Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Face hunter χωρις emotes δεν γινεται.. :P Ενταξει παιδια ενα fun casual game ειναι το hs και σπανε πλακα με τα emotes και με τα BM, ημαρτον να βγάζουμε και πόρισμα για το ποιοι ειναι και τι κανουν στη ζωη τους.. :P

huntard detected  :P

Δημοσ.

huntard detected  :P

Μπα τα main decks μου γενικα ειναι control paladin, control priest, handlock, με huntard εχω παει μια φορα legend δεν μπορω να το αρνηθω αλλα ηταν midrange version(πρεπει να το εχω αρκετες σελιδες πισω) οχι 100% face οποτε ειναι ελαφρυντικό.. :P

Κοιτα πλεον και οταν παιζω vs face hunter πχ με handlock εγω το match ειναι κατα 80% χαμενο εκει οκ αρχιζει τα emotes αρχιζω και εγω να spammarw "i greet you" οκ διασκεδάσαμε στα 5-6 turns που κρατησε, next game τωρα.. :P Που να ειχε και chat να δεις τι θα γινοταν.. :P

Δημοσ.

Μπα τα main decks μου γενικα ειναι control paladin, control priest, handlock, με huntard εχω παει μια φορα legend δεν μπορω να το αρνηθω αλλα ηταν midrange version(πρεπει να το εχω αρκετες σελιδες πισω) οχι 100% face οποτε ειναι ελαφρυντικό.. :P

θα χρειαστούμε αποδείξεις.(decklists & video)

Δημοσ.

Τι θες τα deck μου για control paladin/priest και handlock,?? ψιλοστανταρ ειναι δεν ειπα οτι τα εφτιαξα εγω. Θα τα κανω ενα printscr αν τα θες ομως no problem.. Video τι εννοεις?? Δεν ειμαι youtuber να βγαζω videos..

Edit:

Τα decks, του priest το αλλαζω συχνα αναλογα τα αλλα 2 οπως ειναι:

a67708ba9dc55f386ef97a9267296766.pngd10f4b608ba580f3df3d7c76d6865a0a.png128267e3394bd4341dd9dacc7e9856ec.png

• Like 1
Δημοσ.

Τι θες τα deck μου για control paladin/priest και handlock,?? ψιλοστανταρ ειναι δεν ειπα οτι τα εφτιαξα εγω. Θα τα κανω ενα printscr αν τα θες ομως no problem.. Video τι εννοεις?? Δεν ειμαι youtuber να βγαζω videos..

Edit:

Τα decks, του priest το αλλαζω συχνα αναλογα τα αλλα 2 οπως ειναι:

128267e3394bd4341dd9dacc7e9856ec.png

dream city film club fan?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το προηγουμενο brawl ηταν πιο ενδιαφερον

gazlowe και ο εμπερορ ειναι δυνατος

αι στο διαολο κωλοπαιχνιδο, παιζω demonlock εχω 4 ζωη και εχω στο χερι doom και malganis

ο αντιπαλος tempomage εχει 8 ζωη και καμια καρτα...

το ψιλοσκεφτομαι  και παιζω το malganis για να αποφυγω το direct damage και οντως ο αντιπαλος τραβαει fireball την επομενη γυρα και σκοτωνει το μαλγκανις, στο καπακι παιζω το ντουμ και τραβαει frostbolt...

δλδ ελα ρε πουστημ...αμα τα τραβουσε αναποδα δε νικουσε... φυγαν παντοφλες,μαξιλαρια στο μονιτορ...

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ.

Εφτιαξα Gromash για να αντιμετωπίζω τους mage με τον control warrior.

θες και baron geddon οπωσδηποτε....το προβλημα με τον control warrior ειναι οτι αν δεν σου κατσει value ο acolyte ξεμενεις απο καρτες...ή εχεις καρτες με πολυ μανα που δε σε βοηθηανε...

σκεψου και την προοπτικη για 2 brawl

νταξ αμα παρεις το τεμπο και παει late, κερδιζεις, αλλα πως φτανεις μεχρι εκει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...