Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό ήταν. 95 dust στο σύνολο..  :-(

120 ειναι το μινιμουμ :P , και ολοι οι αλλοι λενε για legendary...γμω τη γκαντεμια μας....να φανταστεις το καβουρι ηταν το 2ο μου και δεν το εσπασα...

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

haris013 στειλε μου πμ και οποιος αλλος θελει, πριν βγαλω τον emu.

pm με τι?στοιχεια λογαριασμου?
Δημοσ.

Έχει βρει κάποιος τρόπο να κάνει αγορά στο Battle.net χωρίς την χρήση gift card? 

Γιατί όπως όλοι ξέρουμε paypal κλπ είναι κομμένα προς το παρόν.

Δημοσ.

ε? paypall =//= gift card

το πρόβλημα βέβαια είναι ότι η ige se (ο provider της blizz στην ελλάδα) δεν φέρνει τις battle net gift cards βεβαια + γιοκ paypal = μπάλες

Δημοσ.

Ε αυτό λέω ρε, πως μπορούμε να βάλουμε λεφτά στο Battle.net balance για να πάρω 10 packs π.χ.

Δημοσ.

εαν πας βλεπεις τις επιλογές re c που είναι περιορισμένες στο "add funds" bnet gift cards και paypal / κάρτες πιστωτικές / χρεωστικές. ούτε paysafe δεν είχε (που κόπηκε βέβαια αλλά w/e). δεν θυμαμαι bg εάν είχα δει bnet gift cards στο μεγάλο κατάστημα που είχα πάει γμτ 

edit: και να είχε τώρα δεν έχει https://www.technomarket.bg/

• Like 1
Δημοσ.

α ναι σωστός. αυτό γίνεται. αγοράζεις κάρτες για το google play store από public etc etc, τις βάζεις για να έχεις λεφτά μέσα και αγοράζεις packs από το κινητό σου

Δημοσ.

120 ειναι το μινιμουμ :P , και ολοι οι αλλοι λενε για legendary...γμω τη γκαντεμια μας....να φανταστεις το καβουρι ηταν το 2ο μου και δεν το εσπασα...

Ηταν κάποιες που δεν ειχα, αλλα δεν τις χρειαζόμουν κιόλας.  

Δημοσ.

Δε μπορούσα παρά να γελάσω. Μπόνους οι 2 κάρτες που έχει στο χέρι που είναι ένα Frostbolt και ένα Portal (του έδωσε και Mana Wraith), καθώς και το δεύτερο Frostbolt που τράβηξε.

Iq3Fa9G.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...