ιουλίου και μου λέγανε από την Εθνική να συμπληρώσω χαρτιά, να περάσουν από επιτροπή στην Αθήνα και αν τις θεωρήσουν σημαντικές τις πληρωμές θα τις αφήσουν να περάσουν...  Εν τέλει μίλησα με φίλο από την Κύπρο και μου έδωσε την πιστωτική του, αλλά νταξ δεν ήθελα να του χρεώσω και πακετάκια στο hearthstone :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέες κάρτες:

Flame Juggler:

635737076640745686.png

Clockwork Knight:

Clockwork-Knight-IGN.jpg

Savage Combatant:

Savage-Combatant-IGN.jpg

Ο Savage Combatant πολύ δυνατός. Αρκετά καλός για mech decks και ο Clockwork Knight.

Επεξ/σία από Tmark
Δημοσ.

Επιτέλους λίγη αγάπη για εμάς τους δρυίδες! Πολύ καλή καρτούλα πιστεύω θα "φορεθεί" αν και το Shredderaki παραμένει το καλύτερο 4αρι.

Για τις άλλες δύο δύσκολα θα δούν constructed, για αρένα κάτι λένε.

635737420619550923.png

Δημοσ.

Η καρτα του druid ειναι σε constructed πρακτικα 6 mana 5-4 deal 3 dmg, με δυνατοτητα επαναληψης βεβαια. Οσον αφορα το πρωτο σκελος που ειναι και το πιο σημαντικο, ειναι καθαρα χειροτερη απο fire elemental, λιγοτερα stats, δεν μπορεις να περασεις taunt και τρως και dmg στην πορεια, οποτε δε ξερω αν τελικα θα παιχτει constructed. Με 4 health δε το βλεπω να επιβιωνει για πολυ, ειδικα αν πεσει 6ο γυρο, οποτε τη δυνατοτητα επαναληψης δεν την λαμβανω υποψην. Μπορει να παιχτει αν βγει καποιο cost reduction inspire synergy, αλλιως δε βλεπω και πολλες προοπτικες. Η ελλειψη removals του druid δουλευει υπερ της βεβαια.

Ο clockwork knight ειναι καλος για budget decks, αλλιως δεν τον βλεπω αρκετα ανταγωνιστικο για mech shaman και mage απο την στιγμη που υπαρχoυν fel reaver, loatheb και leeroy (και class cards) και δεν θελεις να γεμισεις αυτα τα decks με 5αρια, ειδικα στην περιπτωση του shaman αν θελεις να παιξεις fireguard destroyer.

O flame juggler ειναι arena material, κλασικο 2 drop που δεν χρειαζεται synergies για να το εκμεταλλευτεις πληρως.

Δημοσ.

Όσον αφορά τον Savage Combatant μην ξεχνάς και το πιθανο beast synergy που μπορεί να έχει σε ένα beast deck + Savagery.

Δημοσ.

Όσον αφορά τον Savage Combatant μην ξεχνάς και το πιθανο beast synergy που μπορεί να έχει σε ένα beast deck.

Ναι εχεις δικιο το ξεχασα. Με τις υπαρχουσες καρτες βεβαια δεν νομιζω οτι θα κανει διαφορα. Εχει ομως προοπτικες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...