Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την προαγόρα πως θα καταφέρεις θέλω να δω. Με τα παλιό CC που έχουμε μπλέξει.

Εκτός αν υπάρχει άλλος τρόπος που δεν έχω σκεφτεί?

Δώσε μου τα φώτα σου. Γιατι το cardback τα σπάει λίγο B)

Kατι λενε παραπανω γαι προπληρωμη android card?

Αλλα δεν πειραζει, να θυμηθουμε πως ειναι να ζουμε χωρις να πεταμε τα λεφτα μας δεξια και αριστερα. :P

Δημοσ.

Kατι λενε παραπανω γαι προπληρωμη android card?

Αλλα δεν πειραζει, να θυμηθουμε πως ειναι να ζουμε χωρις να πεταμε τα λεφτα μας δεξια και αριστερα. :P

Προπληρωμένη android εννούμε την Google Play Gift Card.

Γίνετε η δουλειά μαυτην;

Δημοσ.

ειναι must have για Shaman και Control Warrior παντως.

Για warrior δε ξερω, εχει ηδη στα 6 mana την Shieldmaiden, η οποια σε γενικες γραμμες ειναι δυνατοτερη πιστευω, και παλι ο περισσοτερος κοσμος παιζει μια μονο σε control warrior.

Για τον Shaman ειναι οντως καλη φαση, αλλα το γεγονος οτι στα 6 mana εχει ακομη τα elementals, thaurissan και sylvanas, με κανει σκεπτικο.

Δημοσ.

το upgraded hero power ειναι μονιμο. και σε συνδυασμο με τις αλλες καρτες που δινουν boost σε αυτο, το καθιστουν πιο χρησιμο.

πχ με 1 mana μπορεις να εχεις 4 shield points. 

νομιζω πως με την εισαγωγη του inspire mechanic, το οποιο αν δεν κανω λαθος θα μπει και στις παλιες καρτες, οχι μονο στις καινουργιες, και την εμφαση στο hero power, θα αλλαξει ριζικα οχι μονο το τρεχων meta αλλα και ο γενικος τροπος κατασκευης decks και παιξιματος.

γιατι πολυ απλα μεχρι τωρα, σχεδον σπανια λαμβαναμε υποψιν το hero power στη στρατηγικη μας.

Δημοσ.

Τι εννοεις θα μπει στις παλιες καρτες το Inspire? Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Τι εννοεις θα μπει στις παλιες καρτες το Inspire? Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.

ετσι καταλαβα απο την ομιλια του ψευδου εχτες. μην ξεχνατε πως με το GNG, ολες οι παλιες καρτες με ρομποτ, αναβαθμιστηκαν σε mech type. αν θελουν να δωσουν αξια σε καπoιες ξεχασμενες,παρωχημενες καρτες, δεν βλεπω τον λογο να μην κανουν κατι παρομοιο εδω.

βεβαια, μπορει να κανω και λαθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...