Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κερδισα Thalnos και Bolvar Fordragon. Ο πρωτος σε τι deck μπαινει γιατι δεν μου γεμιζει το ματι ? Ο δευτερος αξιζει ή να το σκοτωσω? 

Δημοσ.

Κρατα τους και τους 2. Ο Thalnos ειναι χρησιμος σε πολλα decks, ειδικα Freeze Mage.

Δημοσ.

Εχω mage με doomsayer, iceblock και freeze. Δεν το σκεφτηκα οτι μπορει να κολλαει. Μονο σε rogue μου φαινεται κολλαει, την οποια και δε παιζω. Αλλα λεω να σε ακουσω και να τις κρατησω και τις 2.

Δημοσ.

Bolvar είναι και θα είναι για τουλάχιστον 1 ακόμα expansion useless, οπότε σπάσε τον. Έχω και εγώ μια ερώτηση τώρα, ξέρει κανείς πώς μπορώ να προπαραγγείλω το 50 packs 50ευρώ που θα γίνει διαθέσιμο μέσα στην εβδομάδα? Την κάρτα που χρησιμοποιούσα έως τώρα δεν την δέχεται πλέον η Blizzard (πιστωτική). Ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ναι, έλεγαν τα παιδιά και  στις πίσω σελίδες πως μπορείς να πάρεις google play cards από public ή seven spot των 50 και να αγοράσεις τα packs μέσω κάποιας android συσκευής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αύριο γίνεται available το pre-purchase των 50 Grand Tournament packs, μαζί με το cardback Ιουλίου και το νέο Brawl.

img=c6366fa75f

Also η πρώτη κάρτα του TGT η οποία έχει drawback.

635735971352921778.png

Επεξ/σία από Tmark
Δημοσ.

Πότε θα βάλουν graveyard γαμώτο; Δίνει άλλη τροπή στο παιχνίδι. Εντάξει έβαλαν το resurrect στον priest, αλλά μιλάω για κανονικό graveyard στο οποίο πάνε οι κάρτες που χρησιμοποιείς ή σου σκοτώνουν. Παίζουν διάφορες ψαγμενιές εκεί μετά :D 

Δημοσ.

Έχουν πει ότι δεν θα βάλουν ούτε graveyard ούτε discard opponents hand mechanic καθώς χαλάει το casual feeling του game.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες, έκανα το "κόλπο" με τον emulator για το galaxy, πήρα τα packs και τώρα δεν παίζει απ'το pc!! Βγάζει πως θέλει update το Hearthstone..

Ξέρει κανείς τι παίζει; Μήπως η εφαρμογή στο amazon είναι πιο updated version?

Το μόνο καλό είναι οτι έκατσε Tirion στο 3ο pack  :-)

Δημοσ.

Παίδες, έκανα το "κόλπο" με τον emulator για το galaxy, πήρα τα packs και τώρα δεν παίζει απ'το pc!! Βγάζει πως θέλει update το Hearthstone..

Ξέρει κανείς τι παίζει; Μήπως η εφαρμογή στο amazon είναι πιο updated version?

Το μόνο καλό είναι οτι έκατσε Tirion στο 3ο pack  :-)

Αυτό. Πρέπει να περιμένεις να γίνει update και στο PC version.

In other news: http://www.protothema.gr/economy/article/496441/telos-sto-bloko-gia-sunallages-meso-karton-me-to-exoteriko/

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...