alan2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ελλιωσα με rogue σημερα! Χαλαλι τα 200 που εδωσα για τους 2 eng δεν καταλαβα ποιοι είναι οι eng?
XMorsX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 δεν καταλαβα ποιοι είναι οι eng? Gadgetzan Engineer
Zus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Παντα αυτο λεμε, αλλα οσο περισσοτερες καρτες μπαινουν στο παιχνιδι που δεν ειναι Ragnaros ή Animal Companion, τοσο λιγοτερο RNG-based ειναι το potential του συνολου των καρτων του Hearthstone. Προς το παρον, η πιο δυνατη RNG καρτα ειναι το 3-drop του Shaman, το οποιο οντως εχει την προοπτικη να σου κερδισει το παιχνιδι αν καλεσει το 3/4 τοτεμ, αλλα δεν εχω δει και αλλη που να επηρεαζει τοσο δραστικα με την τυχη. Η legendary του Warlock ας πουμε ειναι πολυ αργη για να πεις οτι η επομενη 0 mana καρτα θα φερει τα πανω κατω. Δεν σου έχει τύχει δηλαδή ποτέ η Sylvanas από γεμάτο board να σου παίρνει Ysera ας πούμε ή mc tech παρομοίως. Εδώ βλέπω κάρτες που εξαρτώνται φουλ από κωλοφαρδία...
devil-ji Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αρχισα να ξαναπαιζω αρενα τωρα που ειμαι πιο εξοικειωμενος με το παιχνιδι, ειδα λιγο καιρο και κανα stream, ειδικα της hafu βοηθα για αρενα, και πιανω σταθερα 6 νικες. ΚΑι χτες κανω το μαγικο 12-0 με pally. :) Απιστευτο deck... Ξεκινουσα με minibot, amani, 2x muster... bok, azure drake, belcher για μεσημερι... war golem, stormwind για να δοκιμασω τα removal... ε και μολις κατεβαιναν dr balanced και nefarian οι 7/12 εκαναν concede Πολυ καλυτερο farming αν μπορεις να πιανεις σταθερα νικες αρενα. Ειδικα με το exp που θα μπορεις να παρεις και αλλα πακετα εκτος gvg θα ειναι πολυ καλυτερα. Ασε που με αρεσε περισσοτερο αρενα απο constructed. Rank 7 φτανω με grim patron και μαζι με hunter (face-midrange-hybrid) ειναι τα μονα deck που εχω Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2015 από devil-ji 1
XMorsX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν σου έχει τύχει δηλαδή ποτέ η Sylvanas από γεμάτο board να σου παίρνει Ysera ας πούμε ή mc tech παρομοίως. Εδώ βλέπω κάρτες που εξαρτώνται φουλ από κωλοφαρδία... Φυσικά και το έχω τύχει, αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανονας. Προς το παρόν οι νέες RNG κάρτες φαίνονται γενικά balanced. Θα δείξει όμως.
Zus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σε εμένα είναι ο κανόνας. Ειδικά να έχει ο hunter πάντα μα πάντα owl απέναντι σε taunt 1
Orgios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ξεκινησα αυτη την αρενα χθες , το deck δεν λες οτι τα σπαει κιολας αλλά είμαι στο 3-0 αυτη την στιγμη (θα το συνεχισω σήμερα) , το videaki περιεχει και τα picks ,καθε σχόλιο παρατήρηση καλοδεχουμενο... 4
Votritis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ξεκινησα αυτη την αρενα χθες , το deck δεν λες οτι τα σπαει κιολας αλλά είμαι στο 3-0 αυτη την στιγμη (θα το συνεχισω σήμερα) , το videaki περιεχει και τα picks ,καθε σχόλιο παρατήρηση καλοδεχουμενο... Οι καρτες που εμφανίζονται να διαλέξεις στην αρενα εχει να κανει πχ με το λεβελ που ειναι ο χαρακτήρα σου η με κατι αλλο ? Εχω παρατηρήσει οτι μερικες φορες ακούγετε ενας ηχος(ο ιδιος που ακουγετε στις θεσεις 9/19/29) οταν επιλέξεις κάποια καρτα αυτο τι σημαίνει? Γενικα νιώθω λίγο άτυχος στην αρενα ,χθες πχ επαιξα με mage δεν μου εδωσε ουτε fireball ουτε ice barrier ουτε flame strike ουτε καποια legendary(που δεν μου δινει σχεδόν ποτε),μήπως πρεπει να επιλέξεις κάποιες συγκεκριμενες καρτες για να σου βγαλει στην επομενη τριάδα καλύτερες?
Orgios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 H arena σου δίνει μινιμουμ 27 basic/commons και 3rare , απο κεί και πέρα και ανάλογα στο πόσο τυχερός είσαι καθε pick μπορεί να αναβαμιστεί (randomly σε rare/legendary). Το τι θα πικαρεις δεν βοηθαεί ή επηρεάζει το τι θα σου βγάλει μετά.
urgo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Τελικά η κάρτα της Google μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προπληρωμή?Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει?
ultralisk Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 εγώ έχω χρησιμοποιήσει μια χαρά και έχω αγοράσει απο android
Metaksas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Κ εγώ έχω αγοράσει και κάρτες κ adventure, τώρα αν θα μπει κανένα update στο game για android γ να μπορείς να κανείς κ από κει preorder, θα δείξει αύριο, μεθαύριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις