Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mage deck για μετα το 13 rank π εχω κολλησει, μπορειτε να μ προτεινετε κατι?αυτοι οι καρκινοhunter παναθεμα τους!

Ψαξε για Echo mage, freeze mage, tempo mage και mech mage.

Δημοσ.

Μέχρι περίπου το rank 9-10 επιβάλλεται να παίζεις hunter. Για μένα αυτην την στιγμή ο mage ειναι πολύ αδύναμος στο ladder. Lightbomb priest και demonlock τον σβηνουν πολύ ευκολα. Ισως εχει αξια μονο ο freeze mage απεναντι σε Grim patron warrior σε levels > 4 αλλα και παλι ειναι πολύ slow. 

Δημοσ.

Με τον freeze mage χανεις συνηθως απεναντι σε grim patron warrior και hunter (αν ειναι face). Νικας ομως τους warlocks, για αυτο εχει αξια. Ο echo mage τελευταται εχει παρει τα πανω του επισης, αλλα ειναι και αυτος δυσκολος χωρις πολλα καλα match-ups.

Θα συμφωνησω οτι ο mage δεν ειναι κορυφαιος αυτη την περιοδο.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω πάει ακόμα όλους του παίχτες 10 lvl (αυτό κάνω αυτή την στιγμή) οπότε δεν με ενδιαφέρει τόσο το δεν πάει κάτω απο 10 rank μιας και δεν σκοπεύω ακόμα να παίξω ranked αφου δεν έχω καν κάποιο deck. Απλά ψάχνω ένα deck για να έχω σαν "σκοπό" στο game.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα δεδομένα αλλάζουν αρκετά γρήγορα στο game (call me meta) και επιπλέον το να παίζεις μόνο ένα deck συνέχεια είναι λίγο βαρετό. Οι προτάσεις που σου έχουν παραθέσει μέχρι στιγμής είναι μια βάση πάνω στην οποία μπορείς να δουλέψεις αλλά κατ' εμέ δεν αξίζει να σπας universal καλές κάρτες απλά για να φτιάξεις ένα deck που θεωρείται tier1 αυτή τη στιγμή.

Επιπλέον, τώρα που παίζει και το Brawl στο game, μπορείς να κάνεις τα daily εύκολα μέσω αυτού και να παίζεις με τα gold arena, αντί να ασχολείσαι με το ladder καθώς δεν έχεις deck. Έτσι και θα γίνεις familiar με τις κάρτες και θα αυξάνεις το skill cap σου σιγά-σιγά και θα μαζέψεις και κάποιες κάρτες.

Δυστυχώς το game δεν είναι P2W αλλά όσο μεγαλώνει το card base του με τα expansions είναι όλο και πιο δύσκολο να κάνεις keep up εάν δεν πληρώσεις.

Επεξ/σία από Locko
Δημοσ.

Δυστυχώς το game δεν είναι P2W αλλά όσο μεγαλώνει το card base του με τα expansions είναι όλο και πιο δύσκολο να κάνεις keep up εάν δεν πληρώσεις.

ειναι δυσκολο μπορει να χρειαστεις και μηνα αλλα με gold παιρνεις τα expansions. αυτο για μενα ειναι το + στο παιχνιδι, οτι αν πληρωσεις απλα εχεις νωριτερα αυτο π θελεις αλλα και να μν πληρωσεις καποια στιγμη θα το εχεις.

Δημοσ.

Επιπλέον, τώρα που παίζει και το Brawl στο game, μπορείς να κάνεις τα daily εύκολα μέσω αυτού και να παίζεις με τα gold arena, αντί να ασχολείσαι με το ladder καθώς δεν έχεις deck. Έτσι και θα γίνεις familiar με τις κάρτες και θα αυξάνεις το skill cap σου σιγά-σιγά και θα μαζέψεις και κάποιες κάρτες.

Αυτό είχα σκοπό να κάνω. Το μόνο μου θέμα σχετικά με την αρένα είναι ότι το φακελάκι που δίνει δώρο είναι από το exp και όχι από το κλασσικό. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό με επηρρεάζει

Δημοσ.

Επαιζα αρενα (6-2) και ενω ο αντιπαλος κανει concede

μου το εμφανιζει σαν ηττα, και ανοιγει το chest χωρις να πατησω τπτ.

Ανοιξα thread στο bn, υπαρχει περιπτωση να κανουν κατι

ή πρεπει να κανω και τπτ αλλο?

Δημοσ.

Επαιζα αρενα (6-2) και ενω ο αντιπαλος κανει concede

μου το εμφανιζει σαν ηττα, και ανοιγει το chest χωρις να πατησω τπτ.

Ανοιξα thread στο bn, υπαρχει περιπτωση ν ακανουν κατι

ή πρεπει να κανω και τπτ αλλο?

Μου έχει τύχει και εμένα. Μήπως στην προηγούμενη αναζήτηση αντιπάλου κόλλησε, το έκλεισες και το ξανάνοιξες; Στο λέω γιατί αυτή είναι η πιθανότερη εξήγηση. Καμιά φορά τρώς d/c ενώ μπαίνεις στο παιχνίδι, δεν καταγράφεται στο δικό σου client, χάνεις κανονικά και ουσιαστικά παίζεις το επόμενο παιχνίδι, ενώ η αρένα σου έχει τελειώσει.

Δημοσ.

mage deck για μετα το 13 rank π εχω κολλησει, μπορειτε να μ προτεινετε κατι?αυτοι οι καρκινοhunter παναθεμα τους!

tempo mage με πήγε μέχρι rank 3 ενώ με τον mech mage είχα κολλήσει κάπου στο 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...