BALZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ είμαι στο περίμενε. Ελπίζω να μας κάτσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Θα υπάρχει καμία συσχέτιση με το wow; Εχουν πει; Π.χ. Loot cards για mounts,pets,vanity items από τα booster packs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Θα υπάρχει καμία συσχέτιση με το wow; Εχουν πει; Π.χ. Loot cards για mounts,pets,vanity items από τα booster packs Το μυαλό σου στο wow εσυ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον για να δούμε τόσα χρόνια δεν έχω πάρει ποτέ beta key από την Blizzard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον για να δούμε τόσα χρόνια δεν έχω πάρει ποτέ beta key από την Blizzard Ούτε εγώ .... μπορεί να σταθούμε λίγο τυχεροί αυτή την φορά (λέμε τώρα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Το μυαλό σου στο wow εσυ Αγαπώ warcraft και μια σύνδεση των τίτλων θα ταν ταμαμ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα ειμαι σιγουρος κατα 99% οτι τσαμπα περιμενουμε mail . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Να δηλωσω οτι το περιμενω και εγω με ανυπομονησία!! Επισης μην ειστε και πανω απο τα email σας, προτερεοτητα εχουν αυτοι που ειναι χρονια beta testers και μετα εμεις :/ Ακουσα απο φιλο που δουλευει site videoπαιχνιδιων οτι θα υπαρξει και open beta. Γενικα βλεπω παντως οτι πολυ γρηγορα πανε τα πραγματα, ετοιμο το ειχαν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επισης μην ειστε και πανω απο τα email σας, προτερεοτητα εχουν αυτοι που ειναι χρονια beta testers και μετα εμεις :/ H Blizzard είπε ότι δεν ισχύει αυτό.. Επίσης, η open beta προορίζεται τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από Tmark 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις πήρα ένα απο διαγωνισμό σε ένα site. (όχι απο την blizzard).Κάνω την εξής ερώτηση : δεν μπορεί και το insomnia να κάνει έναν τέτοιο διαγωνισμό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τι site, ελληνικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τι site, ελληνικό? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις πήρα ένα απο διαγωνισμό σε ένα site. (όχι απο την blizzard).Κάνω την εξής ερώτηση : δεν μπορεί και το insomnia να κάνει έναν τέτοιο διαγωνισμό ; Μπορεί αμα τους δώσει η blizzard κλειδιά για να τα βγάλει σε διαγωνισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ακούστηκα οι προσευχές μας!! Πριν 10 λεπτα ξεκίνησε διαγωνισμός απο την Cd Media στο Facebook, και δινει 10 κλειδια για το beta του Hearthstone, μονο για σημερα και αυριο βγαινουν τα αποτελεσματα! Στενλετε email στο [email protected],με θεμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ HEARTHSTONE, και στο κειμενο γραφετε το ονοματεπωνυμο σας και το nickname του fb σας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Άντε να δουμε τι θα δούμε μακάρι , καλα ρε γαμώτο τοσο κλειδιά που τα βρίσκουν μου φαίνεται η blizzard στέλνει κλειδιά αβέρτα στις εταιρίες για διαγωνισμούς και ξέχασε τα inv στους συνδρομητές της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις