Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από πέρσι τον Φεβρουάριο παίζω και επιτέλους τους πήγα όλους 60 εκτός από τον shaman που είναι 47. Αναρωτιέμαι πως θα τον ανεβάσω δαύτον, τον βαριέμαι ανελέητα :P Πλησιάζω και τα 3k wins :D

Τα brawls είναι καλή λύση (όταν είναι προφανώς σαν αυτό με τις αράχνες ή τις μπανάνες) αν και δεν παίρνεις τόσο exp όσο στο ranked.Πάντως όπως και να το κάνεις όταν τον φτάσεις και αυτόν 60 μπορεί να αναρωτηθείς μέσα σου και τώρα τι; :)

Α και παρεμπιπτόντως και εγώ φοβάμαι πως δεν θα είναι expansion αλλά κανένα skin του paladin,δεν έχει περάσει πολύ καιρός από το brm + ότι είναι αρκετά πιο βολικό για αυτούς αντί να κάτσουν να βγάλουν νέες κάρτες να πουλήσουν απλά skins με 10 ευρώ έκαστο.

Δημοσ.

http://www.pcgamer.com/next-hearthstone-expansion-teased-for-july-22

Υπήρχε ένα λαθάκι στο link. Δεν νομίζω να είναι τίποτα φοβερό το νέο expansion, μάλλον skins θα έχει κι αυτό... Ελπίζω να βάλουν και καμιά κάρτα.

Από πέρσι τον Φεβρουάριο παίζω και επιτέλους τους πήγα όλους 60 εκτός από τον shaman που είναι 47. Αναρωτιέμαι πως θα τον ανεβάσω δαύτον, τον βαριέμαι ανελέητα :P Πλησιάζω και τα 3k wins :D

TfvR5MM.jpg

Χαρα στην υπομονη σου :) Εγω παλι εδω και καιρο εχω σταματησει να μπαινω και αρκετες φορες βαριεμαι ακομα και τα daily να κανω γιατι δυστηχως πεφτει πολυ mech mage,face hunter,patron warrior κλπ και ξενερωνω απιστευτα με αυτα τα fail decks.

Τα brawls είναι καλή λύση (όταν είναι προφανώς σαν αυτό με τις αράχνες ή τις μπανάνες) αν και δεν παίρνεις τόσο exp όσο στο ranked.Πάντως όπως και να το κάνεις όταν τον φτάσεις και αυτόν 60 μπορεί να αναρωτηθείς μέσα σου και τώρα τι; :)

Α και παρεμπιπτόντως και εγώ φοβάμαι πως δεν θα είναι expansion αλλά κανένα skin του paladin,δεν έχει περάσει πολύ καιρός από το brm + ότι είναι αρκετά πιο βολικό για αυτούς αντί να κάτσουν να βγάλουν νέες κάρτες να πουλήσουν απλά skins με 10 ευρώ έκαστο.

Το Blackrock mountain ειναι Adventure και οχι Expansion. Το μονο expansion που εχει βγει ειναι το GVG.

Δημοσ.

Όταν πάει 60 και ο shaman θα συνεχίζω να παίζω με τα main classes μου και κάποια στιγμή ελπίζω να έχω έναν golden ήρωα. Δεν μπορώ να παίζω μόνο με ένα deck γιατί με κουράζει, οπότε όλα μου τα ranked wins είναι μοιρασμένα με druid και rogue να έχουν ~230, warrior/hunter/warlock/mage ~150-170, priest/paladin ~110 και ο shamanάκος 59 :P Δεν είναι πολλά αν σκεφτείς ότι παίζω μόνο hearthstone και αυτό μια ωρίτσα την ημέρα πλέον. Είχαν βέβαια περάσει κάποιοι μήνες που βάραγα 5-6ωρα, αλλά λόγω δουλειάς/διαβάσματος πάνε αυτά πια :P 

Χαρα στην υπομονη σου :) Εγω παλι εδω και καιρο εχω σταματησει να μπαινω και αρκετες φορες βαριεμαι ακομα και τα daily να κανω γιατι δυστηχως πεφτει πολυ mech mage,face hunter,patron warrior κλπ και ξενερωνω απιστευτα με αυτα τα fail decks.

Hunter είχα παίξει πολύ πέρσι το καλοκαίρι με το buzzard unleash 4 mana combo αλλά μετά βαρέθηκα. Τον mage τον είχα αφήσει και τον ξανάπιασα όταν βγήκε το GvG, μετά βαρέθηκα πάλι, και τώρα 1 μήνα έχω πάρει καμιά 50αριά games με tempo mage. Με patron warrior έχω παίξει 10 φορές, δεν μου αρέσει. Πολλοί λένε ότι θυμίζει miracle rogue, αλλά δεν με τρελαίνει όσο με τρέλαινε το μιράκολι. 

Το κόλπο είναι να δοκιμάζεις διαφορετικά decks και να παίζεις με ένα αλλο class κάθε μήνα. Πχ τον προηγούμενο μήνα ανέβηκα με druid και warlock μέχρι rank 5. Τον Μάη έπαιζα κυρίως με Deathlord/Lightbomb Priest. Τώρα προσπαθώ να βρω ένα viable Shaman deck, αλλά δεν μου βγαίνει κάποιο μέχρι στιγμής γιατί υπάρχει πολύ aggro. Και ο mech shaman όταν παλεύεις με hunter δεν είναι και ό,τι καλύτερο :P 

Δημοσ.

Αρένες έπαιζα κυρίως σε NA & Asia έχω όμως να μπω κάτι μήνες. Στην Ασία είχα καταφέρει 12 wins για πρώτη φορά οπότε έχει συναισθηματική αξία για μένα αυτό το account  :-D Γενικότερα πάντως προτιμώ το constructed.

L9IB5f4.jpg

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οπως εχουν πει οτι δυστηχως δεν υπαρχει καποιο κινητρο να κυνηγισεις το Legend στο Hearthstone λογω μηνιαιου reset και κυριως λογω καθολου rewards κατι που ακομα δεν το εχουν φτιαξει γιατι εστω και να πας Legend για να παρεις το Cardback μετα δεν υπαρχει ορεξη/κινητρο για να ξανακαεις να πας.

Για μενα προσωπικα παντως το παιχνιδι αυτο πλεον ειναι κυριως μονο για καμια καφετερια στο κινητο.

Δημοσ.

Συμφωνώ για το θέμα του κινήτρου και το έχω πει πολλές φορές. Κρίμα που δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται καθόλου :/

Δημοσ.

Παιδια κανενα ευκολο διασκεδαστικο class που να θελει κ λιγο dust γισ αρχη?

Patron warrior με Naxx και Brm.

Αλλιως face hunter, tempo mage, mech shaman, mech mage, zoo warlock.

Δημοσ.

Patron warrior με Naxx και Brm.

Αλλιως face hunter, tempo mage, mech shaman, mech mage, zoo warlock.

Που ειναι η διασκεδαση στα παραπανω αηδιαστικα decks που ειναι και η εννοια του καρκινου????

Δημοσ.

Ελα το patron warrior fun ειναι

Τα αλλα ειναι τα μονα φτηνα και viable με τα οποια μπορεις να ανεβεις σταθερα

• Like 1
Δημοσ.

Ο ορος fun για εσενα μαλλον ειναι να παιζει ο αλλος μια ραντομιά δικια του για να κερδιζεις.. :P Γιατι απο την αρχη γκρινιαζεις για ολα τα meta decks, εκτος αν γενικα σου αρεσει η γκρινια οπως και στα αλλα topics.

no offence ε φιλικα το λεω και για πλακα.. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...