Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα υπάρχει καμία συσχέτιση με το wow; Εχουν πει;

Π.χ. Loot cards για mounts,pets,vanity items από τα booster packs

Το μυαλό σου στο wow εσυ :P

• Like 2
Δημοσ.

φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον για να δούμε τόσα χρόνια δεν έχω πάρει ποτέ beta key από την Blizzard 

Ούτε εγώ .... μπορεί να σταθούμε λίγο τυχεροί αυτή την φορά (λέμε τώρα )

Δημοσ.

Να δηλωσω οτι το περιμενω και εγω με ανυπομονησία!! Επισης μην ειστε και πανω απο τα email σας, προτερεοτητα εχουν αυτοι που ειναι χρονια beta testers και μετα εμεις :/ Ακουσα απο φιλο που δουλευει site videoπαιχνιδιων οτι θα υπαρξει και open beta. Γενικα βλεπω παντως οτι πολυ γρηγορα πανε τα πραγματα, ετοιμο το ειχαν?? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης μην ειστε και πανω απο τα email σας, προτερεοτητα εχουν αυτοι που ειναι χρονια beta testers και μετα εμεις :/ 

H Blizzard είπε ότι δεν ισχύει αυτό..

Επίσης, η open beta προορίζεται τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη.

Επεξ/σία από Tmark
  • Like 1
Δημοσ.

Μόλις πήρα ένα απο διαγωνισμό σε ένα site. (όχι απο την blizzard).Κάνω την εξής ερώτηση : δεν μπορεί και το insomnia να κάνει έναν τέτοιο διαγωνισμό ; 

Δημοσ.

Μόλις πήρα ένα απο διαγωνισμό σε ένα site. (όχι απο την blizzard).Κάνω την εξής ερώτηση : δεν μπορεί και το insomnia να κάνει έναν τέτοιο διαγωνισμό ; 

Μπορεί αμα τους δώσει η blizzard κλειδιά για να τα βγάλει σε διαγωνισμό :P

Δημοσ.

Ακούστηκα οι προσευχές μας!! Πριν 10 λεπτα ξεκίνησε διαγωνισμός απο την Cd Media στο Facebook, και δινει 10 κλειδια για το beta του Hearthstone, μονο για σημερα και αυριο βγαινουν τα αποτελεσματα!

Στενλετε email στο [email protected],με θεμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ HEARTHSTONE, και στο κειμενο γραφετε το ονοματεπωνυμο σας και το nickname του fb σας! :D

• Like 2
Δημοσ.

Άντε να δουμε τι θα δούμε μακάρι , καλα ρε γαμώτο τοσο κλειδιά που τα βρίσκουν μου φαίνεται η blizzard στέλνει κλειδιά αβέρτα στις εταιρίες για διαγωνισμούς και ξέχασε τα inv στους συνδρομητές της :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...