GeorgeGK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 GOT THEM Θες να μας πεις με ποιο τρόπο το έκανες?
Prospector8 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Καποια tips αμα δεν σας ανοιγει το virtual. Πηγαίνετε στο bios της μητρικης σας και βαλτε το Virtualization στο Enable, και τα core του cpu σας βαλτε 2,απενεργοποιηστε τους υπόλοιπους. Πηγαιντε να δοκιμασετε ξανα αν σας ανοιγει το galaxy s5 virtual. Μην ξεχασετε ότι πρέπει να κάνετε log in στο πρόγραμμα genymotion για να βρειτε την συσκευή S5. Μολις παρέλαβα με τον οδηγο που λινκαρα πιο πριν + την βοήθεια του Kirioy Καιιιιι.. Ουτε μια legendary, ούτε καν μια καρτα που να μην ειχα απο vanilla -.-'
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Θες να μας πεις με ποιο τρόπο το έκανες? ακολουθησα τις οδηγιες εδω: https://netdeck.n4ru.it/free-galaxy-gifts-cardback-and-3-packs/
GeorgeGK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αυτό έκανα και εγώ αλλά στο τέλος μόλις πάω να ανοίξω το ΗS μου βγάζει ότι η συσκευή μου δεν πληρει τις προυποθέσεις οπότε δεν μπορεί να το ανοίξει. Στο έβγαλε και σένα αυτό?
Prospector8 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αυτό έκανα και εγώ αλλά στο τέλος μόλις πάω να ανοίξω το ΗS μου βγάζει ότι η συσκευή μου δεν πληρει τις προυποθέσεις οπότε δεν μπορεί να το ανοίξει. Στο έβγαλε και σένα αυτό? This is slightly tricky to fix. You need to reboot and go into your computer BIOS and enable Virtualization Technology, then start Windows and Genymotion but do not launch the virtual device yet. You need to open the device settings from within Genymotion’s main window (NOT the Android settings after launching the phone). Set the number of CPUs to 2, and set the memory to 4,000 (3,000 or 2,000 if you don’t have enough RAM). Then launch the device again.
Tmark Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Όπως είπε ένας, δεν κάθομαι να πειράξω BIOS για 140 dust.
GeorgeGK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 This is slightly tricky to fix. You need to reboot and go into your computer BIOS and enable Virtualization Technology, then start Windows and Genymotion but do not launch the virtual device yet. You need to open the device settings from within Genymotion’s main window (NOT the Android settings after launching the phone). Set the number of CPUs to 2, and set the memory to 4,000 (3,000 or 2,000 if you don’t have enough RAM). Then launch the device again. Είσαι ωραίος. Δούλεψε κανονικά με αυτόν τον τρόπο. Απολογισμός: 4 rare.
Tmark Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Λες και θα ανατιναχτει κανα pc,λολ Όχι αλλά είναι το γαμώτο
GjokerR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ τον Grscorpion!! Παρακαλώ. Μόνο σε μένα άνοιξε μόνο ένας legendary ?
GeorgeGK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Παρακαλώ. Μόνο σε μένα άνοιξε μόνο ένας legendary ? Εμένα άνοιξε μόνο rare
paularas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 τώρα που γυρίζει ποιος θέλει να του βάλω το acc του? btw σε εμάς 2x golden common μόνον
Προτεινόμενες αναρτήσεις