Zus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Έτσι, όλοι aggro. Έδωσε το σύνθημα η Blizz. Well done... Όλοι Hunter, μη τυχόν μάθουν να παίζουν...
Metaksas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 μερικες καρτες παραειναι OP!!! εκαναν τον mage τοσο broken οσο δεν παει.... πφφφφ
KilliK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 τι εγινε κλεισανε το στρημ οι μαλακες; πανε καλα;;
LifeAndHope Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κάτι τέτοια κάνουν και ξενερώνουν τον κόσμο,ειναι δυνατόν να πέφτει ο server; Μια χαρά θα είναι πάντως το expansion,οι κάρτες τώρα φαίνονται op μιας και είναι αρχή ακόμα αλλά και λόγω του power creep.
Tmark Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Με 200k+ άτομα στο stream τι περίμενες δηλαδή? Έχει και ένα όριο το bandwidth Σαν καλή money grabber η Blizzard την άλλη βδομάδα θα κάνει available bundle 50 packs στα 49$. Νέο Board: Πλέον τα packs που θα παίρνουμε σαν rewards από Arena θα είναι random. Arena Reward Update Beginning with the launch of The Grand Tournament, the Arena will no longer award players only Goblins vs Gnomes card packs. Instead, players will have a chance to receive a Grand Tournament card pack, Goblins vs Gnomes card pack, or a Classic card pack whenever a pack is awarded. New cards: http://www.hearthpwn.com/cards?display=2&filter-premium=1&filter-set=103&filter-unreleased=1 Νέο mechanic, Inspire: Activates every time you use your hero power Βλέπω τρελό comeback του Shaman, με το totem synergy που θα έχει. (Thunder Buff Valiant - Totem Golem - Tuskarr Totemic - Draenei Totemcarver) Frost Giant αρκετά δυνατή κάρτα για Handlocks. Effigy auto include σε mage deck, αντικατάσταση του Duplicate imo. Kodo Rider δυνατή κάρτα για Arena. Pirate decks incoming με το νέο legendary Sky Cap'n Krag! Fallen Hero auto include σε mage decks too. Lowly Squire μέτρια κάρτα θεωρώ, δεν νομίζω να δει play. Lock and load = miracle hunter on the works? Maiden of the Lake άκρως ενδιαφέρουσα κάρτα. Nexus-Champion Saraad πολύ δυνατή κάρτα και σε αρένα και σε constructed. Θεωρώ θα δει αρκετό play. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2015 από Tmark
LifeAndHope Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Πλέον τα packs που θα παίρνουμε σαν rewards από Arena θα είναι random. Χαχα rng μέχρι και στα arena rewards.Προφανώς και το κάνουν για να αγοράσεις packs με λεφτά μιας και οι περισσότεροι παίχτες ήδη έχουν τις πιο πολλές κάρτες από gvg/classic και η πιθανότητα 33% (και στο μέλλον ακόμα μικρότερη) να τύχεις στο πακέτο που θέλεις ειναι μικρή.Το καλύτερο θα ήταν ένα τόκεν αλλά που...
Tmark Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κοίτα αυτό βοηθάει τους νέους players αλλά ρίχνει τους παλιότερους που έχουν complete collection από τα προηγούμενα sets.
Metaksas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ποτε θα μπορουμε να κανουμε προαγορα δεν το ειδα εχθες...
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μπα εμένα μου φάνηκαν weak οι περισσότερες κάρτες. Μου άρεσε το frost giant και οι κάρτες του Shaman, κατά τα άλλα δεν τρελάθηκα. Έχει άλλες 100+ βέβαια.
XMorsX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ξενερα η αρενα, επρεπε token και τελος. Κλασικα λοιπον οσοι εχουμε ηδη τις περισσοτερες παλιες common και rare δεν παταμε αρενα τους επομενους 1-2 μηνες, ισως και παραπανω. Καλη η ιδεα του να προωθησουν νεο hunter archetype, αλλα το γεγονος οτι θυμιζει εναν uninteractive miracle hunter δεν ειναι και η καλυτερη κατευθυνση. Η προσφορα στα φακελακια οριακα θυμιζει προσφορα, περιμενα μια εκπτωση 30-40% σε σχεση με τα υπαρχοντα bundles τουλαχιστον (το card back ειναι εντελως αδιαφορο, εχουμε ηδη 12344 χιλιαδες), αν ειναι να μπεις στον κοπο να κανεις προσφορα δηλαδη. Αλλα ο well, δε θα τιμησω την προσφορα αυτη τη φορα, για καποιον που σκοπευε να τα δωσει ετσι κι αλλιως ομως δεν ειναι ασχημη. 1
fr4ntic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ποτε θα μπορουμε να κανουμε προαγορα δεν το ειδα εχθες... Την προαγόρα πως θα καταφέρεις θέλω να δω. Με τα παλιό CC που έχουμε μπλέξει. Εκτός αν υπάρχει άλλος τρόπος που δεν έχω σκεφτεί? Δώσε μου τα φώτα σου. Γιατι το cardback τα σπάει λίγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις