paularas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Dimond 1, ευχαριστω τον ζενιάθ που με αντεξε... Παμε για diamond 3-> grand master εντος ημερων Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έτσι για το σπάσιμο, και εγώ πήγα Di-a-mond 2. Τώρα τι είναι το Dimond(γαλλικά ντουμόντ) δε ξέρω Εικόνα να μη λέει κιόλας Από Diamond 2 πάντως ξεκινάω να συναντώ αντίσταση Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2013 από zeniath 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Κάποιος έχει καεί ζωντανός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 εμ σε είπα ρε τρύπιε, παίξε hunter! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Έτσι για το σπάσιμο, και εγώ πήγα Di-a-mond 2. Τώρα τι είναι το Dimond(γαλλικά ντουμόντ) δε ξέρω Εικόνα να μη λέει κιόλας Από Diamond 2 πάντως ξεκινάω να συναντώ αντίσταση Ρε μλκα δεν έλεγες ότι δεν θα παίξεις ranked, μέχρι να φτιάξεις γερά decks? Πότε πήγες diamond? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 χθες το λιώναμε παρέα με beast deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ααα μάλιστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Χτες btw έκανα 8-0 σερί σε play mode unranked με ένα καλούτσικο shaman deck. Όποιος θέλει το δείχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 όχι όχι μη μη μην μας το δείξεις σε παρακαλώ...αα..α..α.α..... παλιό σάτυρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Είμαι επιδειξίας φίλε, τι νόμίζες.. Τζάμπα τα προσόντα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ναι είπα να μην παίξω ranked αλλά απ'ότι φαίνεται είτε έκανα overestimate το skill των άλλων παιχτών ή των deck τους ή απλά εγώ είμαι τόσο απίστευτα καλός Τουλάχιστον πλέον στο Diamond 2 οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι, μέχρι πριν απλά τους κέρδιζα με σχεδόν καθόλου δυσκολία, τώρα είμαι 3/3 ενάντια σε 6 Priest που αντιμετώπισα που είναι super εκνευριστικοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Νίκο να σε κάψω με uber budget priest deckara ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Να ρωτήσω ρε παιδιά ...επειδή μπήκα στο battle.net και δεν εβγαλα άκρη...είναι ανοιχτή beta ? ή τελος πάντων μπορώ να βρω καπως κανα key ?? tnx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Να ρωτήσω ρε παιδιά ...επειδή μπήκα στο battle.net και δεν εβγαλα άκρη...είναι ανοιχτή beta ? ή τελος πάντων μπορώ να βρω καπως κανα key ?? tnx! Όχι είναι κλειστή η beta ακόμα. Κλειδί θα πρέπει να ψάξεις σε διάφορα sites που κάνουν giveaways μήπως και σταθείς τυχερός. Αλλιώς κάνε opt in στο battlenet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Όχι είναι κλειστή η beta ακόμα. Κλειδί θα πρέπει να ψάξεις σε διάφορα sites που κάνουν giveaways μήπως και σταθείς τυχερός. Αλλιώς κάνε opt in στο battlenet. ευχαριστώ φίλε.. για δώσε και κανα site απο αυτα που κανουν giveaways μπας και σταθω τυχερός ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις