Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι για το σπάσιμο, και εγώ πήγα Di-a-mond 2. Τώρα τι είναι το Dimond(γαλλικά ντουμόντ) δε ξέρω :P

Εικόνα να μη λέει κιόλας :D Από Diamond 2 πάντως ξεκινάω να συναντώ αντίσταση

post-155453-0-80637700-1381797509_thumb.png

Επεξ/σία από zeniath
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι για το σπάσιμο, και εγώ πήγα Di-a-mond 2. Τώρα τι είναι το Dimond(γαλλικά ντουμόντ) δε ξέρω :P

Εικόνα να μη λέει κιόλας :D Από Diamond 2 πάντως ξεκινάω να συναντώ αντίσταση

Ρε μλκα δεν έλεγες ότι δεν θα παίξεις ranked, μέχρι να φτιάξεις γερά decks? Πότε πήγες diamond?

Ναι είπα να μην παίξω ranked αλλά απ'ότι φαίνεται είτε έκανα overestimate το skill των άλλων παιχτών ή των deck τους ή απλά εγώ είμαι τόσο απίστευτα καλός :P

Τουλάχιστον πλέον στο Diamond 2 οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι, μέχρι πριν απλά τους κέρδιζα με σχεδόν καθόλου δυσκολία, τώρα είμαι 3/3 ενάντια σε 6 Priest που αντιμετώπισα που είναι super εκνευριστικοί 

Να ρωτήσω ρε παιδιά ...επειδή μπήκα στο battle.net  και δεν εβγαλα άκρη...είναι ανοιχτή beta ? ή τελος πάντων μπορώ να βρω καπως κανα key ??  tnx!

Όχι είναι κλειστή η beta ακόμα. Κλειδί θα πρέπει να ψάξεις σε διάφορα sites που κάνουν giveaways μήπως και σταθείς τυχερός. 

Αλλιώς κάνε opt in στο battlenet.

Όχι είναι κλειστή η beta ακόμα. Κλειδί θα πρέπει να ψάξεις σε διάφορα sites που κάνουν giveaways μήπως και σταθείς τυχερός. 

Αλλιώς κάνε opt in στο battlenet.

ευχαριστώ φίλε.. για δώσε και κανα site απο αυτα που κανουν giveaways μπας και σταθω τυχερός !  B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...